~13.Bölüm:Defter~

377 36 7
                                    

13.Bölüm

İyi Okumalar•_•

Not: (Bölüm uzun zamandır taslaktaydı,yeni yazılmadı.)

Mesajı okuyunca ,içimde tarif edilemez bir his oluşmuştu.Tam olarak bir karşılığı yoktu.Meraklıydım,kuşkuluydum ve kabul etmeliyim ki gercekleri öğrenmek beni biraz korkutuyordu.Bunlardan önce düşünmem gereken şey ise bunu gönderenin kim olduğuydu.

Telefonu yavaşça cebime yerleştirdim ve hızlı adımlarla Bartu'nun oldugu odaya gittim.

Odaya girdigimde Bartu kalkmış telefonuyla uğraşıyordu."Bartu,beni hemen eve bırakabilir misin?"

"Tabi,bir sorun mu var? "

"Hayır,hayır.Sadece...gitmem lazım."

"Tamam,şey...Görkem hayvanı yaşıyor mu?"

"Evet,yaşıyor.Durumu iyi, bugün taburcu olacak."

"Peki.Gidelim o zaman."

"Tamam." dedim ve Bartu' da bana ayak uydurarak hızlı davranmaya basladı."Burçak,bir sorun olmadigina emin misin?"

"Evet,eminim.Sadece eve gitmem gerek."

Bartu ile arabaya binerken,kemerlerimizi bağlamıştik ve Bartu arabayi sürmeye baslamisti.Bende bu sırada Görkem'e mesaj attım.

"Görkem,üzgünüm bugün seninle gelemeyeceğim." Yaklasik birkac saniye sonra cevap geldi. "Neden?"
Evet ,acaba şimdi ne diyecektim?
"Önceden yapmam gereken bir iş vardı da,o yüzden.Sonra telefi etsek?" Bu sefer anında cevap gelmisti.

"Tabi." Bu cevap karsısında onu kırdığımı farketmistim ama artik kendi işlerimi halletmem gerekiyordu.Gec bile kalmıştım ve hemen başlamalıydım.

~~~

Bartu beni eve bırakır bırakmaz hızlıca odama koşmus ve hala bavulumda olan defteri elime almıştım.Hala zincirliydi ve açılamayacak kadar sıkıydı.

Defter elimdeyken Kumsal'ın yanına gittim."Kumsal?"

"Efendim." Bu cevap karşısında afalladım.Kumsal bana genelde 'Ne var?' tarzında bir cevap verirdi.'Efendim' pek onun kullanacağı bir sözcük kalıbı değildi.

"Kumsal iyi misin?"

"Evet,neden ki?"

"Sen...fazla ciddisin ve bu senin icin pek iyi degil." Kumsal derin bir nefes alıp omuzlarinı düşürdü ve koltuğa oturdu.Bende onun yanına otururken "Ne oldu Kumsal?" dedim.

"Poyraz ile konustuk."

"Ne konustunuz?"

"Birbirimize karsı olan hislerimizi.Benden hoslandiğini söyledi ve bende ondan hoslandigimi dile getirdim.Fakat o sevgili olamayacağımızı,benim onun icin fazla çocuksu oldugumu söyledi.Bende artık ciddi ve olgun olmak için çaba gösteriyorum ama sonuç hüsran.Yapıma aykırı birkere."

"Kumsal...bunu duyduğuma cidden cok üzüldüm. Ama,bu erkek Poyraz olsa bile kisiliğini onun icin bozma.Neysen o ol,seni sen oldugun icin seven biriyle sevgili ol." Kumsal halıya bakarak kafasını sallarken "Haklısın,ama unut denilince de unutulmuyor ki."

"Haklısın,o zaman baska erkeklerle iletisime falan geç.Okulun popüler ve güzel kızlarındansın,okulda Poyraz hariç istediginde elde edemeyeceğin bir erkek tanımıyorum."

~SİYAHIMSI SARIŞIN~حيث تعيش القصص. اكتشف الآن