We lijken net een stel

220 7 5
                                    

Het was nog maar 7 uur in de ochtend maar ik was al wakker. Cybelle lag nog lekker te slapen. Ik besloot om haar maar niet wakker te maken. Ik nam mijn gewone comfy kleren en klede me om in de badkamer. Ik liep naar beneden en at een sandwich. Daarna legde ik me op de bank en keek wat televisie.

Niet veel later kwam Jesse naar beneden in zijn pyjama.

"Goede morgend." Zei ik maar ik kreeg geen antwoord terug. "Wat zijn we goed gezind." Zuchte ik.

Jesse nam ook een broodje en zat daarna naast me op de bank.

"Is Cybelle er nog?" Vraagt hij. "Ja ze slaapt nog." Zeg ik.

Jesse stond op en liep richting de trap maar ik stopte hem.

"Wat ga je doen?" Vroeg ik hem. "Maakt jou niet uit." Zei hij en liep verder. Ik zuchte en keek verder tv.

CYBELLE POV
"Cybelle Cybelle" hoorde ik iemand zeggen. Ik opende mijn ogen en zette me recht en zag Jesse op het einde van het bed zitten. Hij droeg nog zijn pyjama en zijn haar was in de war.

"Valerie gaat vandaag weg, heb je zin om samen met mij te helpen met de paarden?" Vroeg hij. "Ja graag." Zei ik met een lach. "Nou laten we ons maar aankleden, de paarden hebben honger." Lacht hij.

Jesse liep naar de badkamer dus klede ik me maar aan in de kamer. Wanneer ik klaar was was Jesse al uit de badkamer dus ging ik mijn haar doen en mijn tanden poetsen. Daarna liep ik naar beneden en zag Jesse en Valerie op de bank.

"Goede morgend." Zei ik. "Goede morgend." Lacht Jesse. "Oh en bij haar antwoord je wel." Zegt Valerie en gaf Jesse een tik tegen zijn arm. Ik lachte. "Kom Jesse de paarden hebben honger." Zei ik en nam Jesse met me mee naar buiten.

Ik nam het hooi en gaf het aan de paarden terwijl Jesse het voer nam. Wanneer ik Princess hooi wou geven stond ze weer nerveus te doen in haar stal. Jesse nam haar halster en zetten haar op het land.

"Nou dat is beter voor haar." Zei hij. We gaven nog de andere paarden hun eten.

"En wat nu?" Vroeg ik aan Jesse. "Jij mag macho op het land zetten zodat we zijn stal kunnen uitmesten." Zei hij.

Ik nam macho zijn halster en zetten hem op het land bij de andere Shetlander genaamd Bongo. Bongo is ook een zwarte hengst. Macho en bongo houden van spelen met elkaar nou ja ze zijn beiden jong.

Ik liep terug naar Jesse en zag dat hij al druk bezig was. Na een paar minuten was de stal helemaal leeg.

"Nu het stro." Zegt Jesse. Jesse deed het stro in de stal en ik deed het open zodat heel de stal bedekt was.

"Weer een mooi warm stalletje." Lach ik. "Het ziet er echt knus uit." Zei ik. "Wil je het proberen." Lacht Jesse. Hij pakte me vast en tackelde me zodat ik in het stro viel.

"Is het knus?" Vroeg hij met een grijns op zijn gezicht. Ik moest lachen.

VALERIE'S POV

Ik liep naar de badkamer om nog snel wat make up op te doen. Daarna liep ik naar buiten en hoorden luid gelach van in de stallen. Ik liep de stallen in en zag Jesse en Cybelle in op de grond in het stro liggen in macho's stal. Ik moest lachen.

"Wat is dit nu weer?" Vroeg ik hen. "Cybelle wou weten hoe knus en warm het is in het stro." Lacht Jesse. "En ik heb Jesse ook maar even een duwtje gegeven." Zei Cybelle. "Rare mensen." Lachte ik en liep naar mijn fiets.

Ik nam men fiets en fietste tot bij Mark. Eenmaal daar zat Mark al op me te wachten. Ik liep naar hem toe en hij gaf me een knuffel. Hij nam men hand en we liepen naar binnen.

My brother's best friendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu