❤❤❤

3.8K 252 79
                                    

16-01 Een van de Belangrijkste dagen ik mijn leven! Gisteren was een prachtige dag, een dag vol emoties en vooral Vreugde. Vreugde die wij hebben gedeeld en Officeel hebben gemaakt!! Vanaf nu is het Adam&Inaya tegen derest van de wereld. Allah swt heeft niet voor niks gezegt " Wat Haram begint zal nooit Halal eindigen" Dit ik zo waar lieve lezers, een relatie is leuk en alles maar het is een zonde die we begaan, ik zelf heb 1 Jaar een relatie gehad met Adam maar na dat jaar Ging er van alles mis. Ik leerde hem kennen op mijn 17de, ik heb een realtie van 1Jaar met hem gehad. De laaste 3 Maanden waren afschuwlijk! We zijn uitelkaar gegaan, het enigste wat ik er aan overhield was een gebroken hart. Allah heeft ons een Realtie verboden om dit te verkomen, hij wil ervoor zorgen dat wij de pijn voorkomen! Na 6 Maanden dook Adam weer op hij zocht Contact maar ik wou er niks van weten. Ik was klaar met hem, althans dat ik wat ik zei maar diep in mijn Hield ik nog onwijs veel van hem! Hij was dan ook de eerste waarmee ik een relatie had, hij vroeg me 1 kans om alles uitteleggen. Ik heb hem die gegeven, we hebben alles uitgepraat en besloten alles Officeel te maken! Na een paar weken was ik verloofd en hadden we vorig jaar Januari 2015 hadden we besloten om in 2016 te trouwen en dat werd dus gisteren! Samen hebben we een prachtig huis uitgekozen en ingericht, samen hebben we het verleden achter ons gelaten en hebben we beide gezien dat we fout zaten! Vaak krijg ik de vraag van mijn vriendinnen HEB JE ER SPIJT VAN? nee totaal niet, hiervan heb ik veel geleerd. Ik heb een zusje van 15 die ik alles heb uitgelegd en haar heb verteld dat ze niet dezelfde fout moest maken! De mensen die wel een realtie hebben gehad en daarna zijn getrouwd voel je vooral niet aangesproken want zelf heb ik ook een relatie had voordat ik ben getrouwd!


Gisteren was een Prachtige dag, ik ben al mijn Familie, vrienden & Kenissen dankbaar voor het bijstaan van onze speciale dag. De diensten waren geweldig & ik voelde mezelf een echte prinses in mijn bruidsjurk!


Jullie wil ik bedankt voor Jullie steun en alle felcitaties!! Allah Oe Amien op al jullie Dua's, voor de toekomstige bruidjes Mogen Allah Jullie Huwelijk zegenen. Ik ga Genieten van mijn welverdiende vakantie Jullie horen gauw weer van mij. Wanneer het weer wat rustiger is en ik aan het getrouwde leven ben gewend komen er een hele overvloed van Vervolgjes want die hebben jullie zeker verdien


Ilove u all so Much!






Farah's lifeWhere stories live. Discover now