4 Skyrius-Žaidimas

1.8K 106 1
                                    

Pasukau galvą ir pamačiau Ashton. Iškart veide atsirado šypsena.

-Kas tu per vienas, kad čia madravoji?-nusijuokė John.

-Nesvarbu kas aš, bet jei aš va šita atkišiu jums prie galvų patikėkit manim bus pikšt ir jus abudu lavonai,-parodė ginklą ir jie iškart mane paleido bei nuėjo.

Ashton visada tokiu yra, jam nerūpi pasekmės.

-Ačiū,-nusišypsojau jam ir jis apsikabino mane.

-Sveika,-įsišiepė ir prie mūsų priėjo Anne, jo mergina.

-O labas Ann,-apsikabinau ją ir ji droviai nusišypsojo.-Kokia tu gražutė,-nužiūrėjau ją ir ji pradėjo raudonuoti.-Nesidrovėk tiesos,-šyptelėjau jai ir ji linktelėjo.

-Kur vaikštinėji?-paklausė Anne.

-Ai žinai visur,-sukikenau,-Tai ką pas mane?-paklausiau ir jie linktelėjo.

Įsėdome į mano mašiną.

Šiandien, kaip niekada buvo pilna kamščių keliuose. Tik per valandą grįžome. Ačiū dievui, kad iš vis grįžome, bet daug nervų išliejau ant visų. Įėjome į mano namus su prekėmis. Sudėjau juos į tam tikras vietas, na, o žinoma alkoholinius gėrimus su užkandžiais nunešiau į svetaine.

-Aš dar pasikviesiu du tokius draugus Kendall ir Mike,-pasakiau draugams ir jie žinoma pritarė.

Paskambinau jiems ir jie sutiko ir sake tuoj bus pas mane. Kalbėjausi su Anne ir Ash. kai išgirdau durų skambutį.

-Čia turbūt Mike ir Kendall,-pasakiau ir nubėgau atidaryti durų.

Na aš neklydau. Nuėjome į svetaine ir aš juos supažindinau su Anne ir Ashton. Jie labai maloniai bendravo, nes manau jie turi kažko bendro.

-Užteks plepėti, laikas šėlti!-sušuko vaikinai ir mes merginos nusijuokėme.

Pasijungėme muzikos ir bandėmė vaidinti, kad mokame šokti. Pasiėmiau stiklinę alaus ir užsiverčiau. Man to reikia, ypač po to ką man padarė JIS.

*Zayn Pov*

-Zayn šiandien mes rengiame vakarėli, kur bus "mee"t su fanai,s tai gal pasiliksi su mumis?-paklausė Liam ir aš linktelėjau.

Jis nusišypsojo ir padėjo vaikinams ruoštis. Teko prisidėti ir man.

***

Jau prasidėjo vakarėlis ir čia buvo pilna prisirpusiu merginu. Gerai juokauju, bet čia beveik visos pilnametės ir visos gražios. Daug prisidariau nuotraukų su jomis, bet po kiek laiko aš buvau tikrai gatavas. Negalėjau joms leisti manęs pamatyti tokio todėl niekam nematomas pasiploviau iš ten.


Mano prakeikta galvą! Daugiau gyvenime taip negersiu.Pradėjau meluoti pats sau. Sušikti vaikinai kažko jaučiu man vakar į gėrima pripylė, kad taip greit nusigėriau. Na nieko pasigailės jie dar.

Vargiai išlipau iš lovos ir nušlepsenau į vonia. Atlikęs visa ryto ritualą apsirengiau ir nusileidau į apačia. Nieko nebuvo tik kelios miegančios merginos ir išmėtyti alaus buteliukai. Cha galės debilai patys tvarkytis nešu mieles aš iš čia.

Nuvažiavau į sandėlius, kur radau tik Kyle ir John. Jie buvo kažkokie tylus.

-Ko jus čia tylite?-sumurmėjau ir priėjau prie jų.

-Vakar buvome pasigavę tą mergina Lola ar kaip ji ten ir norėjome...nu žodžiu norėjome nusivesti ją į mūsų mašiną, bet kažkoks vaikinas mums su šautuvu pagrasino ir liepė daugiau prie jos nelysti, nes užmuš.

-Tu matai kaip čia įdomiai,-atsidusau.-Kažkaip neįdomu,-šyptelėjau ir davęs jiems darbo nuėjau į Gordon kabinetą,-Sveikas,-pasakiau vos tik įėjęs.

-Sveikas,-nusijuokė.-Nu ką prakišai,-pradėjo jis ten šaipytis iš manęs.

-Kalbos apie ją neklysta,-atsisėdau.

-Aš tau sakiau, kad ji kietą. Jai pasakytu su ją lenktyniauti iš kokiu 10 kabalų tai iškart pinigus įteikčiau ir laiko negaiščiau,-nusijuokė.

-Na aš manau norėčiau dar su ją pasigalynėti, ji kažkokia kitokia nei visos kitos, domina ji mane ir žadu pamatyti jos veidą, bei sužinoti kuo daugiau apie ją.

-Tai sėkmės gaištant laiką,-suprunkštė, o aš pavarčiau akys.

*Lolos Pov*

Draugai jau išvažiavo. Žinoma padėjo pirma susitvarkyti, nes tikrai čia reikėjo to.

Kaip ir sakiau likau vieną. Ashton papasakojo man truputi apie Zayn ir sake jis geras lenktynių sritį. Žinoma nebūčiau aš jei nepaklausčiau, kur jis treniruojasi. Manau dabar mano eilė jam keršyti už tai kaip jis mane paliko su tais pašlemėkais. Nors ne aš nesu tokia apgailėtina kaip jis, aš tik pažaisiu su juo ir pažiūrėsime, kaip jis elgiasi, kai nežino jog čia aš tapati Lola.

Nuėjau į savo kambarį ir iš spintos įsitraukiau juodas kelnes, megztuką su širdimi. Pasiėmiau akinius ir mašinos raktelius. Išėjau iš namų ir nuvažiavau už miesto prie tokio apleisto kvartalo. Ten sake jis dažnai treniruojasi.

Nuvažiavus sustabdžiau mašiną ir išlipau. Ėjau apsižvalgyti. kai išgirdau jog kažkas atvažiuoja priėjau prie savo mašinos ir atsirėmiau į dureles.

*Zayn Malik*

Nuvažiavau į apleista kvartalą, kur treniruojuosi ir pamačiau kažkieno juoda Bentley mašiną, o prie jos kažkas stovėjo. Sustabdžiau mašiną ir išlipęs pamačiau tą merginą.

-Labas,-nusišypsojo tą šypsena, kuri man kažkur jau seniau buvo matyta.

-Ką tu čia veiki?-sutrikęs paklausiau.

-Atėjau pažaisti,-apsilaižė lupas.

Living With The Stars II sezonas (Z.M. Fanfiction)Where stories live. Discover now