Ruka :(

794 38 0
                                    

Vyšla som s nemocnice a dala som si sluchátka do uši . Pustila som si moju naje naj pesničky. U mňa je najlepší DUBSTEP. Kráčala som domou. Svietilo slnko a mne bolo poriadne horko.

Došla som domou sa po trištvrte hodine. Kráčala som jak slimák a rozmýšľala nad Lukasom. Čo keby sme boli spolu ? Klapalo by nám to ? podviedol by ma ? Takáto otázky sa my hýrili hlavou. Stále dookola. Dúfam že mama neni doma.

Odomkla som dvere . Našťastie nie.Nemala tam topánky ani bundu. Počula som ako niekto plače.,,Och čo sa zase stalo !" toto ma už vážne serie. Vošla so do kuchyne a tam som zbadala krv. Sára si držala ruku.,, Čo sa to tu preboha stalo ? " opýtala som sa zdesene. Už zase sa mi chce omdlieť. ,, No ona mala nervy , mala nôž v ruke a ja som sa ju snažila upokojiť ale namiesto toho ma porezali . Ale určite nechtiac." Ukázala mi ruku.,,Neni , to až tak hlboko čiže šiť sa to nemusí!" Odtiahla som ju k umývadlu. ,,Daj mu ruku " Dala mi ju a ja som na ňu pustila studenú vodu.,, AAAA" syčí mi pri uchu.,,Vydrž!" zhúkla som na ňu.Keď už nemala celú ruku od krvi pozrela som sa na ranu lepšie. Mala asi 2 centymetre cez dlaň.Našťastie nebola hlboká. ,,Na , daj si to do úst " podala som jej uterku. ,,Načo ? " opýtala sa , keď už to mala v puse. Naliala som jej tam alkohol. Mýslím , že omdlie.Kričí ale našťastie to nie je počuť .,,Už je to v pohode " povedala som jej. Zobrala som si obväz a stiahla som je to a zaviazala. Poslala som ju sa hore ukludniť. Ach ona je tak drbuntá. Upratala som celú kuchyňu. A zatiaľ čo som upratovala som použila snáď všetky nadávky na mamu.

Večer som už mala všetkého dosť. Po fitku som došla celá unavená domou. Dala som si sprchu a ľahla do postele. Kde je mama ? Ešte u mňa nebola ! To je divné. Z nevôľou som išla za Sárou.Zaklopala som jej na dvere. ,, Môžem ?" otvorila som dvere. Sedela na posteli a usmievala sa na monitor ja debil. Mala na ušiach slúchadla a s niekým volala. Došla som k nej a sadla som si k nej na posteľ.,, Čo tu do prdele robíš ?" zľakla sa opýtala sa potom. ,,Ja som sa len chcela opýtať , kde je mama ?" ......,,Ona je na tíždňovke!" zvýskla. ,,Takže týždeň voľno?".....,,Anooo " povedala štastne. Pozrela som sa je jedným očkom na na monitor. Volala s nejakým chalanom . ,, Skím voláš " opýtala som sa nadšene. ,,S Marekom ".....,, A vy ste ako pár ?".......,,Ano , a teraz prosím choď preč" .... ,,Oki už idem ,a dávaj pozor na tú ruku " usmiala som sa ňu a odišla.

Ležala som v posteli ale nemohla som zaspať. Furt ma niečo trápilo. Lukas. Nemám ani jeho číslo ani nič. Idem za ním. Je 0:12 a ja idem do nemocnice za ním. Recepčná mala síce nejaká problémy ale nakoniec som ju presvedčila aby ma tam pustila.Došla som na izbu. Potichu som otvorila dvere dala som si k nemu stoličku a chytila som jeho ruku. Odkedy som ja na taketo romantické sračky.Od vtedy ,čo ma pobozkal! Zaspala som opretá a o jeho rameno.



Simple love?Where stories live. Discover now