13. Bölüm

5.1K 357 18
                                    

Multimedya: Çağıl'ın (Hazal) giydikleri....Ve Demet akalın ft. Berkay-5 Yıl

Müziğin başladığı noktada açıp dinlerseniz daha iyi hissedebilirsiniz sözlerin anlamını ve hikayedeki yerini. Hikayeye başlarken aklımda müzikal bir biçimde ilerleyen bir konu biçimi vardı. Benim için bu hikayenin en önemli parçası. Ki yeri ve zamanı kurguyla bütünleştirerek veriyorum müzikleri. 

***2015 Günümüz'ün Çağıl'ı Gemiş'in Hazal'ı****

Bardan çıkıp eve geldiğimde iliklerime kadar yorgundum. Bu yüzden üzerimi bile çıkarmadan yorganı kaldırdım ve yatağa girdim.

Odanın sıcaklığı ile gözlerim kapanmaya başlamıştı ama aklımın bir köşesinde barda yaşadığım olay dönüp duruyordu.

O adamın, Ulaş'ın neden bana Hazal diye seslendiğini anlamlandırmaya çalışıyordum. Birine benzetmiş olsa diyorum ama gözlerinde gördüğüm o emin tavır engel oluyordu....Sarhoş deyip geçmek istiyorum ama olmadığından da adım kadar emindim. İşin kötüsü adımdan o kadar emin olmamam dı zaten.

Yorgunluktan saçmalıyordum.

Tanınmış bir ailenin iki çocuğundan biriydim ben. Bu saflıkla devam edersem uzaylıların varlığına inanıp, arayışına bile çıkabilirdim.

En iyisi uyumaktı. Düşünmek bana pek yaramıyordu.

**

Ertesi gün öğlene doğru uyanmıştım. Gece neredeyse sabaha kadar dönüp durduğumdan ve bardan geç döndüğümden olsa gerek erken kalkamamıştım. Eğer gündüzleri de çalışıyor olsaydım bu tempoya ayak uydurmam imkansızdı sanırım.

Psikolojimden dolayı yorgun olan bedenimi toplamak için evdeki her türlü spor aletlerinin bulunduğu odaya doğru adımladım.

Çağkan sağ olsun evde sıkılmamam için evi her türlü sosyal faaliyetlerin bulunduğu bir yere dönüştürmüştü. Her oda farklı bir dünyaya açılıyordu resmen. Daha önce fark etmediğim her şeyi şu son birkaç gündür çok fazla sorgulamam ya da daha önce neden soğulamamış olduğumu anlamıyordum. Düşüncelerim peşin sıra gelen teorilerle doluydu ama asıl olan tüm teoriler boştu.

Yaklaşık iki saatlik bir çalışmadan sonra tüm gerginliğimden kurtulmuştum. Duş aldıktan hemen sonra müzik odasına geçip çalışma yapmıştım.

Aslında ön provayı bar da yapmak isterdim ama mümkün değildi. Saat geç olmuştu.

Odama geçip yatağın üzerine daha önceden ayarladığım kıyafetleri bıraktım. Bugün fazlasıyla iddialı bir seçim yapmıştım. Aslında ilk zamanlar çok mini ve açık kıyafetler giyerken utanıyordum ama çevremizde yaşayan insanları gözlemlediğimde aslında çok da anormal olmadığını gördükçe açılmıştım. O yüzden bugün için süper mini deri yüksel bel siyah bir şort, mini düz bir büstiyer ve üzerine yarım kolları, kenar parlak işlemeleri ile vücudumu saran siyah ceket seçmiştim. Kısa bilek botları, siyah fötr şapka ile tamamlamıştım.

Taksi ile gidip dönsem de havaya rağmen uzun bir trençkot almıştım üzerime. Gece yarısı geç döneceğimden insanlara güvenemezdim.

Düşününce bu güvensizliğin nedenini de bulamıyordum mesela ama etrafımdaki insanlara hep bir şüphe ile yaklaşıyordum. Bu daha öncesinde de böyle miydi yoksa kaza dolayısıyla ortaya çıkan bir neden mi bilemiyordum.

Saat 9'a gelirken daha fazla oyalanmayarak yola çıktım.

Bugün için Aklımda daha duygusal bir şarkı vardı. Son zamanlarda sık dinlediğim Türkçe parçalardandı.

ALTIN KADEH "TAMAMLANDI"Where stories live. Discover now