14 Skyrius-James

1.4K 99 0
                                    

Tamsu, man bloga ir aš nesuprantu kur randuosi. Negaliu nieko pamatyti, nes kažkas man užmauta ant galvos. Kas čia per vieta? Kaip išvis aš čia atsidūriau? Norėčiau paklausti, bet mano burna užlipdyta kažkokių šūdų. Girdžiu jog kažkas yra netoliese, girdžiu kaip jie kalbasi apie Gordon ir..ZAYN! Kas po velniais čia darosi? Kodėl jie kalbą apie kerštą jam? Jie kalbą tokius kraupius dalykus, kaip žudynės, skerdynės, kankinimas ir prievartavimas. Jie ką žadą išprievartauti Zayn?! Dieve Lola tik tu sugebi taip sumąstyti.
O dieve jis artėja. Staiga nuo mano galvos buvo nutrauktas juodas maišas ir šviesa apšvietė mano veidą. Akys degė nuo šviesos, todėl vis dar negalėjau primatyti kas jie tokie. Neužilgo mano akys priprato prie šviesos ir aš pamačiau du vyrus. Ir aš viena iš jų jau esu mačius. Juk tai Tom! Per jį aš išsiskyriau su Zayn, tai jis aš tikrai žinau, kad tai jis.

-Labas gražuole, kaip laikaisi?-paklausė Tom, bet nusijuokė supratęs jog atsakymo negaus iš manęs nenuplėšęs lipnios juostelės.

Jis priėjo arčiau manęs ir grubiai nuplėšė tą daiktą nuo manęs, kad aš net suklykiau iš skausmo.

-Ką aš čia darau? Kodėl aš čia?-apipyliau jį klausimais.-Atsakyk!-surikau ir jis sukikeno.

-O tu likai tokia pat,-juokėsi.-Bet žinai vis dar esi tapati kekšė, kuri praskietė jam kojas,-šyptelėjo.

-Na gal tu tą kekše ir busi jei manęs nepaleisi,-suurzgiau ir jis pasivaipęs tarė.

-Žinai išdulkinčiau tave, bet mano kotas vertas ne tokios pasaulinio lygio kekšės kaip tu,-nusišypsojo ir paliko mane viena su tuo kitų vyrų.

-Labas saulute, aš James,-šyptelėjo.-Bet kaip tau aš Blackwell,-nusijuokė.-Tai ką esi Zayn mergyte?-priėjo arčiau.

Tylėjau nieko nesakiau, nes jis atrodė daug grėsmingesnis negu yra. Man baisu buvo jį pažiūrėti net.

-Nagi katinėli kalbėk, juk nenori, kad supykčiau.

-Ko jus norit iš manęs?-tyliai paklausiau.

-Mažute tu tik jaukas žvėriui,-sukikeno.

-Kam?-sutrikau nesupratus minties.

-Tavo Zayn,-nusijuokė ir išėjo iš kambario palikdamas mane viena.

*Zayn Pov*

Kas per šūdas? Kur Lola dingo? Jau kelios valandos, kai jį negrįžta. Pačiupau savo odini švarką ir išėjau iš namų. Kieme jos nebuvo, prie kiemo irgi, kur ji išėjo? Grįžau į vidų ir visus pašaukiau į svetaine.

-Chebra gal žinote kur Lola? Prieš kelias valandas išėjo ir negrįžta bei neatsiliepia,-pradėjau panikuoti.

-Brolau einam jos ieškoti,-pasakė Harry.

Visi apsirengėme ir išskubėjome į paieška. O dieve jei ją pagavo tie niekšai, kurie man paliko lavoną ir laišką? Numirsiu jei jai kažkas nutyks. Privalau ją rasti.

-Zayn žėk ką radau!-suriko Louis ir atnešė man voką su mano vardu.

Tai kažkoks video. Grįžome atgal į namus ir į DVD įkišau tą kompaktą. Pradėjo rodyti vaizdą, kur yra kažkoks kambarys, o vidurį jo kėdė. Įdėmiai visi žiūrėjome, kai į kadrą įlindo James!

-Labas Zayn,-nusijuokė.-Pasiilgai? Žinau, kad labai. Juk mums buvo taip linksma, kai atlikinėjome nešvarius darbelius. Bet kas gi atsitiko...Ogi sumąstei pasitraukti dėl Lolos. Na dabar ji nebetrukdys ar taip? Juk ji negali iš tavęs atimti tavo mėgstamo darbo ir be to juk esi man skolingas. Tavo kekšė dar gyva, bet tik kol kas, žinai Tom jau nori su ją pasilinksminti. O ji arši, ir tuo pačiu patraukli, nesupyksi jei pasiskolinsiu ją?-nusijuokė.-Jei dar nori ją pamatyti surask mane ir grąžink skolą, nes kitaip ji kentės,-rimtai pasakė ir įrašas baigėsi.

-ŠŪDAS!-sušukau ir spyriau į kėdė kuri nuskriejo per visa kambarį -Užmušiu jį,-suurzgiau ir išbėgau iš namų.

Įsėdau į savo mašiną ir dideliu greičiu nuvažiavau į mūsų su Gordon naujus sandėlius. Sustabdęs mašiną iššokau iš jos ir įsiveržiau į Gordon kabinetą kur radau jį įsikuriant.

-Kas nutiko Malik?-paklausė.

-James nutiko,-suburbėjau,-Rinkis manatkes varom medžioti to išmatos.

Living With The Stars II sezonas (Z.M. Fanfiction)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora