#4

4.4K 297 135
                                    



InşaAllah beğenirsiniz. Beğenirseniz votelemeyi unutmayın. 😘

Paragraf yorumlarıyla mutlu olan bi kızım ben. Bence bissürü atarsınız.

Aaa bide unutmadan medyaya bir video bırakacağım. Müsait olunca izlerseniz çok iyi olur. Benim bu video ile hayatım değişti. Yazarcığınızı kırmayın.😍

Keyifli okumalar :)

Hala karşımda oturan kişinin burada olduğuna inanamıyordum.

"Nasıl yani? Eminsin tayinin buraya çıktı değil mi?" Rabia milyonunca kez sormamdan bıkmışcasına cevaplamıştı.

"Ayy evet diyorum ya."

"Şimdi biz ev arkadaşı da mı olacağız?"

"Hıı onun gibi bişi. Oluruz ya." Rabia'mla ev arkadaşı olmak. Hep hayallerde kalır diye düşünüyordum. Şimdi ise... Tamam sakinim.

"Tabi olucaz Allah Allah." Atarımı da ortaya koymuştum. Bu onu atar olarak algılamamış şuan haykırıyordu. Evet evet haykırıyor.

"Şhhh ne gülüyorsun ya?" Kaşlarımı çatmıştım.

"Kaşlarını çatınca daha komik oluyorsun." Yan bakış atmaya çalışarak yerime oturdum. Rabia geldiğinde yerine oturmuştu. Halbuki bende oturmuştum. Demekki yerimde duramadım. Neyse burası şuan konu dışı. Çok mutluyum ondan saçmalıyorum.

Sen hep saçmalıyorsun.

Iç sesim haklı olsada her zamanki gibi önemsemedim. Canım ben..!

Rabia ile saatlerce konuşmuştuk. En son gözlerimiz kapanmaya başlayınca yatmaya karar vermiştik. Rabia benim yatağıma geçmişti. Ben de kendime yer yatağı yapmıştım. Kankalık çünkü. En azından Rabia'nın yatağı alınana kadar böyleydi.

Alarmları kurup yattık yatağımıza. Rabia'nın uykusu zaten derindi. Bende alarm potamı doldurana kadar alarm kurardım. Aksi takdirde uyku sersemliğiyle kapatıyor geri dalıyordum.

~~~

Her zamanki yaptığım gibi söylenerek alarmı kapattım. Her seferinde bu kadar alarm kurmama kızıyor olsamda kendimi bildiğimden yine bissürü alarmı kuruyorum.

Rabia hala uyuyordu. Bir şekilde uyandırarak abdest almak için banyoya geçtim.

Geldiğimde geri dalmıştı. Bu sefer az önceki gibi sakin kalamayıp feci şekilde uyandırdım.

"Melis Allah senin iyiliğini versin."

"Amin kuzum amin. Kalk hadi kalk. Vakit çıkmadan kılalım namazlarımızı." Üzerindeki pikeyi hızla itti. Iradesine hayran kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Benim içim acıdı ya.

Rabia da abdestini almış yanıma gelmişti. O gelmeden zaten seccadelerimizi sermiştim.

Namazlarımız aynı anda bitmiş, aynı anda selam vermiştik. Ikimizde gülümsemeden edemedik. Rabia'm ile namaz kılmayı özlemiştim. Aynı anda selam vermeyi.

Patatesli BöreğimWhere stories live. Discover now