Vriendje en vriendinnetje

143 6 0
                                    

Dankje allemaal om mijn verhaal te lezen. Ik schrijf normaal niet in het Nederlands maar ben blij dat jullie het leuk vinden... nu veel leesplezier met het nieuwe deel.

__________________________
VALERIE POV
Chloe, Jesse en ik zaten samen aan tafel. Binnen een paar dagen komt Cybelle naar huis en komt ze weer naar hier daarom willen we iets speciaal doen zoals een 'welcome home party'.

"Ideeën?" Vraagt Jesse. "Ik denk wel dat ik iets heb." Zegt Chloe. "Vertel." Zeg ik. "Nou mijn vriendje heeft een band ik kan vragen of zij willen komen spelen." Zegt ze. "Dat is super." Zeg ik. "Nog ideeën?" Vraagt Jesse. "Jes jij kan wat met An of Mach doen." Zeg ik. "Lijkt mij leuk." Zegt hij.

Na ons gesprek nam ik mijn mobiel en keek ik op whatsapp. Had een berichtje van Mark.

Mark: heb je tijd?
Ik: nu wel ja xx
Mark: wil je komen moet iets kwijt? Xx
Ik: ik kom xx

Ik stak mijn mobiel in mijn broekzak. "Ik moet even weg." Zeg ik. "Waarheen?" Vraagt Jesse. "Ergens." Zeg ik. Ik liep naar buiten. Ik nam mijn fiets en fiets naar Mark toe. Als ik daar was stond hij al te wachten.

"Hey" zegt hij. "Hoi" zei ik. "Kom maar mee." Zegt hij. Ik volg hem tot aan het land. We liepen in het land en in de verte zag ik een deken liggen met een mand. "Een picknick?" Vroeg ik.

We zaten neer en Mark nam wat te eten. OMG hij had al mijn favoriete dingetjes. Aardbeien met chocolade saus. Oh hoe weet die dat ik dat zo lekker vind. We aten wat tot Mark kwam met zijn vraag. "Nou Val ik ken je nu al een tijdje. En we hebben samen leuke dingen gedaan." Vertelde hij. "Ja." Glimlachte ik. "Val wil jij mijn vriendin zijn?" Vroeg hij. "Jjjjha." Glimlachte ik. Er verscheen een lag op Mark zijn gezicht. Mark kwam korter bij en kuste me. Mijn eerste kus. "Mark?" Vroeg ik. "Ja?" "Binnekort komt Cybelle weer thuis, we geven een feestje die dag wil je komen?" Vroeg ik. "Is goed." Zegt hij.

We aten de rest van het eten op en daarna liepen we naar binnen. "Film?" Vroeg Mark. "Leuk." Zeg ik. Ik zet me neer op de bank met Mark naast me. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en we keken samen een film.

__________________________
Sorry dat de laatste delen korter zijn maar ben heel druk dus is het moeilijk om tijd te vinden om te schrijven maar hopelijk vinden jullie het leuk

My brother's best friendWhere stories live. Discover now