Its Change!

3.9K 283 80
                                    

Farahs Pers:

Na een lange wandeling eindig ik in het parkje waar ik op een bankje ga zitten. Mijn leven is meer een puinhoop geworden, maar Alhamdoulilah ik heb mijn kinderen & mijn family derest telt niet. Ik ga niet weg bij Wassim omdat ik Achraf&Rayan dat echt niet kan aandoen! Ze hebben een vader nodig, eentje die van ze houd en die ze kan groot brengen. Ik zie dat Wassim onwijs veel van ze houd en dat waardeer ik echt heel erg! Ik besloot weer naar huis te lopen en liep een stukje! Ik hoordw gehuil van een kleine baby maar dacht dat ik het verbeelde. Ik liep door maar hoorde weer hetzelfde, ik liep weer terug en zag daar een kleine meisje in een Maxicosie. Ze lag er huillend bij, geschrokken keek ik om me heen. Misschien zouden haar ouders vederop staan maar NEE helemaal alleen achtergelaten. Ik liep naar de maxicosie toe en zag een klein meisje, ik schat haar 6Maanden oud. Er lag een dikke en grote envelop bij en pakte die op. Het was best koud dus besloot deze kleine meid meetenemen naar huis.

Onbekende pers:

Ik had het besloten, ik had geen andere keus. Van een afstand keek ik naar diegene die Lina oppak en meenam. Ik kon niet anders, Oh Allah laat haar in goede handen zijn en laat haar wat van haar toekomst maken! Vandaag zou ik het geld bij elkaar moeten krijgen anders was het einde verhaal van mij. Ik had wat brieven voor mijn dierbaren, ik reed naar mijn ouderlijkhuis en gooide die door de bus. Het was moeilijk, maarja wie fouten maakt moet ervan leren. Ik reed naar het huis van mijn oude liefde, mijn bloedeigen neef die mij van haar heeft ontnomen. Ik gooide de brief snel door de brievenbus en reed zosnel mogelijk weg! Ik ging naar mijm huis en ging op de bank zitten. Mijn Lina, mijn prinsesje, ze zal opgroeien zonder de liefde van haar ouders!


DRUK DRUK DRUK DRUK & nog eens druk! De afgelopen 2weken waren de twee gekste weken. Zoveel tedoen van de Schoonheidsspecialisten naar de Catering, naar school waar ik de laatste 2toetsen ging maken! De zaal ditdat zus zo, maar ik ben jullie natuurlijk niet vergeten! Een mini vervolgje omdat ik amper tijd heb, mijn schoonzussen~Nichten~zusje zijn vandaag heel wat met mij vanplan! Morgen InShaaAllah mijn Henna-Day en zaterdag the Bigg dayy! Wens me Succes en vergeet me niet in jullie Dua's 💖

Much Much Love to You all babys!


Farah's lifeWhere stories live. Discover now