6. Saat aina anteeksi

5.6K 277 48
                                    

Tiiän et nää osat on lyhyitä, joten päätän panostaa näihin ja pidentää niitä mahdollisimman paljon, MUTTA vaadin vastapalveluksen;) jos yhtään pidät osasta, olisitko mielekseni ja kertoisit sen♡

"No EI! En oo yhen yön juttu!" kiljaisin ja työnsin pojan kauemmas. Kaduin tätä heti. Jack vain pudisti päätään ja huitaisi kädellään ilmaa. "Ei sitte, luulin et oot valmis" poika sanoi lähes huolettomalla äänellä. Minä taas ristin käteni ja käänsin pääni pois. "Sori" poika mumisee ja tulee lähemmäs. Tunsin jälkeen lämpöä. Poika oli kietoutunut ympärilleni. Toisin sanoen hali minua painoin pääni tämän hartialle. "Onko sulla ollu montaki?" kysyn hiljaa. "monta mitä?" tämä hämmentyy. "tyttöystävää" selvennän. "On, montaki" tämä huokaisee. Hän on siis 'peijeri' (yhden yön juttu poika). "kauanks aijot sit myn kans olla?" kysyn toivoen parasta. " En mä tiiä... Se oikeastaan riippuu susta. Jos haluut, ollaan yhessä kunnes kuollaan, tai joa sä haluut, voidaan elää yhessä se yks yö." tämä huokaisee. Tämä kääntää päätään. Auringon valo osuu tämän silmiin täydellisessä kulmassa ja saa hänen silnänsä tuikkimaan kilpaa tähtien kanssa. Hänen kasvonsa olivat tosiaankin täydelliset. "tää on niin outoo.. Eka kiusaat mua, sit haluut viedä mut kotiis... Miks?" ihmettelen. Tämä poika saa tosiaan ajatukseni risteilemään. Poika ei vastannut. Emme taaskaan puhuneet. "haluun tietää vaan then jutun, miks et vastaa?" sanon ja tökin Jackiä. Tämän ilme ei värähdäkkään. Hän vain katsoo tyhjyyteen. Ei väkisin... Ajattelen ja nousen sängylrääni seisomaan. Lähdin kohti keittiötä. Minulla oli huutava nälkä. "Onks jotai syötävää?" kysyn pöydässä istuvalta Josrmalta, joka hörppii kahvia. "No jos tilattais pizzat ku äitis ei oo tääl" tämä hymyilee. Äitini oli hulluna kaikkeen fitnes juttuihin. "TANJAAA, ME TILATAAN PIZZAA!" Kiljaisen niin, että varmaankin koko naapurusto kuuli. Rappusista kuului töminää. Ensin ilmestyi siskoni, Tanja. Heti rämän perässään viiletti Jack. "Pizzaa?" molemmat kysyivät yhteen ääneen. Hymyilin ja nyökkäsin. "Todellaki" vastasin.

Söimme pizzaa. Sain jakaa pizzani Jackin kanssa ja Tanja ja Jorma jakoivat omansa. Viimeinen pizzan siivu lepäsi paikallaan. Kumpikaan ei liikkunut. "otaks sä ton?" kysyimme samaan aikaan. Hymyilin ja pudistin päätäni. Poika nappasi pizzan ja söi sen. Tanja pääsi jälleen ääneen. "Ootteks te siis niinku yhes?" hän kysyy ja katsoo meitä arvostellen. Olen avaamassa suutani kun Jack jo ehtii vastata. "Joo kyl me ollaa" tämä sanoo vetäisten minut kiinni itseensä ja antaen suukon päälaelleni. Hymyilen tuskissani. Ei ikinä, hän on Jack. Tanja nyökkää ymmärtäväisenä. "Millon oli teijän eka first kiss?" tämä kysyy ja saa jackin yskimään. "Tänään ehkä tunti sitte" vastaan naama punaisena. "Uuh" Tanja sanoo ja vinkkaa minulle silmää. Katsahdan kelloa. Vähän vaille viisi. Äiti tulisi pian kotiin. "Emilia tulee muuten mun luokse yöksi." Jack aloitta ja saa minut kääntämään katseeni häneen. Tämä taas hymyilee leveästi kohti muita. "Ja mitäs aijotte tehdä?" Jorma murahtaa matalasti. "Aijotaan kattoi pari leffaa ja lähtee syömään ulos viel" poika irvisti Jormalle. Jorma katsoi Jacki hetken. "Varoitan sua... Yksikin väärä liike..." tämä sanoi ja näytti katkaisevan kaulansa. Jack jähmettyi ja nyökkäsi. "Vaikutat ihan sellaiselta joka pitää yhden yön jutuista" Jorma murahtaa. Kukaan ei enää puhu.

"MIKS SÄ SANOIT SILLO ET OLLAAN YHESSÄ??" Karjaisin matkalla Jackin luokse. Jack röhähti nauruun. "No se sun siskos löys mut ja yritti heti iskee!" tämä sanoi ja jatkoi nauramista. Istuimme siis Jackin autossa.

"no täs on mun kämppä, tervetuloa" poika sanoi avatessaan minulle valtavan kerrostalon korkeimman huoneiston oven. Näkymät kaupunkiin olivat upeat. Miten hänellä on varaa tähän?? Katselen ympärilleni. "Oo niinku kotonas hän kuiskaa ja painaa suudelman nenän päähäni. Istun vaalean beigelle sohvalle ja katson valtavan television mustaa ruutua. "Jack?" huhuilen poikaa. Tämä oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Toistin nimen kovempaa. "Mitä!?" kuuluu kova karjaisu yhdestä huoneesta. Koputan oveen ja avaan oven. Poika seisoo ilman paitaa parisängyn takana. Voin vaikka vannoa, että tuijotin tämän kroppaa ainakin minuutin ennen kuin huomasin tämän jo olevan vain muutaman sentin päässä minusta. "käy vaa kiinni" tämä kuiskasi kumartuessaan korvaani. Peräännyin hieman ja muutuin punaiseksi. Pudistin päätäni ja sain Jackin naurahtamaan. "Se on ihan ok" tämä sanoi rauhallisesti ja kaappasi kasvoni käsiinsä. Samassa tunsin lämpimät huulet omillani. Jackin keho painautui minuun kiinni niin kovalla voimalla, että olin kaatua, mutta osuin seinään. Sen seurauksesta ynähdin. Jack tarttui tilaisuuteen tunkien kielensä suuhuni. Hän etsi omaani. Pidin kieltäni kaukana tämästä. Tämä oli minulle uutta. Jack painautui minuun aivan kiinni ja tunsin jotain reidessäni. Pelästyin suunnatomasti ja puraisin miestä kieleen. "Mitä sä teet?" Kiljaisin ja näin melko suuren möykyn tämän housuissa. "Etkö sä VIELÄKÄÄN oo valmis??" tämä huusi turhautuneena. Jack pyyhki verta kuun pielestään. Purin selvästi melko kovaa. Lähdin kohti ovea. Nappasin mukaani kamani. "OOTA NY!" kuulin jackin huutavan perääni. Ovella nappasin vain kenkäni käteen, mutta oven kanssa tuli ongelmia ja sai minut pysähtymään. "Eijeijeijeijei" hoin hiljaa ja yritin avata ovea. " Oon oikeest pahoillani" kuulin takaani lempeän, mutta surullisen äänen. Käännyin. Jackin silmistä valui pari kuuneltä. Se sai sydämeni särkymää. Heitäydyin tämän syliin. "Anteeks" sanon ja painan -vahingossa- kynteni tämän selkälikaksiin. Jack ynähtää. Irroitan otteeni. "Mikä leffa katotaan?" jack kysyy ja osoittaa televisiotaan. "helppo kysymys, Tähtiin kirjoitettu virhe" sanon ylpeänä. Pyyhkäisen pojan poskilta kyyneleet ja suukotan tätä leukaan, ylemmäs en ylettänyt. Hänhän on valtavan kokoinen PITUUDELTAAN. Jack hymyili ja kaappasi minut syliinsä. Kaaduimme sohvalle.

Elokuva oli melkein lopussa. Olimme päätyneet makaanaan vierekkäin sohvalle. Jack olu tuonut peiton ja tyynyn sohvalle. Makasimme siinä. Lopputekstit alkoivat. Kyyneleet valuivat silmistäni. "Kumpa Gus ei olis kuollu" nyyhkytin ja käänsin itseni Jackiä kohti. Tämä kietoi kätensä ympärilleni. Hänellä on päälkään harmaa pitkähihainen paita ja jotkut lökärit. Minulla taas on sortsit ja T-paita. Painoin päänibtyynyyn ja kuulin televisiosta kuuluvan vielä "Okay" hymyilin ja toivoin, että minulla olisi samanlainen suhde. "Öitä rakas" kuiskaan.

Terveppä terve♡ niinku tiiätte, hiihtoloma alkaa pian olla ohi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Terveppä terve♡ niinku tiiätte, hiihtoloma alkaa pian olla ohi.... Joten tarinaa tulee nähtävästi siitä lähtien ehkä viikonloppuisin ja tiistaisin... Koulu ja harrastus vie multa niin paljon aikaa, että en oo ehtiny koskaan oikeen alottaa tarinaa. MUTTA toivottavasti tykkäsitte tästä osasta (jossa on tasan 900 sanaa ja on tuplasti pidempi kuin muut osat) jota kirjoitin keskellä yötä klo 2:16, et usko? Tsekkaas toi alin kuva;)
XoXo ~Elli

 MUTTA toivottavasti tykkäsitte tästä osasta (jossa on tasan 900 sanaa ja on tuplasti pidempi kuin muut osat) jota kirjoitin keskellä yötä klo 2:16, et usko? Tsekkaas toi alin kuva;)XoXo ~Elli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BAD BOY for others (Finished)Where stories live. Discover now