13. I just want you to know

3.5K 203 32
                                    

Herään kamalaan tunteeseen. Lämpö ympäriltäni häviää. Yritän toivottomasti etsiä peittoa ja jatkaa unia, mutta tämä on yllättävän vaikeaa jos ei avaa silmiä. Mutisin jotain ja painoin pääni takaisin tyynyyn. "Herää" kuulen kuiskauksen niskassani. Pudistan päätäni itseppäisesti. Kuulen naurahduksen.

Aamu on sujunut hyvin. Ehkä hieman rajuja suudelmia ja kaikkea, mutta muuten ihana aamu... Tällä hetkellä nautimme aamupalaa, munakasta ja paahtoleipää...

"Lähetää rannal" poika sanoo haukotellen. Nylkyttelen ja nousen hitaasti ylös. Takamukseni on puutunut ja tunnoton kaikesta istumisesta lattialla. Oli jo päivä, joten aurinkokin on korkeimmillaan.

Siristelen silmiä. Aurinko paistaa kirkkaasti ja vesi heijastaa sen suoraan silmilleni. Ihana suolainen tuoksu tulvii sieraimiimi. Lämmin hiekka tunkeutuu kenkiini. Istahdan hiekalle. Kuulen lasten naurua, veden loisketta ja lokkien kirkumista. Täydellinen päivä. Katselen lumoissani merta ja haistelen rannan suolaista tuoksua. Suljen silmäni. "Mennääks uimaan?" Jack kysyy ja tökkää minua hellästi kylkeen. "Hah! Vika vedes on homo!" kiljahdan ja nousen salamana ylös. Juoksen veteen vaatteet päällä. Onneksi minulla on vain sortsit ja T-paita. Kännykän olin jättänyt laukkuuni. Bauran koko matkan veteen saakka. Nostelen jalkojani korkeammalle aina kun menen syvemmälle. Jack on minusta kymmenen metrin päässä kun sukellan viileään veteen. Se kihelmöi kasvoillani. Tunsin ohimoideni kuumuuden katoavan. Sukelsin syvemmälle. Suljin silmäni ja lopetin uimisen. Hymyilin leveästi ja avasin silmäni. Sumea vesi peitti näkökenttäni. Katsoin ylös ja näin auringon paistavan kirkkaasti. Happeni alkoi loppua, joten potkaisin vettä ja liu'uin sulavasti pintaan. "VITUN SAATANA" Kuulin ensimmäisen asian kun nousin pintaan. Jack pyöri vedessä ympyrää ja sukelteli välillä. "Jack? Mikä sul on hukas?" Kysyin ja uin Jackin viereen. Tämä hätkähi ja syöksyi heti halaamaan minua. Vesi oli melko syvää, joten upposimme heti.

"Miten sä pysyit niin kauan siel pohjas??" poika hätiköi ja katsoi minua surullisilla ja ruskeilla silmillään. Kohotin olkapäitäni ja uin pojan syliin. Annoin tälle pienen suukon tämän suolaisille huulille. Jack kietoi kätensä ympärilleni ja suuteli takaisin. Hymyilin. "Rakastan sua" tämä kuiskaa ja painaa pääni rintakehäänsä vasten. Niin mäki sua... Ajattelen.

 Ajattelen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hmmmm... Inspiraatio alkaa loppumaan.... Tulee aika lyhyitä osia... Muistakaa et ruusujen jälkeen tulee AINA risuja😉😉

XoXo ~Elli

BAD BOY for others (Finished)Where stories live. Discover now