#26

2.5K 233 212
                                    

Selamun Aleyküm pattizli böreklerim 💕💕💕     

Bölüm ithafı berfinsumeyye  😍😍💕 tutsakduyular35  😍😍💕 cagla_buyukkaya  😍😍💕 SyyomffAgtgm😍😍💕

InşAllah beğenirsiniz. Beğenirseniz vote vermeyi unutmayın.😍😍😍 Bir de bissürü yorum yaparsınız güveniyorum size.💪💖💖

Keyifli okumalar :)

●●●

Dünkü uykusuzluğuma sebep olan Kemal Bey'in söyledikleri düşündükçe hala tüylerimi ürpertiyordu. Değer miydi Ekin ile yaşayacak güzel anılarıma?

Fazlasıyla değecek. Değmek de zorunda. Kendimi bu düşüncelerle avutmaya çalışmak bir süre sonra korkuma yenik düşürüyor.

Şimdi ise eve gelmiştik. Ekin her ne kadar birilerini göndermek için inat etse de evimi emanet etmek istemiyordum. Canım çıksa da temizleyecektim evimi.

Ekin'in söylediğine göre ev yeni boyanmıştı bize de camların ve yerlerin silinmesi kalmıştı. Geri kalanını Ekin çoktan hallettirmişti.

Ben odamın bir camını Kemal Bey'in söylediklerini bir kenara bırakıp şuan için mutlu olurken Elif ve Rabia da diğer odaları temizliyordu. Kendi odama kimseleri sokmam. Zaten düğüne az kaldı bel ağrısı mı çekmek istiyorsun sen diye ikna ettiler.

Evime yaban eller değdi.

"Melis Allah seni bildiği gibi yapsın."

"Söylenme ya bir tanecik dostunun camını siliyorsun sonuçta. Boru mu bu?"

"Abim dedi bir temizlik şirketiyle anlaşalim hayır yani senin derdin ne?"

"Eliiif." Söylenip çıktım. Ben camımı bitirmiştim çoktan diğerini de bir zahmet bitirsinlerdi. Yatak odasının içinden iki kapı açılıyor biri ebeveyn banyosu diğeri ise çalışma odasıydı Ekin için. Çalışma odasındaki küçük camı da silip çıktım.

"Melis burası da bitti. Hadi parkeleri silip çıkalım birazdan da mutfak için ustalar gelir sen de abimle alışverişinizi yapın." Ekin ile yan yana gelecek olmam kelebeklerimi serbest bırakırken kızları onayladım.

●●●

Ekin gelmiş dışarı çıkmamızı söylemişti. Her zamankinin aksine arabanın içinden inmemişti. Elif de şaşırırken arabaya bindik. Ben yanına oturmuştum. Arabaya bindiğimizde elindeki Küçük boy Yasin-i Şerif'i bırakıp bize döndü. Bana göz kırparak arabayi çalıştırdı.

"Naptınız?"

"Ay ne yapacağız abi. Bu karın bizi yordu." Dikiz aynasından attığım bakışla sustu Elif. Rabia ise konuşmuyordu zaten.

"Hmm demek öyle karıcığım."

"Abartıyorlar bir kere evi zaten sen temizletmişsin bu parkelerini filan yaptırdıktan sonra biz sadece cam sildik yerleri tekrar sildik o kadar. Yarın da gelir mutfak dolaplarını sileriz. Hem ben yorulmuyorum. Canım evim. Başkası el süremez benim evime bir kere. İstemeyen gelmesin hem."

"Karım haklı."

●●●

Rabia'yı o kadar yorgunluğunun üzerine hastaneye bırakmış Elif'i de eve bırakmıştık. Ekin ile yan yana kalmaya uzun bir süre alışamayacağımı farkederken kaçamak kaçamak izliyordum onu.

Patatesli BöreğimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin