Jesse waar ben je?

147 10 8
                                    

Valerie's pov

Eerste dag horse event zit er op. We reden naar het hotel vlak bij. We liepen naar binnen en gingen elk onze kamer binnen. Omdat Jesse me niet vertrouwd met Mark deel ik een kamer met Cybelle.

We zaten alle twee op de bank maar de tv was uit. Het was stil. "Denk je aan Lola?" Vraag ik Cybelle. Ze knikt. "Je moet het Jesse zeggen." Zeg ik tegen haar. "Jij ging me toch helpen?" Vroeg ze. "nou..." twijfelde ik. "Je ging me helpen." Zei ze. "Ja dat heb ik gezegd maar ik heb haar vandaag gesproken..." vertelde ik haar. "En?" Vroeg ze. "Als ik iets doet komt ze tussen mij en Mark, dat wil ik niet." Zei ik. Cybelle keek me aan met tranen in haar ogen. "Maar vertel het gewoon aan Jesse hij helpt je dan wel." Zei ik en ze knikte. "Laten we nu maar naar bed." Zei ik.

De volgende dag

We zaten met zen allen aan de ontbijt tafel lekker te kletsen. Wanneer we allemaal klaar waren liepen we naar de auto's en hop terug naar horse event... zondag, de laatste dag.

Cybelle's pov

Wanneer we weer op het terrein waren liepen we naar de paarden om te kijken of het goed met hen was. Natuurlijk ze zagen er gelukkig uit. "Laten we even wat rond lopen voor al het volk er is." Zei Eva. Iedereen volgde haar behalve ik en Jesse. "Wat is er? Je hebt al een hele ochtend niets tegen me gezegd." Vroeg Jesse. "Het is Lola." Zei ik. "Wat is er met haar?" Vroeg Jesse. Maar op dat moment kwam Eva naar ons toe. "Komen jullie nog?" Vroeg ze. "We komen, ga al maar." Zei Jesse en Eva liep weer weg. "Wat is er nu met Lola?" Vroeg Jesse. "Laat maar we moeten gaan." Zei ik.

Later die dag..

Eva en Valerie waren in de penny pisten hun demo aan het geven. Ik stond daar tussen Mark en Jesse. Ik kon maar aan één ding denken... Lola.

Jesse keek me aan. Hij wou weten wat ik had te vertellen. "Kom." Zegt hij. Ik volg hem richting de stallen.

"Vertel me nu." Zei hij. Maar weer was er iemand die ons stoorde. "Jesse!" Riep iemand. Ik kende die stem. Een stem die ik niet wou horen.. "Lola wat doe jij hier?" Vroeg Jesse. "Ik heb een backstage ticket haha." Zei ze en lachte. "Oh leuk." Zei ik sarcastisch. "Moet jij niet aan de penny pisten zijn je zus steunen?" Vroeg Lola. "Cybelle wou me wat vertellen." Zei Jesse. "Ooohh." Zei Lola en glimlachte.

Lola's pov

"Oooh" zei ik. Gaat ze het dan toch uitmaken met hem. Damn it ik kwam op het verkeerde moment. "Nou vertel het hem maar Cybelle." Zei ik en lachte. "Jesse!" Riep iemand. "Mark wat is er?" Vroeg Jesse aan de jonge. "Je moet even mee komen." Zei die Mark en Jesse ging weg.

"Nou wanneer ga je het uitmaken met hem?" Vraag ik Cybelle. "Niet!" Riep ze. Ze wou weglopen maar ik pakte haar bij haar haar en sloeg haar in haar gezicht. Ze viel op de grond en begon te huilen. Ik liet haar liggen en liep weg.

Jesse's pov

De reden waarom ik moest meegaan met Mark is omdat er een paar meisjes nou fans me wouden zien. Daarna waren we weer aan de penny piste. Als Valerie en Eva klaar waren liepen we allemaal naar de stallen met de paarden. Eens we daar waren zag ik Cybelle liggen op de grond. Ze was aan het huilen. Ik sprong uit mijn rolstoel, het deed pijn maar ik moest Cybelle helpen. Ik zet me naar naast haar en help haar recht zitten. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik bezorgd. "Lola." Was het enigste wat ze zei. "Wat is er nu met Lola?" Vroeg ik haar. Ze zei niets. Ze kon het niet. Ze begon enkel harder te huilen. Toen kwam Valerie naast me zitten en vertelde me alles. "Cyb ze komt echt niet tussen ons." Zei ik. "Ze sloeg me in mijn gezicht." Zei Cybelle. "Wat?!" Riep ik boos. Ik knuffelde Cybelle.

Even later...

Valerie's pov

We zaten gezellig wat te eten als Jesse zegt. "Ik ga even naar het toilet." Zei hij. Hij ging weg.

Een half uur later...

"Jesse is nog steeds niet terug." Zegt Cybelle bezorgd. "Mijn laatste show begint zo ik moet shilas klaar maken." Zegt Eva en liep richting de stallen.

"Waar is Jesse?" Vroeg Cybelle. "Hij ging naar het toilet." Zei Mark. "Ja een half uur geleden." Zei Cybelle. "We moeten hem zoeken." Zei ik.

We liepen heel horse event rond maar er was zoveel volk dat het onmogelijk was om Jesse te vinden maar wanneer ik hem belde antwoorde hij niet. Vreemd.

Jesse waar ben je?

EEEH nieuw deel!! Best veel gebeurd in dit deel nou ja het is een special aangezien ik 1500+ lezers heb... have fun met lezen 😊

Anke Xx

My brother's best friendΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα