45 Skyrius- Skausmas

1.1K 103 6
                                    

PRIEŠPASKUTINĖ DALIS!

Mes nuėjome į miegamąjį. Įtariau apie ką jis nori pakalbėti. Mano rankos drebėjo, bet stengiausi tai paslėpti. Skaudu žinoti, kad vyras, kurį myliu mane išdavinėja ir šlykštisi manimi. Dabar viskas sutampa. Jis nebeliečia manęs lytiškai, nebūna dažnai namuose ir nei karto nepasiteiravo, kaip man. Nenoriu, kad jis būtu prilipęs, bet noriu jaustis mylima prie jo. Noriu, kad jis būti atviras su manimi ir nustoti man važiuoti už akių.

-Kas nutiko?-paklausiau.

-Aš išvažiuoju. Kelioms dienoms,-sumurmėjo.

Linktelėjau nieko negalėdama pasakyti. Mano mintyse buvo vis jo žodžiai, apie tai jog daug valgau. Per kūną perėjo šiurpuliukai pranešdama, kad tuoj apsiverksiu. Nenoriu prieš jį verkti. Nenoriu. Jis mane išdavinėja su Vike. Su ta kekše, kuri tiek daug buvo prikrėtusi. Nors jis irgi toks pats, tik jį aš myliu, o ne nekenčiu.

-Kodėl tu tyli?-paklausė.

-Nieko. Tik užsimasčiau,-dirbtinai šyptelėjau.

Jis linktelėjo ir pranešęs, kad jau važiuoja išėjo, net nepabučiavęs. Nusivaliau riedančia ašarą ir toliau sėdėjau. Jis palieka mane viena pas savo tėvus, o pats išvažiuoja pas ją. Nurijau gerklėje susidariusi gumulą ir nusileidau į apačią. Zayn čia jau nebuvo. Pažiūrėjau į Trishą, kuri atsidususi apsikabina mane. Jaučiau, kaip ašaros paima viršų.

ZAYN POZICIJA

Sėdėjau su Vike sandėliuose. Ji vis murmėjo man apie tai, kad jau laikas mesti man Lola, bet aš pasakydavau, kad negaliu. Iš tikro negaliu. Ji laukiasi mano vaiko ir aš ją myliu. Žinau, kad ji liūdna, nes neduodu jai tiek dėmesio, kiek ji verta, bet negaliu susimauti. Turiu pašalinti savo priešus, o tada pasitrauksiu. Busiu tik paprastas dainininkas. Be to neturiu pasirinkimo. Mane gali demaskuoti. Jei visas pasaulis sužinos, kad esu nusikaltėlis, aš sėsiu ir neteksiu savo karjeros bei draugų. Tuo pačių neteksiu savo mažutes. Negaliu sau to leisti. Kol Vike mano, kad ji man svarbi galėsiu prisiartinti prie jos tėvo ir jį pašalinti. O tada pašalinsiu ir ją.

-Kodėl tu toks tylus?-sumurkė Vikė.

-Mąstau, kaip viską reikės sutvarkyti.

-Na galėtum mane pamylėti,-sukikeno.

-Neturiu nuotaikos,-suburbėjau.

Visada ta pati sakau. Nenoriu išdavinėti Lolos. Ji mano mergaite. Dabar galiu įsivaizduoti, kaip ji valgo ir žiūri filmukus. Man patinka, kai ji valgo. Kažkodėl man tai miela. Tuo tarpui Vikei visas jos mielas savybes pasakau blogąją prasme. Kalė tiki manimi, nes nori jog būčiau jos. Svajonėse. Kas mane galės dulkinti, tai tik Lola.

-Mano tėvas nori susitikti su tavimi rytoj,-prabilo vėl.

-Gerai,-nusišypsojau ir pabučiavau ją.

Ji sukrykštė ir pradėjo pasakoti apie tai jog mes busime laimingi. Nebus jokios laimės. Bus tik jos mirtis ir kraujas. Daug kraujo. O paskui aš, Lola ir mažylis. Busiu paprastas vaikinas su kraupia praeitimi. Busiu garsusis Zayn Malik.

Living With The Stars II sezonas (Z.M. Fanfiction)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt