Deel 53

3.7K 261 47
                                    

2 weken later: 

KLOOOTZAK DIE JE BENT KANKEROP VAN DIT HUIS GA WEG JE BRENGT ALLEEN ELLENDE MET JE MEE,  daar hoorde ik de deur weer dichtgaan met een knal. 1week ging het goed maar  het bleef ook bij een week. De afgelopen dagen maakte we alleen maar ruzie, de kleine huillen ook snel en zijn onrustig. Wassim laat mij alles doen, ik ben uitgeput elke nacht mag ik 2x opstaan omdat Rayan&Achraf nooit tegelijk wakker worden, en smorgens mag ik weer opstaan voor Wassim. Ik hele grote wallen en ben echt uitgeput maar nee hoor meneerr denkt alleen aan zichzelf en kan alleen maar denken aan wat hij wilt, ike ike ike de rest mag stikkenn!! Gefrusteerd stond ik op en ging ik naar boven, daar zag ik mijn twee mannetjes slapen. Ik pakte mijn douche spullen en nam een heerlijke douche, daarna ging ik weer naar de kamer en pakte mijn telefoon,

Brahim; hee zusje hoe gaat het? 

Ik liet hem even op blauw en ging naar de andere appjes, 

Dalila: Hee schatje zin om morgen naar Amsterdam tegaan met de kleintjes?

farah: Salem schat, vind ik hartstikke gezellig pik je me morgen op om 10:00

Ik ging weer terug naar 

Farah: salem Brahim, allesgaat goed met mij en hoe gaat het met jou & Nawal? 

Ik vergrendelde mijn telefoon en mezelf op het bed vallen. Mijn leven is totaal veranderd,helemaal niemand had gedacht dat het zo zou lopen maar dit is mektab!! Ik ging naar de kamer van de kleintjes en keek een tijdje naar ze. Nadat ik zeker wist dat er niks met ze mis was ging ik naar mijn eigen kamer waar ik vrijwel gelijk inslaap viel.


03:00 s'nachts: 

Het gehuil van de kleine Rayan maakte me wakker en ik stond met een stoned hoofd op. Ik pakte hem op en gaf hem de borst. Beneden hoorde ik allerei geluiden en mijn gevoel gaf aan dat er iets niet klopte. Ik ging weer terug naar de kamer waar ik ongerust heen er weer liep. Rayan was klaar met drinken en ik verschoonde zijn luier. Ik legde hem weer in zijn bedje en geen paar minuten later viel hij inslaap. Ik liep langzaam de trap of en hoorde het geluid van iemand die aan het kreunen was, Shit wat is dit. Ik keek door het kiertje van de woonkamer deur en zag dat Wassim bezig was met een of andere hier 

AAAH WASSIM HARDER!! 

Tfoe man! Ik liep naar de keuken en pakte een koekenpan uit de kast, langzamerhand liep ik de woonkamer in en trapte ik Wassim in zijn zij waardoor hij bovenop die hoer viel. 

Farah: vieze hoer wat doe je hier? 

Onbekende dame: wat doe jij hier a sloerie 

Farah: Sloerie? Volgens mij ben jij diegene die met een getrouwde man het bed ingaat en dan nogwel in mijn huis. 

Ik gaf haar een keiharde klap met de koekenpan en ze schreeuwde het uit. Ik pakte haar bij haar haren en sleurde haar naar de voordeur, ze kon nognet haar  bh pakken maar voor derest was zo naakt als ik weet niet wat. Bij de voordeur trapte ik haar eruit en knalde de deur keihard dicht. Ik liep weer terug naar de woonkamer waar ik Wassim zag zitten. 

Farah: Lekker he moet hoeren in mijn huis het bed in 

Wassim: Jou huis? Dit is nog altijd mijn huis!!

Farah: oh is het jou huis dan zal ik wel vertrekken met MIJN KINDEREN!! 

Ik snelde naar boven pakte een grote weekendtas waarin alleen de belangrijke spullen van ons in gooide. Ik hoorde Wassim naar boven komen maar dat kon me niks schelen,

Wassim: Waar ben je mee bezig?

Farah: ..

Wassim: Ik vraag je wat

Farah: ...

Wassim: Reageer voordat ik jou kanker tanden eruit ga slaan!

Farah: ....

Hij liep op me af en wou me net een klap verkopen maar ik gilde zohard dat hij naar achter deinsde

Farah: Ik ben je Fucking boksbal niet joh Hmar!! JIJ BENT DIEGENE DIE VREEMD GAAT NIET IK, JIJ BENT DIEGENE DIE ZEGT DAT DIT MJN HUIS NIET IS NIET IK!!

Hij keek me gevoelloos aan en zuchte diep

Wassim: Ik waarschuw je verlaat dit huis en je zag de dag dat jij mij heb leren kennen het liefst nooit gewild hebben

Farah: Dat is al zo!!

Hij liep de kamer uit en ik zette mijn plan voort, ik zette de kinderen in de Maxicosies en sluipte de trappen af, Wassim was aan het Douchen dus ik al alle tijd. Ik pakte onze papieren en verliet toen het huis, waar naar toe? Wollah me ik weet.

Onbekend perspectief:

Anonieme beller: WANNEER GAAN WE HET GELD VAN JE KRIJGEN

Onbekend: Zo snel mogelijk

Anonieme beller: 3dagen en anders schieten we jouw & je dochtertje het graf is!!

Hij hing op en ik bleef verslagen naar de grond kijken. Mijn kleine Lina, "het spijt me zo erg" verluisterde ik. Ik moest haar in veiligheid brengen maar bij wie? Mijn familie is geen optie en vader heb ik niemand! Ijsberend liep ik door het huis tot mijn oren werden gevuld met het gehuil van mijn kleine meid!!

Onbekend: Lina inou, Papa is bij je

Ik pakte haar op en hield haar dicht tegen mij aan, het enigste wat mij nog dierbaar was. Ik maakte haar flesje klaar en ze dronk er gulzig van. Ik moet een goed plan bedenken, een plan dat Lina in veiligheid zal brengen!


Farah's perspectief:

Na een tijdje gereden te hebben stopte ik uiteindelijk in Amsterdam! Ik ging opzoek naar een hotel waar ik derest van de nacht/Ochtend kon doorbrengen. Ik chekte in en ging toen samen met mijn Prinsjes naar de kamer. Daar maakte ik een plaatsje voor de twee en liet mezelf toen op bed vallen. Soms heb ik de neiging om mijn polsen door te snijden en weg tegaan van al deze pijn, vedriet en Ellende!! Mijn telefoon had ik allang al uitgezet omdat de dreigberichtjes en belletjes van Wassim maar bleven komen en komen!! Ik liet mezelf naast Achraf&Rayan vallen en viel zelf ook in een onrustige slaap!





Farah's lifeWhere stories live. Discover now