9. good nigh kisses

3.8K 226 14
                                    

Hymyilin pojalle. Hän pysäytti auton tien viereen ja lähestyi minua. "Rakastan sua" tämä kuiskaa ja sulkee silmänsä. Painamme huulemme kiinni toisiinsa ja irroittaudumme. Jack jatkoi ajamista. Hän parkkeerasi auton pihalle. Nousimme ylös autosta ja otimme käsistä kiinni.

Ohikulkiat katsoivat meitä hymyillen. Kuulin aina välillä "aaawwwwwe" annoin suukon pojan leukaan ja puristin tämän kättä. Kaikki tuntui täydelliseltä. Jokainen sekuntti.

"Mua väsyttää" sanon ja venyttelen sohvalla lopputekstien pyöriessä. Jack tuhahtaa. Painan pääni tämän rintakehään samalla kun Jack vetää minut kainaloonsa ja suukottaa otsaani. "Mun putäis varmaa lähtee.." Sanon ja alan nousta sohvalta. "Ei viel.." Jack mutisee ja vetää minut takaisin. "Mut mun täytyy" mutisin ja lähdin liikkeelle poika katsoi haikeasti perääni. "Nähää koulus huomen" huikkasin ja lähdin.

Kävelin kotiin. Oli alkanut jo hämärtää. Päätin oikaista lenkkipolun kautta. Pimeä polku oli tänään melko hiljainen. Sora ratisi jalkojeni alka. Kuulin juoksuaskelia takaani, mutta en välittänyt, olimmehan lenkkipolulla, jolla juostaan. Joku tarrasi minua vyötäröstä kiinni ja painoi terävän esineen kylkeeni "Money, give me your money!" tämä karjui. Kipu kyljessäni kasvoi. Mies päästi minuasta irti ja antoi minun lyhistyä maahan. Kipristyin sikiöasetoon ja vaikersin. Kyyneleet valuivat poskiltani. Tekijä juoksi pois. Majasin paikallani. En pystynyt liikkumaa. En pystynyt huutamaan. Toivoin, että joku juoksisi vielä tästä.

Olin maannut paikallani ja aurinko olu alkanut jo paistamaan. Makasin edelleen paikallani. En tuntenut enää mitään. En käsiäni. Kylkiäni. Jalkojani. Tiesin vain makaavani siinä. Suljin silmäni. Olisi aika luovuttaa.

Jackin näkökulma:

Herään aikaisin. Emiliasta ei ole kuulunut mitään. Minua jäi harmittamaan, että en vienyt Emiliaa eilen kotiin. Toivottavasti hän on elossa ja kunnossa...

Kyllä nä tiedän! Siitä tuli ihan liian lyhyt, mut sanoitte et ei tarvii olla pitkä, joten tuli ihan pirun lyhyt! Katotaan jos mä vielä illalla pistän osan♡
As always:
XoXo ~Elli

BAD BOY for others (Finished)Where stories live. Discover now