Jesse redden

126 11 2
                                    

Valerie's pov

De dag na horse event, Jesse hebben we niet meer terug gevonden... ik maakte me echt zorgen.. Heeft Lola hier wat mee te maken?

Ik ga naar buiten toe en loop de stallen in. Ik voeder de paarden en daarna zet ik Ferero en Macho op het land. Ze waren blij dat ze nu eenmaal buiten konden samen.

Als ik me om draaide zag ik Cybelle.

"Het is Lola!" Roept ze. "Ze heeft Jesse!"

"Wat doen we nu?" Vroeg ik haar. "Naar de politie." Zei een stem achter me. Ik draaide me om en zag Mark. Ik gaf hem een knuffel... "kom dan we moeten Jesse redden." Zei Cybelle.

~~ bij de politie ~~

We moesten een half uur wachten tot het eindelijk aan ons was... Cybelle vertelde alles wat ze wist en liet ook haar berichtjes lezen... Cybelle haar telefoon werd in beslag genomen zo dat ze lola's mobiel konden opsporen en zo Jesse kunnen vinden.

Eindelijk na twee uur weer terug naar buiten toe. De laatste dagen met Lola waren echt niet leuk en nu heeft ze ook nog mijn broer.

~~ volgende dag ~~

Ik ben bij Cybelle blijven slapen en we hebben net een telefoontje gekregen van de politie... ze weten waar Lola en Jesse zijn.. Ze hebben ons het adres verteld maar we mochten er niet heen. We moesten de politie hun werk laten doen. "Tegen dat de politie eindelijk wat gaat doen is Jesse dood." Zei Cybelle als ze naar buiten liep. Ze nam haar fiets en ik nam de mijne. Ze fietste heel snel en ik probeerde haar bij te houden. Na twintig minuten fietsen stopte we aan een huis. "Waarom stoppen we hier?" Vroeg ik Cybelle. "Jesse redden." Zij ze en liep naar de deur. "Wat ga je doen gewoon aankloppen en hopen dat ze open doet?" Vroeg ik haar als Cybelle naar het open raam liep en naar binnen klom. Ik volgde haar.

Het was donker en stil. "Nou Jesse is hier niet, laten we weer naar huis gaan." Zei ik maar Cybelle liep naar een deur. "Ik hoor haar." Zei ze en opende naar de deur naar de kelder. Cybelle liep naar beneden en ik volgde haar. Eenmaal beneden zagen we Lola en Jesse. Jesse zat op een stoel vastgebonden. Ik zag Cybelle helemaal boos worden en ze liep naar Lola. "Blijf van mijn Jesse af!" Riep ze en sloeg Lola. Lola viel op de grond en Cybelle liep naar Jesse. Ik hielp haar met Jesse los te maken. "Laten we nu naar huis gaan." Zei ik en hielp Jesse rechtstaan.

Wanneer we wouden weglopen was Lola ook verdwenen. We liepen de trappen op maar de deur was opslot. Lola!

"Ze heeft ons opgesloten." Zei ik. "Wat nu?" Vroeg Cybelle. "Hebben jullie een mobiel?" Vroeg Jesse. "Nee de politie heeft die nog." Zei Cybelle. "Ik heb mijn mobiel." Zei ik en nam mijn mobiel. Oh nee baterij bijna leeg. Ik typte snel een berichtje naar Mark met daarin het adres en duwde op 'stuur' halverwegen het versturen valt mijn telefoon uit. Hopelijk is het toch nog verzonden.

________________________

Wow lijkt wel een jaar geleden dat ik dees nog ge-update heb 😑

Hopelijk is Valerie haar berichtje nog verstuurd anders zitten ze daar vast 😁

Oke sorry dees deel is echt niet zo goed had niet veel inspiratie 😘

My brother's best friendWhere stories live. Discover now