55 Sidste skoledag

1.6K 38 5
                                    

Jeg møder en time senere end normalt, fordi i dag er det sidste skoledag. Alle mødes ude i gården og jeg finder hurtigt Thor. Han krammer mig bagfra da rektor holder tale og bringer studenterne al held og lykke frem over. "Tænk det er dig næste år!" hvisker jeg Thor i øret. Han kysser mit hår, "det bliver så fedt!" hvisker han igen og giver mig et klem. 

Carlo kommer hen til os, da dagen er ved at runde af, og vi næsten har fri. "Jeg holder noget have hygge i aften, for ligesom at sætte sommerferien igang. Kommer i?" spørger han Thor og jeg. Vi nikker begge ivrigt. "Fedt, vi ses senere så!" siger han og krammer os begge. 

Jeg skynder mig hjem, for at finde det helt rigtige sæt tøj frem, og gøre mig klar i aften. Jeg vil slå benene væk under Thor, og sætte ferien igang på min egen måde. Jeg ringer til ham i toget på vej hjem. "Hej skat, jeg tænkte på... Vil du ikke sove hos mig efter?" siger jeg lavt, men sexet. "Hmmm, jo selvfølgelig vil jeg det" svarer han og griner lavt. Jeg ligger på og kigger ud af vinduet. 

Jeg skynder mig ud på badeværelset, og tager et hurtigt bad. Jeg ligger en fin naturlig makeup og finder min Isabel Marant nederdel, og en flot nedringet top frem. Jeg trækker i det, og svinger min lille Mulberry clutch over skulderen og går nedenunder.

Jeg løber nedenunder for lige at forberede en lille seng, ude på terrassen. Jeg smider en madras og ligger nogle puder og dyner. Jeg trækker i det, og svinger min lille Mulberry clutch over skulderen og går neden under. "Jeg smutter nu" råber jeg ud i køkkenet, og i farten griber et æble. Jeg tager et par fine sneakers på og smutter ud af døren. 

Jeg skulle mødes med Maria inden, for lige at købe det nødvendige. Vi går ind i Netto og køber nogle Mokai og lidt vodka. Vi cykler sammen hen til Carlo, hvor der allerede er gang i den. 

Undskyld for et lidt kort kapitel... Hvad tror I der sker til festen? Skriv dit bud i kommentaren <3

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now