54

858 47 7
                                    


Odtiahla som sa od neho, ,,Lukas toto  fakt nejde !" ,,Prečo by to nešlo ? Boli sme  v pohode ,pokiaľ som ti to nepovedal !" pozrel sa mi  hlboko do očí. ,,Nič  sa nezmenilo medzi nami , nijak som ti neublížil , nič som na tebe "neskúšal"! Ja ťa Lúbim  , to  ti nieje jasnéé , chcem sa zmeniť , kvôli tebe! Samozrejme mám to rád tvrdšie , ale pre teba  som ochotný  sa zmeniť , prosím ! Ver mi !" Už som si myslela , že sa rozplače.Jeho hnedkasté oči sa leskli a  napokon sa aj vykotúľala jedna slza , ktorú som hneď utrela a  usmiala sa na  neho.,,Lukas mal by si ísť !" podarilo sa mi vydolovať úsmev. No jeho  tvár hneď zosmutnela.,,Prosím , daj mi  šancu " Chytil mi hlavu do  dlaní a dal  mi bozk na  čelo.,,Prisadám ,že budem o tom premýšľať !" dodala som keď už stál pri dverách a mal zase slzy v očiach. Potichu ich  zavrel a odišiel. Nahlas som si vydýchla. Konečne som tu sama ! No nie však na dlho! Do izby  mi vošla sestra s otcom .No zbohom !,,Takže všetky veci sme zbalili a presťahovali sme sa neďalekého  činžiaku. A kedže je iba trojizbový tak máte izbu spolu !" povedal otec. Mne  bolo celkom jedno  ,že ským budem v izbe hlavne nech  so preč od nej. ,,Dobre , a kedy ma pustia ?" ,,Zajtra , dopoludnia  po teba prídeme. " ,,To je super !" zvýskla som. ,,No  mi už budeme musieť ísť . Ideme do baliť pár vecí . Ahoj !",,Ahojte !" Zakývala som im na rozlúčku. Zavreli za sebou dvere a ja som sa hneď pokúšala postaviť , ale nešlo to lebo som mala na sebe toľko šeliakých hadičiek , že to až pekné neni.-_- Tam som si naspäť ľahla do postele. Kedže nič iné  nemôžem robiť ako spať a rozmýšlať  , tak je to celé v piči. A čo ten Lucas , slúbila si mu , že nad ním porozmýšlaš! Nič ,ani nemusím rozmýšlam   , nechám ho tak !Nechcem s ním byť aj keď  ma tak neskutočne priťahuje  je to  debil ! Už  len preto ,  ž e je ! Načo  mi hento hovoril ? Ja som to s neho vipáčila ! A čo  mohol klamať ako každý normáný chalan.Nie  , on musí byť uprimný !-_- .Pokrútim nad tým hlavou.  Nie , proste  , nie. Snažím sa presviedčať samú seba.Musím urobiť nejaké radikálne riešenie , tohto všetkého. Už to mám! Zoberem si mobil ,  bloknem si ho na fb , na instagrame ,  na snape , vymažem  si jeho  číslo a takžie aby mi nemohol volať ani posielať sms-ky. Toto si nemala spraviť ! Ale mala , a ty tam čuš ! Bože veď ja sa hádam sama zo sebou. To je otravné byť sama , ale zároveň mi to aj prospieva. Si teda myslím. Zadívam sa von z okna ,a pri pohľade na krásne stromy , ktoré zalieva čierna obloha zaspím.

**Ráno**

,,Vstávjte , priniesla som vám ranajky ." usmiala sa na mňa milo sestrička a odišla preč. Posadila som sa a pred sebou  som mala bieli jogurt a puding. Dala som si  jogurt  , puding som nehala tak.

Onedlho prišiel Otec a segra. Otec mi pomohol vstať a segra mi zobrala veci.

Byt bol naozaj   krásny,  všetko už bolo zariadené . Vošla som do svojej izby  bola neskutočna. Jedna polka bola vymaľovaná na čierno a tá druhá na fialovo , samozrejme moja bola tá čierna. Mala som tam jednu menšiu skriňu a stolík  , to isté mala aj  Sára na jej polke. Chvala bohu že si nevybrala nejakú blbo fialovú ale  takú temnešiu. To sa mi páči. Tu sa mi bude páčiť.

Sára mi pomohla vybaliť si veci a poukladala mi ich do skriniek. ,,Mama nevie kde bývame ? " spýtala som sa Sáry.

,,Nie ." usmiala sa na mňa.

,,To je dobré. Sára keby sa ťa Lukas pýtal kde bývame  , nehovor mu to !"

,,Nepoviem , prečo ? " žmurkla na mňa.

,,Nechcem sa sním už nikdy stretnúť,samozrejme okrem školy , kde ho budem musieť trpeť !" usmiala som sa.

,,No dobre  teda, máš to spravené! Tak ja už idem za Marekom. Tak zatiaľ."

Zavrela za sebou dvere a ja som zase zostala sama. Nike sa mi volať nechcelo ,a načo aj tak nemôžem ísť von.  Debilná noha ! Zapla som  si mobil a počúvala pesničky. Teda jednu , ktorú mám najradšej na  svete . Teraz ! :D Počúvam pesničku a prekladám si  text :

  Myslel jsem si, že jsem byl zraněn už předtím
Ale ještě nikdo nikdy mě nezranil takhle.

Tvá slova řežou hlouběji než nůž
Teď potřebuji někoho
Kdo mě vdechne zpět do života.

Mám pocit, že padám na dno
Ale vím, že to zvládnu živý
Když tě přestanu nazývat mou láskou,
posunu se dál

Sleduješ mě krvácet dokud nemůžu dýchat
Třesu se,
Padám na kolena

(Ps ja viem že je to  česky , ale nechcelo sa mi to prepisovať  )

Niekto mi vytrhol sluchátka z uší.,,Čo je ?" pozrela som sa nad seba. Bol to  iba otec. Naštastie. ,,Chcem sa s tebou , dohodnúť na to  ako   a kedy budeš chodievať na rehabilatácie " 

,,No ja  neviem  ako to spravíme musím chodiť aj do školy , tak nejako po škole  , 3x týždnene ?

,,No jasné  tak ja zavolám do nemocnice,  že tam budeš chodiť . Pondelky ,  stredy  , piatky ?"

,,No jasné  "

,,Dobre , tak ja idem " Nahol sa na mňa a dal mi bozk na  čelo.

Zavrel  za sebou dvere a ja som zase sa pustila do  depresie. Počúvala som text pesničiek , ani som sa nesústredila , čo sa okolo mňa deje.

**Večer**

Keď už ma bolel uši zo slúchadiel , rozhodla som  , že sa pojdem osprchovať. Na nohu som si dala igelitku .:D( nič iné ma nenapadlo )Rýchlo som sa osprchovala. Stála som už pred zrkadlom a nevedela čo robiť , tá bolesť z  vnútra je tak strašná. Pobzerala som sa po kupeľni  a zbadala som otcove žiletky. Mám alebo nemám ? Pomôže m to   ? Skúsiť to môžem  ,  veď nič také sa mi nemôže stať , pokiaľ nepôjdem moc hlboko.

Pre istotu som si rozbalila novú žiletku. Chytila som ju za okraj a potiahla som si po stehne. Po tom ešte raz  a ešte , ale dajako  to nič so mnou neurobilo , necítila som sa lepšie. Tak som s  ich spravila viac. Aspoň budem mať nad čím rozmýšlať. Tiekla  mi po malích kvapkách krv po nohe. Zobrala som si odličovací  tampón a utierala som si ju až pokiaľ mi neprestala tiecť. Navliekla som si  pyžamo a išla si  ľahnúť do postele. Pustila som si  zase  pesničky a pri nich som zaspala.

**********************************

Ahojte , ani som nečakala , že sa to takto vyvinie  ale......... no už to tak je.Mám Vás rada! :* Sweet  A  prejem štastný a nový rok  ! Prajem :*


  



Simple love?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt