Zase kamarátky

758 41 0
                                    

,,Nie , nie " Kričala som  zo sna. Bol to ten najstrašnejší  sen  na svete. Tomáš umrel  a ja  som tiež umrel.  To až tak veľmi ľúbim , že  by som kvoli nemu  umrela? Asi áno  ,lebo m oje  podvedomie  to tak  cíti.Cítila som na  sebe kvapky  potu.Sadla som si do  tureckého sedu. Všetko   sa na  mňa lepilo. Bola  som celá spotená. Išla som sa do kúpeľne osprchovať. Keď som sa vyzliekala pozrela  som sa pred tým ešte  do  zrkadla. Mala  som úplne krvavé oči. Boli celé opuchnuté. Rozhodla som sa  že  si napustím teplú vaňu.

Vo vani  bolo príjemné  teplo.Ležala som asi trištvrte hodiny , počas toho  ako sa  tam ležala  začali  mi znova stekať po lícach horúce kvapky. Myslela som na Tomáša  ako  sme  spolu prvý krát spali. Bolo  to  úžasné.Zase som plakala.

Dala som si na seba  čiernu mikinu ,  tepláky , spodné prádlo a ponožky ,všetko som ladila do  čiernej. Nemala som na nič naládu. Zobrala som si  kabelu a išla do školy. Všetci na  mňa pozerali ako puk. Neviem prečo. Dneska som nešla ani  počkať  Verču  , lebo  mi to  Tomáš zakázal. Ale ja ju  teraz  fakt  potrebujem. Musím jej všetko povedať.

,,Ahoj " pozdravila som ju prvá. Sedela v lavice ako  kôpka neštastia....,,Čo sa stalo ?!" opýtala som sa je  keď sa mi pozrela do očí. Mala  v nich smútok a bolesť. Bola  to inačá bolesť  ako   keď som ju  výdavala ,keď sa jej  všetci smiali  za to aká je. ,,Lukas je v nemocnici " povedala skoro nepočuteľne. ,,To  mi je  ľúto a čo sa mu stalo"spýtala som sa chápavo.,, Pobil sa "  Pozrela  na mňa so  psími očami. A ja už som vedela , že sa pobil  s Tomáškom.,,Aj Tomáš " povedala som a zase sa mi zaleskli slzy v očiach.,Ja viem, odpusť mi to  všetko kvôli  mne " hodila sa mi okolo krku. Objala som ju tiež.Ako kvôli nej, ,,Ako že kvôli   tebe " opýtala som sa nechápavo. ,,No Lukas  si začal , pretože ma bránil. Tomáš si ma odchytil a nadíval mi  a dal mi takú malú facku  a no. Mal nôž a vyhrážal sa mi " odpovedala neisto  a smutne. ,, To nebola tvoja chyba , len Tomáš je na pokraji zo smrtou "  začali  mi stekať slzy. Vera mi ich rýchlo utrela. ,,Neplač ,On sa uzdravý " Chytila ma za ruku a povzbudilo ju stiskla.

ˇˇˇVeronikaˇˇˇˇˇ

Potom sme sa len s Nikou rozprávali ako keby  sme sa 10 rokou nevideli.Všetko sme si  vysvetlili ale keď ona stále miluje toho debila.Ach ako veď on je tupý ako bota. Ublížil mi a stavím sa  ,že aj Nike   len na to  neprišla  ešte reč. 

Začala už hodina a ja už som nemala šancu sa  snou  o tom porozprávať.

Po škole  tiež nebol čas  ,lebo hneď som išla  za Lukasom.



Simple love?Where stories live. Discover now