7.Bölüm

5.7K 323 10
                                    

Multimedya : Erdem


Pek içime sinen bir bölüm olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama olayların başlangıç aşamasındayız. Yavaş yavaş gizlenen sırlar açığa çıkıyor.

İyi okumalar.


#YIL 2015- ÇAĞIL#


Geniş bir yatakta yatan genç kıza sarılan, genç bir adam. Yüzleri tam seçilmiyordu ama kıza arkadan sarılmış ve yarı yarıya üzerine almıştı. Sırtını göğsüne yaslamışken ellerini ise avucuna almıştı. Dudakları kızın boynundaydı. Bir şeyler konuşup gülümsüyorlardı. Çocuğun söylediği şeyler kızı kızdırıyor ama gülümsemekten de alıkoymuyordu. Arada kafasını arkaya yatırıp çocuğun boynunu ısırıyordu.


Bir iki defa tekrarladıktan sonra genç adam kızın üzerine çıkıyor ve ellerini kapasının üzerinde birleştiriyordu. Her ayrıntı vardı ama yüzleri görünmüyordu.


Genç adamın sesi ise derinden geliyordu ama seçebiliyordu.


"Seni seviyorum be kadın" diyordu genç kıza.


"Benim kadınım" diyordu...


Ardından her şey bulanıklaşıyordu. Etraf kararıyor ve başka bir evrene geçiş yapıyordu sanki.


Yine aynı ev olduğunu hissedebiliyordu. Aynı evde salonda aynı kadın ve genç adam vardı. Bu sefer tartışıyorlardı. Genç kız çıldırmış gibi görünüyordu. Gerginliğin kokusunu bile hissedebiliyordu. Kızın çığlıklarını hissedebiliyor ama duyamıyordu. Genç adamı itiyor, yumrukluyor sonra çevresinde bulduğu şeyi fırlatıyordu rastgele.


Sonra genç adam kıza tokat atıyordu. Kız ani gelen bu tokat ile ani bir düşüş yaşıyordu.


**


Yataktan sıçrayarak kalktım. Nerede olduğumu algılayamadım bir süre...Düşüyor gibi hissetmiştim ama yerimden sıçrayarak kalkmıştım.


Gördüğüm rüyanın etkisinden çıkamıyordum. Gördüğüm gen kız ve adam kimdi bilmiyordum. Neden böyle bir rüya gördüğümü bilmiyordum. Ama ruhumun sızladığını hissedebiliyordum. Rüyadaki bütün hisleri birebir yaşamış olmamın verdiği ince sızı vardı kalbimde.


Kafamı yastığa geri gömdüm ve uyumaya çalıştım. Çağkan evde değildi. Yurt dışında acil bir işi çıkmış ve gitmişti.


Bana izin verdiği gecenin ertesi gününde gitmesi beni düşündürmüştü. Kırmamak adına gidiyor olabilirdi. Verdiği aşırı tepkiyi hala anlamıyordum ve anlamayacaktım. Ve giderken Erdem'i de yanında götürmesine anlam verememiştim. Normalde gitmesi gerektiğinde Erdem'e emanet ederdi beni.


Daha fazla düşünmemek adına telefonuma uzandım ve müzik listemi rastgeleye ayarlayarak başlattım. Yarın ilk defa bara gidecektim. Prova yapacaktık ve akşam iki şarkı söyleyecektim başlangıç olarak. Gergin ama mutluydum ve aşırı heyecanlı.

ALTIN KADEH "TAMAMLANDI"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin