~11.Bölüm:Yeni Arkadaşlar~

413 38 12
                                    

Hikayedeki kız karakterlerimiz^_^💞

Bölümün sonu cok heyecanlı bitti haberiniz olsun dkxksks

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölümün sonu cok heyecanlı bitti haberiniz olsun dkxksks

İyi Okumalar •_•

11.Bölüm

Aleyna ile kısa sürede kaynaşmıstık.Kendisi çok deli dolu bir kızdı ve çılgın bir kızdı. Ege'nin biraz kız versiyonu gibiydi.

Bir ara birimizin suratina yüz boyalariyla kedi makyaji yapmistik fakat daha sonradan komik bulup cikarmiştik.

Festival bitmek üzereyken Aleyna bana dönüp, "Hangi okuldayım demiştin?" dedi. "....Anadolu Lisesi."

"Gerçekten mi?! O okulun cok güzel oldugunu duymustum ve babam kaydimi oraya aldirmayi düşünüyor."

"Harika! Seni okula bekliyorum o zaman."

"Bana uyar,11.sınıfsın değil mi?"

"Evet,C şubesindeyim.Kaydini ona göre yap." dedim.İkimizde gülmeye basladık.Biz sohbete devam ederken cebimin titremesiyle telefonumun çaldigini anladim.Telefonu elime aldim ve kimin aradigina baktim.Arayan Bartu'ydu.Hic düşünmeden meşgule attım.Madem beni burada tek bıraktılar,o zaman birdaha aramayacaklar.

"Burçak!" arkamdan gelen erkek sesiyle arkamı döndüm.Görkem gülümseyerek yanima gelirken "Merhaba." dedi.Bende ona "Merhaba" diyerek karsilik verirken,"Şarkıyı çok güzel söyledin." diye ekledim.Görkem yere bakıp sırıtırken elini ensesine götürdü. "Teşekkür ederim.Buraya geldiginizi bilmiyordum.Diğerleri nerede?"

"Onlar gittiler."

"Seni burada bırakıp mı?" Görkem'in şaşırarak sorduğu soruya gayet sakin bir sekilde "Evet,ben burda kalmak isteyince ,onlar gittiler."diyerek yanıt verdim.Görkem "Anladim." dedi ve gözleri yanımdaki Aleyna'ya kaydı.Aleyna elini hafifce sallayıp "Selam,ben Aleyna."dedi.

"Bende Görkem,memnun oldum."

"Bende."

"Sizi eve bırakayım mı?Festival bitmek üzere ve alkol dağıtımı yapılmaya başlandı."Aleyna ile birbirimize bakıp omuz silktik ve "Olur." dedik.Görkem "Tamam kızlar,hadi bizim minivan a gidelim.Yanlız içeride bir kac erkek arkadaş var.Sorun olur mu?"

Aleyna ile aynı anda "Sorun olmaz." deyince Görkem gülümseyerek "Hadi gidelim o zaman." dedi ve bizi araca dogru yönlendirdi.

Minivana binince Aleyna ile yanyana oturduk.İçeride iki tane erkek vardı.Görkem yanimiza gelip elinde dijital kamera olan cocugu gösterdi "Bu Oğuz,"
Sonra onun yanindaki çocugu göstererek "Bu da Oğuzhan."Daha sonra bize dönerek "Bu Aleyna,bu da Burcak." dedi."Birbirinizi bu kadar tanısaniz yeterli bence.Siz de sakın kızlara yavşamayın." Oğuzhan gülerken "Tamam oğlum,niye kasıyorsun ya,sadece sohbet edeceğiz.Hem bence birbirimizi tanısak fena olmaz." diyerek Aleyna'ya bakmaya basladı Oğuzhan.Aleyna göz ucuyla Oğuzhan'a bakınca hafif bir sekilde gülümsedi. Bu sırada Oğuz bana bakıp "Merak etme ben onun gibi abaza değilim.Bazen biz nasıl ikiziz diye düşünüyorum."dedi gözlerini devirerek.

~SİYAHIMSI SARIŞIN~Where stories live. Discover now