38

825 38 0
                                    

ˇˇVeronikaˇˇ

Mám jej  povedať  o Lukasovi ? alebo nie ? Ja neviem ale  asi áno  ,lebo ja už  to  v sebe  nemôžem dusiť. ,,No  a  teraz  ty počúvaj mňa " prikývla. ,,Vieš  o Lukasovy ? " záporne pokrútila hlavou.,,No  tak  on ma chce ale ja som si ne ni istá  či mám  sním chodiť  , pretože  nechcem aby mi ublížil "....,,A už medzi vami aj niečo bolo?".... ,,Nóóó?" naťahovala so to . ,,A čo ?" opýtala sa Nika šťastne. ,, No pamätáš na tú party ?" tak neisto  prikývla.Nad niečim začala uvažovať. ,,Vy ste sa spolu vyspali ?" hyhŕkla na mňa. ,,Nie, preboha čo som ty ?" začala som sa smiať ale ona nie. ,,Prepáč , nemyslela som to tak  . Nechcela som na neho narážať ale  on je taký hajzel  ,že sa s toho dostane  , neboj " usmiala som sa ňu povzbudivo.,,A čo ste  sa teda ?" opýtala sa ma . ,, No na tej  párty sme sa bozkávali , ach  to  bolo " musela som sa usmiať. ,, No a potom sme boli spolu vo fitku a po fitku . No a dneska. To bol trapas " začala som sa smiať  jak koza. ,,Aký trapas?" uškrnula som sa. ,,No  ja som prišla do nemocnice a on tam nebol . Tak  som  išla k ním domou. Bol  v boxerkách."Začervenala som sa. ,,A?" snažila sa ma donútiť pokračovať.,, No a ja ako vždy nemohlo som zakopla  o prah a spadla  na neho. Nechcel ma  pustiť, z neho . Tak som sa ho opýtala ,že  čo chce aby ma pustil  a on  že pusu. A ja som mu povedala ,že iba kamaráti. On ma začal bozkávať a  to poriadne " celé ako som jej  to rozprávala som sa usmievala ako  debil .,,Aha , takže ty a Lukas ?" .....,,Nie  žiadne  on a ja , zatiaľ "usmiala. Potom sme sa rozlúčili a  išli domou.

,,Čaute " zakričala som na celý dom. ,,Ale , ale  kto nám to prišiel domou ? " uškrnula sa na mňa mama.,,Och , už si  doma " vzdychla som si. Ušla sa mi  facka. ,,Nebuď drzá ano ? !!Kde si  bola ?" stála predom mnou ako  nejaký masový vrah.,,S Nikou "  dala mi dalšiu. ,, Neklam "....,,Neklamem" radšej  som odišla preč. Kde je  oco preboha. Ako  snou dokáže žit ? Ani sex snou nemóže byť dobrí.Usmiala som sa pre seba. Ako som išla  okolo Sarinej  izby  počula som chalanský hlas. Bez klopania som vstúpila do jej  izby. Nejaký chalan na nej ležal. Tuším sa volá Marek.,HHHHMM" odkašla som si. Keď si ma  konečne  všimli začali sa smiať. Radšej som zase odišla , kto  ich má počúvať.-_-.Radšej som išla do svojej izby.

Bolo okolo 6 a ja som zabudla ísť do fitka. No  super. Tak som sa rýchlo pobalila  a išla doň.

Okolo štvrť na sedem som bola vo fitku. Chvala bohu nejsom tu až tak neskoro. Tak som si dala  pol hodinu  bicykela a desať minút som išla na pás. Nemám ešte dobrú kondičku ,tak aby som nebola zadichčaná jak pes tak len  chvílu postupne  to budem zväčšovať.(čas)

Ako som bola  už  poslednú minútu na  bežiacom páse mala som taký divný pocit, že sa na mna niekto pozerá. Otočila  a tam bol Lukas. No  spánom jánom.Čo tu ten robí ? ,,Uff , konečne "vydýchla som a zliezla  so stroja. Došla  som za ním zo zámerom mu vinadiť  či je normálny ,keď je celý modrinový a on ide do posilky . Fakt skvelé.,,Čo tu do pi" zastavil ma  v polke vety. Dal mi prst  na pery. Pozrela som na neho  , že  čo robí ?.,, Nechcem nič počuť , hlavne nie  od teba" pozrel  sa mi  do priamo do očí. Prečo hlavne  odomňa ?,,Chcem byť viac ako priateľ !" povzdychol si. Ja som nevedela  čo mám robiť/povedať  a tam so  sa rozhodla ,že utečiem. Zdrhla som do babským šatieň. Našťatie  tam on nemóže. Teda už tu bol ale  v tedy tu nikdo  nebol ale teraz  tu je nejaká slečna. ,,Diki bohu " vzdychla som si. Sadla som si na lavičku. Nevedela čo mám robiť. Ano ? Nie ? Neviem. Chvíľu tu ešte  počkám , lebo on si určite myslel ,že som rýchlo chcela ísť domou ale ja ani nie práve naopak. Pretože už je  doma hentá  oštara-_-.


Simple love?Where stories live. Discover now