Vakantie

181 7 2
                                    

VALERIE'S POV
De volgende weken zijn niet zo intresant. We hadden examens en That's it. Nou laten we maar doorspoelen naar het begin van de vakantie. En ja er is niet wat gebeurd aangezien we examens hebben ben ik niet naar Mark geweest en Cybelle heeft Jesse ook niet vaak gezien. At er speelt tussen Cybelle en Jesse weet ik nog altijd niet.

10 uur in de ochtend. Ik stond op klede me aan liep naar beneden nam wat te eten. "Goede morgend zus" zei Jesse. "Goede morgend." Antwoorde ik.

Na mijn ontbijt liep ik naar de stallen. Even later was Cybelle der ook. Jesse begon de paarden eten te geven als ik princess opzadelde. Wanneer ik klaar was nam ik haar mee naar de bak en stapte op. Ik begon wat rond te stappen toen Jesse kwam kijken.

"Nou laat haar eens aan de teugel lopen." Zegt hij.

Ok denk gewoon wat je deed toen Mark erbij was. Ik liet haar aan de teugel lopen en gaf wat been.

"Super." Zegt Jesse. "Knap zeg!" Zegt Cybelle die ondertussen naast Jesse is komen staan.

Ik spoorde haar aan en ging draven. Toen ik richting Jesse en Cybelle keek zag ik Jesse wat zeggen tegen haar en liepen ze dan naar de stallen. Er is iets met die twee. Ik spoorden princess aan en ging lekker galoperen. Toen ik klaar was en wat aan et rond stappen was zag ik Cybelle met Loe een pony van mijn moeder en Jesse met Andorra.

"Wat is dit?" Vraag ik. "We gaan een wandeling maken, kom je mee?" Vraagt Jesse. "Jaa." Zeg ik.

We gaan met zen alle lekker wandelen in de bossen.

"Super leuk dit." Zei Cybelle.

We kwamen aan een groot weiland en lieten de paarden even wat grazen.

"Dussssssss." Zei ik. "Wattttttt." Zei Jesse. "Vertel!" Zeg ik. "Wat?" Vroeg Cybelle. "Hebben jullie wat?" Vroeg ik. "Hebben wat?" Vroeg Cybelle. Ze deed alsof ze mijn vraag niet verstond. "Jij en Jesse, stel of niet." Zei ik gefrustreerd. "Oh kom we moeten terug." Zei Jesse en Jesse en Cybelle namen hun paarden en weg waren ze. "JA HOOR LAAT ME MAAR ACHTER!" Riep ik maar ze waren al te ver dus hoorden ze me niet. Ik nam princess en stapte terug naar huis.

Toen ik aankwam nam ik het zadel van princess af, deed haar halster aan en zetten haar op het land. Daarna liep ik naar Cybelle toe die naast de bak stond te kijken hoe Jesse met Spirit bezig was.

"Ah Val je bent terug." Zei ze. "En hoe gaat het met spirit?" Vroeg ik haar. "Best goed." Zei Cybelle.

Jesse probeerde spirit te longeren maar spirit snapte het niet zo goed aangezien dit de eerste keer was.

"Cybelle wil je me even helpen?" Vraagt Jesse. "Wat moet ik doen?" Vroeg Cybelle. "Neem de longeer zweep en kom even naast me staan." Zegt Jesse en Cybelle nam de longeer zweep. "Ni te close bij elkaar eh." Lachte ik.

Na wat proberen liep spirit mooi rond Jesse. Hij begon zichzelf te ontspannen. Was leuk om te zien hoe goed hij vooruit gaat.

Jesse liet spirit tot bij hem komen om hem daarna naar de andere kant te kunnen laten komen. Cybelle stak voorzichtig haar arm uit en wou hem aaien als spirit ineens begon te steigeren. "Cyb pas op!" Roep ik als ik zie dat spirit Cybelle raakte op haar hoofd. Cybelle viel op de grond. Ik liep de bak in en nam spirit over van Jesse als Jesse op zijn knieën op de grond naast haar valt. "Cyb?" Zegt hij maar Cybelle antwoord niet. "Bel de ambulance." Zeg ik tegen Jesse als Jesse zijn gsm neemt. Jesse belt naar het ziekenhuis. Als hij aflegt legt hij zijn gsm naast hem op de grond. "Cyb zeg iets." Zei hij als hij haar hand vast nam. "Cyb laat me niet achter." Zegt hij als een traan naar beneden kwam. Ik heb Jesse nog nooit zien huilen. Hij moet haar echt leuk vinden. "Ik ga even spirit terug naar zijn stal brengen." Zeg ik en breng spirit naar zijn stal. Als ik terug liep hoorde ik de ambulance in de verte. "Ze zijn er." Zeg ik tegen Jesse.

De twee mannen van de ambulance namen Cybelle met hen mee. "Het komt toch goed met haar he?" Vraagt Jesse. "Kunnen we nu nog niet zeggen." Zegt één van de mannen.

Als de ambulance weg reed nam ik Jesse stevig vast. "Het komt wel goed." Fluister ik in zijn oor. "Wat moeten we nu doen?" Vraagt Jesse. "Naar het ziekenhuis." Zeg ik en Jesse loopt naar binnen, hij pakt zijn autosleutels en weg waren we, op naar et ziekenhuis.

Hopelijk is alles goed met haar.

___________________________
Normaal ging ik dit pas morgen plaatsen maar omdat we over heel het boek aan meer dan 200 lezers zitten is hier een extra deel voor vandaag, lekker spannend 😘

My brother's best friendWhere stories live. Discover now