Our special days!!

5.4K 301 25
                                    

Vandaag was het Donderdag. De henna van mijn lieve grote broer. Diegene die anders was dan alle andere broers, diegene die altijd het goede met me voorhad, diegene die me altijd beschermt tegen het kwade& diegene die mijn steun en toeverlaat is. Als ik eraan moet denken krijg ik tranen in mijn ogen. Ik ben dan de oudste in huis en mijn broer gaat zijn leven veder leiden met zijn vrouw. En niet zomaar een vrouw, een pracht van een vrouw. Alles wat je in een vrouw zoekt heeft ze, maar het belangrijkste is haar innerlijk. Ze is een zus die ik altijd al heb gewild. Nawal is een speciaal iemand, ze heeft me gesteund in deze tijd ze heeft een heel goed hart en ben Allah dankbaar, zo Dankbaar dat Amira Momo& ik een prachtigr schoonzus hebben. Dat mijn ouders trots kunnen zeggen dat dit hun schoondochter is en dat mijn familie trots kan zijn op Nawal. We hebben express voor een henna op donderdag gekozen zodat ze soort van vrije dag hebben en zaterdag de bruiloft. Ik besloot maar optestaan en ging naar Brahims kamer waar ik hem met zijn handen over zijn hoofd en zijn gezicht naar het plafon zag staren.


Brahim: Hee zusje wat brengt jou hier zo vroeg

Toen ik naar Brahim keek kwamen de tranen al snel en daargingen ze Brahik zag het en zei mij naast hem te komen liggen. Ik ging in zijn arme liggen en hii kuste mijn haren.

Brahim: Schatje dit is niet het einde van ons. Niemand zal jullie plek innemen heb je me gehoord

Farah: Ik weet het Brahim alleen het idee dat jij hier nietmeer zal rondlopen elke dag dat doet pijn

Brahim: Ik weet het zusje maar ik ga je iets vertellen en je moet me het beloven

Farah: Wat dan?

Brahim: Dat jii Amira&MoMo altijd zak beschermen zoala ik bij jou deed. Ik zal ze ook beschermen maar we moeten het samen doen!! En vertel ze altijd dat ik hun grote broer ben

Farah: Dat beloof ik jou 💖

Brahim: Vaak langskomen he

Farah: Tazz wat dacht jij dan.

Brahim schoot in de lach en keek me aan

Brahim: Zo ken ik mijn zusje weer

ik gaf hem nog een kus op zijn wang en ging naar de badkamer waar ik een heerlijke douche nam. Vandaag natuurlijk no school voor my & Sanae want deze dag word een lange maar zeker een gezellige dag!! Nadat ik klaarwas ging ik weer naar mijn kamer waar ik me omkleede in een grijze broek met mijm witte polo van RL ( ralp Laurens) ik maakte een vissengraat in mijn haar en deed mijn Rode Blazer met mijn Rode huarcea aan. Ik hoorde Amira huillen dus liep snel naar haar kamer voordat ze wakker zou worden het was pas half 7. Jaa heel erg vroeg maar mijn slaap was weg.

Farah: Heel lieffie

Amira: MA-MA

Farah: Mama slaapt liefje ga je met mij mee boodschappen doen en cadeutjes halen❤

Ze knikte je en claimde zich aan me vast. Ik liep naar de badkamer waar ik haar tandjespoetsten en haar gezichtje waste. Het was buiten wel koud dus pakte ik voor haar een dikke mayo met een Beige broek en haar Rode monclerpolo. Ik kamde haar haartjes en deed er een Paardenstaart in. Net als mij had Amiraa prachtighaar dat al best lang was voor een meisje die pas anderhalf jaar was. Ik deed haar kleine Burbberry schoentjes aan en pakte haar jasje van monalisa. Met haar aan mijn arme ging ik naar me kamer waar ik mijn tas en jas en ging naar beneden. Ondertussen was het al 8:00 ik hoorde dat ze boven ookal wakker waren en schreeuwde van beneden dat ik zo weg ging. Ik maakte Amira's flesje en maakte een Luiertas klaar.

Farah: Kom lieffie

ik nam haar weer in mijn armen en maakte een snap met haar in de auto: One my waye with my little sister❤ ik deed hem op mijn verhaal en appte Sanae snel: Ben over kwartier bij je. Op mijn nieuwe school heb ik een hele leuke klas. De school is niet echt in groeps verdeeld zoals de pestkoppeb populairen hoeren enso. Iedereen gaat gewoon met elkaar om, alsnel had ik nieuwe vriendinnen en vermaakte ik me daar. Ik was elke dag met de meiden Inclusief Sanae. Ik heb Ishak van de week een paar keer gesproken maar ik negeerde hem of liet hem vaak op blauw staan omdat ik vaak niet in the mood was ( niet in de stemming). Ik reed richting Sanae. We gaan even tour in utrecht doen. We moesten nog een goed cadeua voor Nawal vinden en boodschappen voor thuis. Ik toeterde een paar keer en ze kwam al naar buiten.

Farah's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu