BadBoy [JungKook]

2.6K 57 7
                                    

Postavy:

Claire:

-17 let
Povaha:
-tichá
-stydlivá
-uzavřená
-vtipná
-rebel

Záliby:
-čtení
-zpěv
-tanec
-běhání
-psaní

Oblečení:
-Roztrhané kaťasy
-Bílý nátělník
-Červené converse
-Červená košile kolem pasu
-Snapback + skate

Btw...miluje bubble tea

Jeon JungKook:

-18 let

Povaha:
-Hyperaktivní
-Věčný průšvihář
-Drzý

Záliby:
-Šikanování mladších
-Zastrašování jiných
-Předvádět se před dívkami
-Ničit věci

Btw...idol školy

Dívku probudil ze snění ten hrozný zvuk budíku. S nevelkým nadšením vstala ze své postele a šla se připravit do školy. Vzala si na sebe roztrhané kaťasy, k tomu bílý nátělník a kolem pasu si omotala červenou košili. Dívka šla do koupelny a upravila se. Pak sešla dolů, vzala si snapback, obula si červené converse, pak si dala batoh na záda a vyjela na skateboardu ven směr škola. Projela kolem sedmi kluků, kteří jsou na téhle škole nejvíc poopulární. Projela kolem nich jako by nic. Dívka tyhle kluky nesnášela. Vždy se předváděli a byli to průšviháři.

"Tak moment...ty mě ignoruješ?" zeptal se dívky naštvaně mladík s černými vlasy.

"Promiň." špitla dívka.

Bála se, co by jí on a ta jeho grupa mohli provést.

"No proto." řekl povýšeně a dívku nechal být.

Ta si vzala skate do ruky a vešla do bílé budovy. Skate si dala so skřínky a pak šla rovnou do své třídy. Kde je i JungKook. Claire si sedla do své lavice a připravila si věci. Celý den probíhal jako vždy. Dívka o přestávkách seděla tiše v lavici a četla si. Byl to pr o ni jediný způsob jak utéct před realitou. Poslední hodinu ai JungKook promýšlel svůj ďábelský plán. Když Claire vstala s úmyslem se co nejdříve dostat domů, tak ji JungKook silně chytil za zápěstí a přirazil dívku ke skřínce.

"C-co po mě chceš?" zeptala se vyděšeně dívka.

"Myslím, že víš..." řekl tajemně chlapec a táhl dívku na klučičí záchody.

Claire se celou dobu snažila vycuknout, ale chlapcův stisk byl příliž silný. JungKook natiskl dívku na zeď a přiblížil se k ní jak nejvíc mohl.

"Teď si spolu trochu užijem." řekl JungKook a přitiskl své rty na dívčiny měkké polštářky.

Claire se ho snažila odstrčit, ale jelikož měla přitisklé ruce vedle hlavy. JungKook se trochu odtáhl od dívky a sundal ji oblečení. Sobě stáhl kalhoty i se spodky a pronikl do ní. JungKook dívce dal ruku přes pusu, aby nebyla tak slyšet a začal se v ní pohybovat. A to ne zrovna pomalu. Dívku to opravdu bolelo. Claire si vůbec nepředstavovala, že o panenství přijde a takhle a zrovna s ním. (Promiň, ale nevěděla jsem, jak normálně to napsat...) JungKook ještě o něco zrychlil a po chvíli se udělal. Zase si natáhl kalhoty, dívce taky a bez jakýchkoliv slov odešel. Dívka překvapeně zírala na dveře a vůbec nic nechápala. Nemohla pobrat, co se vlastně stalo. Svým způsobem... JungKook se jí docela i líbil.

BTS One ShotsWhere stories live. Discover now