Perfect day with mommy!

7.3K 281 31
                                    

De volgende morgen stond ik op om 11:00, deze hele week had ik geen school. Ik keek op mijn telefoon en had allemaal reacties op Insta, ik had een foto van mezelf in mijn nieuwe auto Ik was mijn papa dankbaar!! Ik ging naar de badkamer nam een douche en deed de wassing voor het gebed. Het was september dus de winter was inzicht, ik liep naar mijn kamer trok een huisjurk aan en ging naar beneden. Sbag elgier Mama Inou, Salem lieverd van mij, Allesgoed mamaa,Hamdoulilah met jou lieverd Gaatgoed mamaa. Mijn moeder is een sterkte vrouw ze heeft heelveel meegemaakt en ik leef met haar mee. Ik heb trots op haar, Mama ga je straks mee mijn Rijbewijs maken en dan dagje Amsterdam. Isgoed lieverd maar san moeten we wel eerst komen zodat we tot later kunnen blijven, Saff isgoed. Nadat ik snel had ontbeten hielp ik mijn moeder met de groente snijden. Ik ging het huis schoonmaken en streek de kleding van ons. Ik was klaar en ging nog 1x langs alles, ik was klaar en mijn moeder was ook klaar.
Ma: Nou lieverd ga je klaarmaken dit word een gezellig dagje.
Ik ging naar mijn kamer en keek in mij kast. Ik pakte een zwarte broek en deed een phillipphein shirtje aan, ik pakte mijn royaums en deed mijn goude horloge om. Ik liet mijn haren los en pakte mijn zwarte tedbaker tas. Piccobello. Ik pakte mijn zomerjasje van Moncler en trok hem aan. Mijn moeder kwam haar kamer uit en zag er leuk uit! Mama you looks pretty! Thankyou honey zei ze. Ik maakte nog een selfie met haar en sloeg hem op.
Mama: klaar voorr vertrek
F:Letsgo
Samen gingen naar mijn nieuwe auto en reden weg. Ik had alles gedaan voor de rijbewijs en mag hem volgendeweek dinsdag komen ophalen!! Ik vertrok richting Amsterdam met mijn mama we zette een swing nummer op en gingen los.
Hewaaaa joejoejoejoe deed mijn gekke mama. Aangekomen in Amsterdam parkeerde ik de auto en liepen we naar de winkels langs. Ik kocht allemaal nieuwe kleding die mn mama perse voor me wou betalen, het is bijna schapenfeest dus ik besloot voor mij en mn broer dezelfde set te kopen maar dan voor mannen/vrouwen. Ik kocht een witte blous een rode kenzo trui voor mij en 1 blauwe voor Brahim spijkerbroek en Royaums. Het was echt een leuk setje, hij zal er blij mee zijn. Ik kocht voor mijn papa een nieuwe jas van Candagoose en voor mijn mama ook precies hetzelfde.nadat we flink wat hadden gekocht liepen we de Laplace binnen en gingen een hapje eten,
Ma: Farah ben je verliefd geweest?
F: Mama ik heb nognooit een realtie gehad, ik heb geen realties nodig single is het beste!!
Ma: Weet ik schat maar die gevoelens gaan we veranderen je bent 18Jaar lieverd moet je nagaan ik was op mn 19de getrouwd.
F: pff mama ik weet het maar het liefst blijf ik nog een tijdje single
Ma: Dat vind ik goed van je lieverd bent trots opjou!
F: En ik op jou
We kregen ons eten en aten het op,
F: Ma mag ik wat vragen
Ma: Tuurlijk lieverd!
F:Heeft papa jou gelijk geaccepteerd!
Ma: vrijwel gelijk lieverd die dag zelf moest ik van mijn ex-vader met hem gaan praten. Je papa was heel direct en vertelde mij dat hij wat voor me begon te voelen, ik stemde erin toe dat we het beste ervan moeten maken!!
F: Heeft hij je ooit geslagen?
Bij deze vraag slikte mijn moeder
F: Jadus.. waarom vertel je het niet gewoon
Ma: Lieverd ik wil niet dat je jou papa hatelijk aan aanzien.
F: Natuurlijk niet mama hij blijft mn vader.
Ma: 1dag voor ons huwlijk kreeg ik 1 plattehand van hem opdat ik hem uitschold en de tweede x hadden we knallende ruzie maar als reflex heb ik hem een trap in zn bolle gegeven.
F: Waarom hadden jullie ruzie?
Ma: Dat mijn liefste kom je ooknog ooit wel eens achter.
Ik gaf mijn moeder een knuffel en een kus. We reden in stilte naarhuis niemand zei wat, ik vond het fijn mijn moeder vertelde me altijd dat ik blij moest zijn met wat ik had. Ik ben uit e en hele gulle familie opgegroeit maar verwent kan je mij niet noemen. Ik verafschuw de mensen die mijn moeder al deze pijn&ellende hebben aangedaan zo erg!! Maar dat was elmektab aangekomen thuis liepen we het huis binnen en ik hoorde mijn broer&vader al in de woonkamer. Ik liep naar de woonkamer om ze te groette. Salen eleykoum Brahim&Papa, Salem prinses zeiden ze tegelijk. Ik heb een kleingheidje voor jullie ik ging naarboven en kleedde me op. Mijn moeder was waarschijnlijk gaan douchen, ik deed al mijn nieuwe kleding in de kast en ging naar beneden.
Pa: dankjewel prinsesje voor de jas hoeveel kostte die?
F: Doe normaal joh! Ik koop een cadeau en vraag niet om geld
B: Wollah deze outfit is wil gruwlijk wollah dankjewel
F: Geeendank is voor volgende week schapenfeest ik heb precies hetzelfde alleen die trui is rood en voor meiden!
F: ben jij erook bij tijdens de handvraging van Esma?
Pa: Jaa dus jullie mogen mee & anders hebben jullie het rijk voor jezelf.
F: Ik blijf thuis maar ik moet weer nieuwe baan hebben
B: ga dan zaterdag zoeken
F: Jaa komtgoed!
Ik bleef nog tot 11uur hangen en ging toen slapen

Farah's lifeWhere stories live. Discover now