Today, Today is the day that Change my Hole Life!!

4.8K 255 61
                                    

Het was weer maandag. Gisteren was Hardstikke gezellig met Ishak!! Een schat van een jonge💖 Het is wel anders zonder Brahim in huis, maar hij is heerlijk in Ibiza terwijk wij hier bevriesen. Ik gun het ze beide van harten. Vandaag zouden Daila&Tante Souraya terug komen. Er bleek dat er Shor over hun was gedaan. Het klinkt raar maar ik ben blij dat het Shor was want stel dat het wel gewoon hun waten geweest!! Vandaag zouden we dus naar tante Sourayas huis gaan om alles uittepraten!! Het was half 7 dus besloot ik maar opttestaan. Ik nam een heerlijke douche en ging weer naar me kamer waar ik het gebed verrichte. Het gaf mij mijn innerlijke rust. Ik wil Insha'Allah na mijn bruiloft een Hoofddoek dragen en mijzelf ook meer verdiepen in de Islam. Nadat ik klaarwas ging ik naar mijn kleding kast en koos voor een Zwarte Legging met een Zalmroze Jurkje Dat tot mijn Kniee kwam. Ik kamde mijn haren warmdr de krultang op. Deze afgelopen dagen heeft mijn haar heel vaak een stijl of krulbeurt gehad dat betekend dus binnekort weer langs de Kapper. Ik krulde mijn haren alleen van de onderkant en deed er haarlak in. Ik deed wat Mascara Eyeliner en een hele lichtroze Lippestift van Mac op. Ik pakte mijn Zware Woolrich en mijn Zalmroze Tas van de Primark en Zalmroze Burberrysjaal. Het was ondertussen al half 8 en ging naar beneden waar ik niemand zag. Mijn moeder wilt altijd opstaan maar ik heb het haar nu verboden. Ze heeft haar rust ook nodig. Ze heeft 2kleintjes die ze volledige aandacht moet geven ik ben 20 en ze wilt voor mij opstaan. Ik zag dat me vader een briefje van 50,- heeft neergelegt en me moeder had 2Crossaintjes klaargelegt met een Glas Na3Na3 thee. Ze is toch stiekem opgestaan he. Iloveher So match. Ik dronk mijn thee op en at mijn crossaintjes. Ik chekte mijn telefoon en zag dat ik Snaps had van Nawal. Prachtig allemachtig ik was Jaloers op ze. Ik had een Appje van Sanae die vertelede dat ze ziek was en vandaag dus niet naarschool komt. Dat betekend dat ik niet langs haar hoef. Ik had ook een Appje van Mijn mannetje die mij een goede morgen wenste. Ik appte hem terug en keek op mijn horloge het was 07:45 tijd om dus te vertrekken. Ik deed mijn korte zwarte Uggs aan en liep snel naar mijn auto. Het was echt koud. Ik deed een rustig liedje op en reed toen naar school. Aangekomen was het pas 08:00 dus besloot ik snel naar de Jumbo tegenover school teggaan. Ik kocht snel wat Croosaintjes Een zak snoep Mijn love Oreo en 1 flesje water en Ice Tea Perzik.😍😍😍😍😍😍 ( Jullie moeten de eigenhuismerk Ijsthee Perzik van de jumbo proeven Goddelijk 😍😍😍😍😍😍😍😍😍) ik rekende af en liep naar school waar ik de dames aan een tafel zag zitten.

Farah: Goodmorning ladys

Dames: Goodmorning wifey

Manar: De bruiloft van je broer was prachtig schat we hebben echt genoten en jij zag er ook als een prinsesje uit

Farah: Aah thanks babey

Dounia: Waar blijft Sanae nou

Farah: Die komt niet ze is ziek

Dounia: Noujaa zeg laat ze ons op de langste dag van de week zitten gaar grappen moeten we niet missen

Farah: Hahaha Ewa ja..

De bel ging en we gingen naar de klas. Ik volgde de lessen en werkte hard door zodat ik naschool geen huiswerk had. Want we zouden allemaal naar Dalila's huis gaan en ik zit tot half 6 dus ga gelijo vanuit school die richting. Om half 6 ging eindelijk de bel en liepen we de klassen uit.

Farah: Dames ik ga er vandoor heeft een van Jullie een lift nodig?

Dounia: Ik niet ben met Vespa

Farah: En jij Manar

Manar: Nee mn mannetje komt me ophalen

Farah: Isgoed Beslema

Dames: beslema

Ik wou net mijn autoinstappen toen ik ineens een hand voor me mond kreeg en werd opgetild

Wassim: Hee prinsesje

Farah: Klootzak laat me los

Wassim: Zo snel ben je niet van me af schatje

Farah: Wat wil je van me

Wassim: Dat he met mij trouwt

Farah: Over mijn hele lijk dat ik met een schoft zoals jou trouw

Wassim: Schatje er zijn 2 maniertjes of je accepteert het en ik maak je de gelukkigste vroue van de wereld of Ga ik je eventjes pijn doen en zal je met me moeten trouwen omdat ik iets van je heb afgenomen. Ik kan jou niet samen met mijn neefje zien jij behoort tot mij

vol ongeloof keek ik naar Wassim en keek recht in zijn ogen. Zijn ogen vertelde mij dat hij menes was en dat ik een keuze moet maken.

Wassim: Schatje denkje dat ik alle tijd van de wereld heb?

Farah: euh....m

Ik kon niet meer helder nadenken en viel neer. Het laaste wat ik voelde is dat ik werd opgetild en werd meegenomen....


Farah's lifeWhere stories live. Discover now