Jesse?

134 7 0
                                    

CYBELLE'S POV

Ik fietste naar Valerie haar thuis. Lekker helpen met de paardjes. Wanneer ik daar was was haar broer er ook. Hij had blind haar en zijn ogen. Voor dat ik et wist was ik aan het staren. Valerie gaf me een knuffel maar zei toen "ik moet weg." "Wat maar ik ben hier voor jou." Zei ik. "Sorry" zei ze en liep weg. Daar stond ik dan samen met haar broer. "Laten we wat doen." Zegt hij. We liepen samen naar de stallen. "Help je met de stallen?" Vroeg hij. "Ja." Zei ik als ik hem een glimlach gaf. Hij was wel lief. Ik hielp de stallen te mesten en wanneer de stal helemaal leeg was strooide ik et vers stro over heel de stal. Toen ik de stal wou uit gaan struikelde ik en viel in het stro. Natuurlijk moest Valerie haar broer lachen.

Hij stak zijn hand uit om me recht te helpen maar ik nam zijn hand en trok hem zodat hij naast me viel in het stro. We moesten beiden lachen.

Wanneer we klaar waren met alle stallen was het al laat. We liepen naar binnen en ik plofte op de bank. "Film kijken?" Vroeg Valerie haar broer. "Frozen!" Riep ik.

We zaten samen op de bank naar frozen te kijken. Ik werd heel moe aangezien het al laat was en leunde mijn hoofd op zijn schouder en viel in slaap.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jesse!" Zei ik als ik mijn ogen open deed en zag dat ik in mijn bed lag. Het was allemaal maar een droom.

Wacht?

Valerie haar broer?

Jesse?

Blond en knap?

Jesse?

Drent?

Jesse?

Andorra?

Jesse?

Macho?

Jesse?

En dit bleef maar door mijn hoofd gaan al deze dingen die ineens terug kwamen.

Jesse?




Mijn vriendje?

Nee!!!!!

Wacht?

HIJ IS MIJN VRIENDJE!

My brother's best friendWhere stories live. Discover now