Denk je nu echt dat jesse van je houd?

130 9 1
                                    

CYBELLE'S POV

"Behalve jou." Zei Jesse.

Betekend dit nu dat we een stel zijn? Vroeg ik mezelf af. Hij heeft het nooit echt gevraagd.

"Cyb voor dat ik ga, wil jij mijn vriendin zijn?" Vroeg hij mij. "Jha Jaaa Jesse dat wil ik." Zei ik. Hij gaf me nog een knuffel voor dat hij naar huis ging.

~~~ een maand later ~~~

Valerie's pov

Vandaag was de dag dat we naar horse event gaan. Mark was al vroeg bij ons.

"Ik heb zoveel stress." Zei ik. "Waarom? Jij en Ferero zijn een super team." Zei Mark. "Maar wat als Ferero niet meer wil meewerken door al het volk?" Vroeg ik. "Gebeurd vast niet, je moet gewoon plezier maken." Zei Mark z'n knuffelde me.

We laden alles in de auto. Ik nam Ferero en zetten hem in de trailer. Dan hielp ik Jesse in de auto. Jammer dat hij niet kan meedoen. Hij was echt ongelukkig nu. Hij had nog geen woord gezegd.

Na een lange rit in de auto kwamen we eindelijk aan op het terrein. De rit was stil enkel de radio speelde muziek.

Ik zette Ferero in zijn stal, morgen is onze eerste show. Ik zag dat Eva ook daar was met shilas en Flip. Ik hielp haar even. "Waar is Jesse en Mark?" Vroeg ze. "Geen idee, ergens op het terrein denk ik." Zei ik. "Nou laten we ze gaan zoeken." Zei Eva. "Ga jij al vast ik moet even nog wat doen." Zei ik en Eva liep weg.

Cybelle POV

Na een lange rit was ik eindelijk op het terrein. "Dankje mam." Zei ik en gaf haar nog snel een knuffel. Ik liep richting de stallen opzoek naar Jesse, Mark, Eva en Valerie. Toen iemand me stopte. Ik draaide me om en ... Lola? "Denk je nu echt dat Jesse van je houd?" Zei ze. "Laat me met rust." Zei ik en wilde weer verder lopen maar ze stopte me. "Als jij het niet uitmaakt met Jesse voor het einde van horse event..." zei ze en ze lachte en liep weg.

Wat bedoeld ze?

Ik liep naar de stallen en zag Valerie. "Val." Zei ik en gaf haar een knuffel. Ze keek niet al te blij. "Wat is er?" Vroeg ik haar. "Jesse." Zei ze. "Wat is er met hem?" Vroeg ik haar. "Hij wil zo graag demo's geven maar hij kan niet." Vertelde ze me. "Snap ik wel hoor maar hij komt er wel over."zei ik.

~~ een uur later ~~

"Laten we wat gaan eten." Zei Eva. Iedereen volgde haar maar ik hield Jesse tegen.

"Je hebt nog geen woord gezegd." Zei ik. "Wat valt er te zeggen?" Vroeg hij. "Jesse, we weten allemaal dat je het moeilijk hebt omdat je niet kan meedoen maar je zus is heel gestresst, je zou haar moeten steunen." Zei ik.

"Hey komen jullie nog?" Vroeg Eva. "We komen." Zei ik.

Na het eten liepen we nog even naar de paarden. Maar ik was heel de tijd aan het denken aan Lola. Wat wil ze?

______________________

Sorry dat het zo kort is geworden...😑

Wat denken jullie wat Lola van plan is?☺️

En arme Jesse 😣

Ps. de omslag foto is gewijzigd, vinden jullie hem leuk?

My brother's best friendWhere stories live. Discover now