2 Prep

3.4K 54 0
                                    

Jeg havde savnet pigerne. De er fuld gang med anden g, på et helt andet gymnasium nær Snekkersten.

Jeg havde valgt at gå på et andet gymnasium, for at komme væk. Jeg havde ikke dårligt i min gamle omgangskreds, jeg følte bare for at komme væk. At komme et sted hen hvor ingen kendte mig.

Vi sad inde på mit værelse og grinede. Cecilie havde lige spildt champagne ud over sig selv, heldigvis hendes hyggetøj. "Jeg hører din mentor er Thor Farlov! Han er så dejlig! Hans flotte hår.... Ååååårgh!" Udbryder Anna. Jeg smiler lumsk til hende og tilføjer "ja, og det er ham, vi skal i byen med!" Pigerne hviner. "Ej piger stop, så flot er han heller ikke!" Griner Emilie. "Dips, han er min, forfanden han er dejlig!" Udbryder jeg. Vi bryder alle ud i grin, og får gjort os færdig.

Vi går ned mod toget. Vi har en lang tur foran os, så vi har sørget for vi ikke bliver tørstige under den time lange tortur.

Da vi stiger ud af toget vælter vi rundt og griner bare. Jeg havde aftalt med Thor at vi mødtes ved Storkespringvandet, så han kunne få os ind.

Vi var langt væk, så jeg kunne se hvem der stod ved springvandet. Da vi kom nærmere kan jeg se at det er Thor der står der. Han står sammen med nogle af de andre drenge. Thor vender sig om, og går man hurtige faste skridt mod mig. Jeg vælter ind i armene på ham i et stort kram. Han griner af mig "uh Caroline, Hej, Thor" han hilser pænt på mine veninder, det griner fjoget.

Vi går over mod klubben. Thor holder hans arm om mig. Han slipper mig kort da han går over for at få os ind. Han kommer over mod os igen, nu med en anden dreng. "Hej, Anthon" siger han og rækker hånden over mod os. Vi hilser på ham, og går indenfor.

Den varme luft rammer mine kinder, og musikken bliver højere. Der bliver spillet noget fedt house musik. Jeg smiler til pigerne og vi går over mod baren, da Thor griber min hånd og trækker os over mod et bord. "Det her er til os" smiler han. "Ej Thor det er alt for meget, det skulle du slet ikke have gjort!" Udbryder Cecilie. Thor smiler til os og de andre drenge for åbnet nogle flasker. Musikken var lige mig, så jeg slæber pigerne ud på danse gulvet og vi fester hele natten.

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now