1. Liceul nou

25.9K 503 14
                                    

Mă numesc Amber Wild, am 17 ani și locuiesc în America, NYC. Am părul șaten, lung și ochi căprui. Acum câteva luni, m-am mutat la alt liceu din cauza unei fete foarte enervantă și răsfățată. Numele ei este Heather. Este atât de insuportabilă încât îi amăgea pe unii băieți mai fraieri, făcea sex cu ei și după le frângea inimile in bucățele spunându-le că se desparte de ei din anumite motive stupide. Și motivul suprem pentru care o urăsc este că Lucas (băiatul de care îmi plăcea mie) m-a refuzat pentru ea. Îmi venea să o strâng de gât în fiecare zi în care mă duceam la școală. Inca un alt motiv pentru care m-am mutat este că Heather mă batjocorea și ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Nu mai suportam aşa că, într-o zi, la cantină, ne-am încăierat și am început să ne batem. Aceste lucruri au ajuns la urechile domnului director care știa de toate certurile noastre din trecut. Atunci a spus că va trebui să ne exmatriculeze pe una dintre noi, iar eu am plecat de bună voie. Mai bine o lăsam pe Heather să își trăiască viața acolo și să mă lase pe mine în pace, în alt liceu. Simplu! Abia așteptam!
Era ora 7:00. Alarma mea se aude îngrozitor de tare iar eu, cu ochii închiși, încerc să sting afurisenia aia. Dar în zadar... Mi-am deschis ochii și am oprit alarma. Somnoroasă, m-am frecat la ochi. Apoi m-am ridicat din pat și m-am dus să îmi fac un duș. Apa era atât de fierbinte și îmi relaxa toți mușchii corpului. Mă șterg și cobor jos. Intenționez să îmi fac o cafea, dar observ că mama se uita foarte insistent la mine :
- Ce se întamplă, mama? De ce te uiți așa la mine?
- Nu ești nerăbdătoare pentru prima zi din liceul nou? a întrebat cu un zâmbet mare pe buze.
- Oh, ba da... Mai ales că am scăpat de afurisita aia de Heather...nici nu vrei să stii cât de ușurată sunt!
- Așa te vreau! și mă îmbrățișează. Să nu uiți sa îţi faci bagajul!
- Ah, da...bagajul...am zis eu.
Trebuia să îmi fac bagajul deoarece urma să stau la internatul școlii. Liceul se afla la aproximativ 30 de minute de casă. Dar mama a luat decizia să stau acolo și să vin doar în Weekend pe acasă. Mama este o fire foarte copilărească și grijulie. Nu voia să mă vadă niciodată tristă. Îmi făcea pe plac doar ca să mă vadă fericită. Îmi iau cafeaua și mă duc să o beau pe balcon. Acolo, îl găsesc pe tata, dar încerc să îl ignor. Cu tata nu aveam deloc o relație bună. Mereu mă certam cu el și nu era cu putință să ne înțelegem. Până la urmă, a scos un cuvânt.
- Ei, şi? Cum te simți că vei merge la un liceu nou? a întrebat el fără pic de interes.
- Super...i-am răspuns la fel.
- Mă bucur atunci! și iese din balcon. Uneori nu înțelegeam de ce se poartă așa cu mine... Dar încercam să fiu calmă și sigură pe mine. Îmi termin cafeaua răpusa de gânduri. Mă duc sus la mine în cameră, iar mama îmi spune să îmi iau niște haine pentru că va trebui să plecăm. M-am uitat in dulap... Mi-am ales o pereche de blugi mulați si rupți la genunchi și un tricou roz, mulat și puțin transparent. M-am încălțat cu niște Vans. A urmat machiajul. Am optat pentru niște fond de ten, corector pentru cearcăne, puțin rimel și un ruj rozaliu dar nu foarte strident. Am coborât cu tot cu bagaj jos, și mama l-a băgat în mașină. Mi-am luat rămas bun de la tata, dar el a făcut doar un semn cu mâna. Uneori chiar îmi părea rău că era atat de rece cu mine.

***La liceu***
Ajunsă la destinație, cobor din mașina mamei, un Audi splendid, îmi iau bagajul, îmi dă un pupic pe obraz și îmi spune:
- Te rog să ai grijă la ceea ce faci, să înveți bine și să nu faci prostii. Dacă ai vreo problemă mă suni. Ok?
- Da, mami! Te iubesc!
Și apoi se urcă în mașină și pleacă. Intru în curtea școlii. Mă uit în jur și văd că toți ochii sunt ațintiți asupra mea. Uram când se întâmpla asta. Și să nu credeți că liceul ăsta nu avea și el "bisericuțele de elevi" ca alte licee. Spre exemplu, am văzut pițipoancele, care aveau bluze până la buric, cu colanți pe ele și un sutien care să le scoată în evidență bustul, date cu un ruj strident și cu o tonă de machiaj pe fata. "Băieții răi" și populari, care arătau al naibii de bine! Adică, frate, aveau pătrățele și mușchi! Tocilarii, majoretele, și putem continua până la nesfârșit. Deodată, văd cum unul dintre "băieții răi" se apropie de mine. Avea părul maroniu, cu niște ochi verzi, superbi. Mă privește în ochi și îmi spune:
- Deci...tu esti colega cea nouă?
- Wow, ai ghicit. am zis încercând să par indiferentă si ironică.
- Ce ochi frumoși ai! a zis si i se afișa un zâmbet pervers pe față.
Atunci l-am pocnit. Îi rămăsese o urma roșie a palmei mele pe fața lui. Nici nu știu de ce am făcut asta, mi s-a părut că am exagerat puțin. Apoi am luat-o la goană către intrarea în școală. Dar el alerga după mine și m-a ajuns din urmă. La naiba! Atunci mă apucă de talie și îmi șoptește: "Nu vei scăpa de mine, să știi! " și cu asta se îndepărtează înapoi la gașca lui. Oh, să nu îmi spui că și în școala asta sunt baieti innebuniti dupa sex si atat! Te rog nu! Ni se deschid ușile, semn că putem să intrăm în școală. Suntem îndrumați către un coridor mare, cu dulapuri roșii. Dulapul meu avea numărul 168. M-am îndreptat către el. Cand am ajuns, surpriză... Tipul ăla cu ochi verzi avea dulapul fix lângă al meu! Pe bune? Se uită la mine:
- Oh, dar ce surpriză! Ți-am zis că nu vei scăpa de mine, frumoaso!
- Pf, da, în fine... Știi...mie chiar nu îmi place să vorbesc cu necunoscuții așa că mai bine plec...
- Nu înainte să îmi spui cum te cheamă! Uite, ca să fiu eu mai drăguț, îți zic eu primul. Mă numesc Justin Blake. Iar tu esti...?
- Amber...Amber Wild.
- Încântat! și rânjetul pervers i se așterne din nou pe față. Hai după mine să vedem în ce cameră vei sta și cu cine.
- Ok...
Nu puteam avea încredere în el. Mai ales că era ciudat. Am ajuns în fața unui panou. M-am uitat să văd cu cine stau în cameră. M-am uitat curioasă, mijind puțin ochii. Văd numele meu și a lui Justin în dreptul aceleași camere. Pe bune?!
- Se pare că stăm împreună! a zis el și mă ciupește de fund.
- Pleacă de aici, idiotule! Tu ai aranjat asta! am zis în timp ce alergam către ușa de ieșire ca să îmi aprind o țigară. În timp ce stăteam pe bancă și fumam, o fată cu păr negru se apropie de mine. Mă atinge insistent cu degetul arătător pe umăr. Îmi întorc capul. Fata era chiar drăguță, după cum arăta.
- Scuză-mă... Te pot ajuta cu ceva? mă întorc eu
- Nu, voiam doar să facem cunoștință... Te-am văzut mai singuratică și am zis că poate ai vrea să ai pe cineva lângă tine acum.
- Ai dreptate. Eu sunt Amber. zic și îi întind mâna politicos
- Eu sunt Avril, încântată! îmi zâmbește larg
- Ok, pai ar trebui să plec. Ora asta am bio, deci ar trebui să mă grăbesc...
- Bine...ne vedem!
Mă duc în grabă la dulap și îmi iau cărțile de bio... am o impresie că va fi o oră plictisitoare...

________________________
La media: Amber

Irezistibilul Where stories live. Discover now