11. Ei vielä rakas

3.6K 210 18
                                    

OMG, rakastan teijän reaktioita siihen et Jack kuolee😂❤

Jackin näkökulma

Olen painamassa liipasinta. Siklloin vasta tajuan. Elämäni ei ole ollut turhaa. Otin pistoolin varovaisesti pois rinnastani, kuin se olisi pommi joka räjähtäisi pienestäkin tärähdyksestä.
Katselin asetta. Jokin pieni ääni sisälläni huusi, että tämä ei olisi oikea tapa kuolla. Minun pitäisi kuolla vanhuuteen. Käsi kädessä Emilian kanssa.

Nappaan puhelineni käsiini. Minulle on tullut monta viestiä. Emilialta. En vaivautunut edes katsomaan viestejä. Jotenkin tyäuntui, että yksin oleminen olisi lääke tähän kaikkeen.

Emilian näkökulma

Olin huokestunut. Jack ei vastannut edes viesteihin. "No muru mitäs sitte" Axel sanoi ja nojasi seinään molemmilla käsillään niin, että olin käsien välissä. Nielaisin. Tämä oli ahdistavaa. Painoin pääni seinään. Poika hymähti ilkeästi ja lähestyi hitaasti kasvojani. Käänsin pääni sivulle. "Mä oon varattu" mutisin ja suljin silmäni.
Poika ei välittänyt vaan painoi huulensa kaulalleni. "onks tää Jack?" poika kysyy irrottautuessaan. Muistan suudelmamme viikko sitten. "Last kiss" mutisin hiljaa. Niin hiljaa, että edes Axel ei kuullut. Nyökkäsin ylpeänä. En ymmärrä miten siitä on edelleen jälki. Tapahtumasta on lähes kolme viikkoa. Axel astui kauemmas ja haroi vaalean ruskeita hiuksiaan. Otin tilaisuudesta kiinni ja lähdin kohti ulko-ovea. Tunsin kuitenkin rajun otteen ranteessani. Heti tämän jälkeen minut käännettiin. Tunsin pehmeiden huulten käyvän omillani. Silmäni olivat varmasti lautasen kokoiset. "OON VARATTU!" kiljaisin ja työnsin Axelin pois. Poika hymyili pahoittelevasti. "sori... Oon katos... Äääh tiiäthän... Tykänny susta siitä lähtien ku oot tullu tänne.." poika takelteli. Pudistelin päätäni ja häivyin.

Juoksin kohti Jackin asuntoa. Olen tajunnut että en olisi mitään ilman häntä. Kun sanoin etten tahtoisi olla tämän kanssa yhdessä, olin katunut sanomaani heti kun tämä oli lähtenyt. Olin nukkunut yöt miettien häntä. Nukahtanut iltaisin kuvittelemalla tämän viereeni.

Kilkutin ovikelloa kuin tahtoisin sen kuolevan. Purin huultani. Avaisit nyyt.. Ajattelin. Kuulin oven lukkojen naksahtavan. Jack astui esille kalpein kasvoin joita koristivat punaiset silmät ja violetit huulet, mutta silti koneana. Hyppäsin pojan kaulaan ja suutelin tätä intohimoisesti. Tämän kylmät huulet vastasivat suudelmaan muitta mutkitta. "Mul oli oikeesti ikävä" poika mutisi ja veti oven kiinni. Minä vain nyökyttelin. Vedin tämän halaukseen. Hänen lämpöään olen kaivannut niin paljon. Vedin sieraimeni täyteen tämän tuoksua. Jack kietoi vahvat käsivartensa ympärilleni. Suljin silmäni ja painoin pääni tämän hartialle.

Olimme jälleen päätyneet sohvalle katsomaan elokuvaa. Meitä tosin ei elokuva kiinnostanut. "Rakastan sua, tiesiks sä sen?" poika sanoi ja käänsi katseensa minuun. Nyökkään hymyillen. Hän oli sanonut tuon viimeksi minuutti sitten. Hän oli suloinen. Oikea enkelipoika. "Onks sul nälkä?" tämä rykäisee. Nyökkään. "Mä tilaan pizzat, Ok?" tämä kysyy tökäten minua kylkeen. Hymyilen vastaukseksi ja painaudun syvemmälle pehmeälle sohvalle. "Jack, mitä sä aijoit tehä ittelles?" kysyn ja saan pojan jännirtymään. "Millo?" tämä varmistaa ja kääntää kasvonsa kohti minua. Odotan kärsimättömänä. "Itsemurhan" tämä mutisee. Henkäisen ja painaudun poikaan kiinni. "Onneks et tehny sitä" kuiskaan.

"Jäätkö yöks?" Jack kysyy ja vetää minut halaukseen takaa päin. Hymähdän. "No joo" naurahdan ja painan käteni pojan käsille jotka pitävät minua halauksessa.
Tunsin jackin lämpimän hengityksen niskassani. Se sai minut kananlihalle.

Nukun Jackin vieressä. Hän on vetänyt minut halaukseen ja nukahtanut. Rakastin sitä kun tämän keho lämmitti omaani.

Wadap wattpad😂 tänään tulee viel varnaan osa, MUTTA, haluutteko enemmän draamaa?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wadap wattpad😂 tänään tulee viel varnaan osa, MUTTA, haluutteko enemmän draamaa?

XoXo ~Elli

BAD BOY for others (Finished)Where stories live. Discover now