Naamloos deel 21

5.7K 257 31
                                    

De volgende morgen werd ik uitgerust wakker. Ik keek naast me en zag dat Nawal nog rustig in dromenland was, ik hoorde Mohammed-Amine huilen dus snelde naar zijn kamer. Zo te zien was hij net wakker, ik probeerde hem weer inslaap te sussen maar dat lukte niet. Ik nam hem mee naar de badkamer waar ik hem in bad stopte, Momo was echt iemand die van water hield. Ik zeepte hem in en spoelde hem af, de geur van zwitsal drong mijn neus binnen heerlijk!! Ik smeerde hem in met Zwitsal bodlotion en deed hem zijn traningspak van Barcelona aan. Ik legte hem in zijn bedje neer, ik nam snel een douche en poetste mijn tanden. Nadat ik klaarwas deed ik een traningspak van Psg aan en nam Momo mee naar beneden. Ik maakte zijn flesje klaar en voedde hem, nadat hij klaarwas deed ik hem zijn schoentjes aan en gingen we saampjes boodschappen voor het ontbijt doen. Ik kocht allerlei lekkers verse crossaintjes, broodjes, versgeperste sinasappels sap en nog wat dingetjes. Ik rekende snel af en ging naar huis. Thuis aangekomen lag iedereen nog te slapen en hoorde ik Amira huillen, ik zette Momo in zijn stoeltje en deed Teletubis voor hem op. Ik ging snel naar boven anders zou mn ma wakker worden. Ik douchte Amira en deed haar ook een Traningspak aan, beneden zette ik haar ook in haar stoeltje en gaf d'r flesje. Ik begon aan het ontbijt en maakte Msemen en Pannenkoeken, ik hoorde dat ze boven al wakker waren en zette alles klaar. Dan maar even Nawal lastig vallen, ik liep maar kamer binnen en zag dat ze in de arme van Brahim lag.

Farah: Morning verliefde mensjes ontbijt staat klaar!

en ik verliet weer de kamer, ze waren zo schattig samen! Ik ging naar benden waar ik me ouders trof

Farah: Gooodmorning🏩

Ma&Pa: Morning💖💕👫

Ma: Heb jij ontbijt gemaakt

Farah: Jaa lekker he

Pa: Heerlijk onze dikzak heeft eindelijk haar kookkunsten met ons gedeeld!

Farah: Dut kookkunsten? Je vrouw is diegene met magische handjes, ik ga niet elje dag een ontbijt maken he voor het geval dat Pa!

Pa: Nou dan sleep ik je uit bed.

Ma: Als je geen chaggie Farah wil hebben laat dr dan uitslapen

Farah:  Yess ma je begrijpt het.

Pa: Graaapjuuu.

Nawal&Brahim kwamen naar beneden en schoven aantafel.

Pa: Daar zijn de tortelduifjes!

Nawal werd knalrood,

Farah: Pa ga werken man Tortelduifjes? Heb je jou en ma wel gezien je lijkt net een verliefde puber

Pa: Duhh. Kijk hoe knap mijn vrouw is tuurlijk word ik weer verliefd

Iedereen schoot in de lach. We hebben het altihd gezellig, na het ontbijt Verlieten Brahim&Papa het huis opweg naar werk en hielpen Nawal&ik met het opruimen van de keuken. Mijn moeder ging naar me Oma met de twins dus waren we alleen thuis!

Farah: zo bae we are homeee aloneee!!

Nawal: Wat tedoen vandaaag

Farah: We kunnen naar Ikea gaan spulletjes halen voor jullie huisje

Nawal: Jaaa kom moet nog deco (decoratie) voor de woonkamer hebben

Farah: &nd ik spullen voor m'n kamer

Jaaa jullie lezen het goed ik heb mn eigen kamer daarzo.

Nawal: Yellah kom omkleden

We liepen naar boven en opende de kast,

Ik pakte een legergroene broek met een witte Trui met Capuchon Waarom Mickey mouse opstond met de tekst: Who Cares? Ik deed mijn zilvere horloge.

Nawal: Jeh gangster stijl!

Farah's lifeWhere stories live. Discover now