Mark?

92 10 0
                                    

Mark's pov

Lekker met Bella het bos in. Gezellig wandelen. We wandelen rustig door de velden als ik een berichtje kreeg. Ik liet Bella halt houden en nam mijn mobiel uit mijn zak. Ik ontgrendelde hem en zag dat ik een berichtje had van Valerie. Wat kan dat nu weer zijn?

Van Valerie <3: help Lola heeft ons opgesloten! {het adres}

Wat? Ik moet hen gaan helpen. Ik liep snel weer naar stal met Bella en zetten haar weer in haar stal. Ik ren naar mijn auto toe en rij naar het adres dat Valerie me gestuurd heeft.

Valerie's pov

"En heb je Mark gestuurd?" Vraagt Cybelle. "Ik weet niet of het wel verzonden is, mijn batterij is leeg." Vertel ik hen. "Ugh we zitten hier vast." Zucht Cybelle.

Cybelle zat neer op de grond met Jesse naast haar. "Dankje dat je mij wou komen redden." Zei Jesse tegen Cybelle. "Maar nu zitten we allemaal vast." Zegt Cybelle. "Maar nu heb ik jullie en ben ik toch niet meer alleen." Zei Jesse en gaf Cybelle een knuffel.

Cybelle had het erg moeilijk. Ze wou echt naar buiten toe en begon te huilen. "We komen hier nooit uit!" Roept ze. "Rustig." Zei ik tegen Cybelle. "Als we hier uitkomen dan gaan we samen met de paarden wandelen." Zei Jesse tegen Cybelle. "Als we hier uitkomen." Zei Cybelle. "We komen hier uit." Zei ik zelfverzekerd.

Na een half uur hoorden we geluiden. "Lola is terug." Zei Cybelle en nam Jesse stevig vast.

De deur ging open en een donker figuur stond in het deurgat. "Dat is Lola niet." Zei ik zacht als de persoon kort bij kwam. "Mark?" Zei ik en sprong recht. Ik liep naar hem toe en knuffelde hem. "Je bent gekomen." Zei ik als een traan zo over mijn wang gleed. "Laten we gaan." Zei Mark. "Maar waar is Lola?" Vroeg Jesse. "Ik heb haar niet gezien." Zei Mark. "Laten we maar snel weg gaan voor ze terug komt." Zei Cybelle.

We liepen naar buiten en allemaal in Mark zijn auto. We reden naar Jesse en Valerie's huis. Wanneer we daar toekwamen liepen Cybelle en Jesse naar de stallen. Jesse had beloofd dat ze zouden gaan wandelen met de paarden.

Ik en Mark liepen naar binnen toe en zaten op de bank. "Dankje dat je me kwam redden." Zei ik met een lach. "Alles voor mijn meisje." Zei hij en kust me. "Ik hou van je." Zei ik. "Ik ook van jou." Zei hij en knuffelde me.

______________________

Eindelijk heb ik nog eens een deel klaar. Sorry voor het lang wachten... volgende deel wordt Jesse en Cybelle hun wandeling... <3

My brother's best friendWhere stories live. Discover now