Fitko

870 47 0
                                    

ˇˇ Lukasˇˇ

Došiel som do posilky. ,, Dobrí , dneska idem len na hodinu a pol " usmial som sa milo na recepčnú. ,,Nech sa páči tvoje číslo skrinky je 14 " dala mi kľuč a ja som sa išiel prezliecť do panských šatní. Rozhodol som sa že pôjdem si najskôr zabehať na 1 hodinu na pás a potom si dám 3 série po 150 brušákov ,a sprcha. Vybehol som so šatne a išiel na pás. Bežím už pol hodinu. Rozhliadam sa po posilke ,či náhodou niekoho známeho nespoznám. Uvidel som Veroniku ako šlape na bicykli. Usmieval som sa na ňu , keď ma zbadala sčervenala. Zosadla dole a utekala do šatní. Chcel som ísť za ňou ale nemohol som lebo vbehla do dievčenských šatní a tam je nemôžem ísť. Rýchlo som sa išiel prezliecť a celí spotený som utekal na recepciu aby som ju zastihol. Než som zaplatil bola preč.

Došiel som domov. Dal som si studenú sprchu. Ukáá úľava!! Cele moje telo sa po sprche uvoľnilo. Prezliekol som sa do pyžama. Pozerám si či náhodou nemáme nejaké domáce úlohy . Chvála bohu nie. Idem si pozrieť facebook . Nové žiadosti od nejakých pipiek .Síce som ich prial ale aj tak si sni my nebudem nič začínať ,lebo chcem Veroniku.Napíšem jej ? Nie ,je to neosobné mal by so za ňou ísť.

ˇˇ Veronikaˇˇ

Cvičím na bicykli už 10 minút. Ideme mi to, baví ma to. Dneska zostanem dlhšie , chce sa mi cvičiť. Len tak pozerám po fitky. A koho že nevidím Lukasa. Pozreli sme si do očí. Cítila ako sa mi hrnie krv do tváre.V tej chvíle som zmenila názor. Už tu nechcem byť na 100%! No veď nebudem! Rýchlo som zosadla z bicykla a rýchlo som utekala do šatní. Našťastie nemusím platiť lebo mám permanentku ! Rýchlejším krokov som išla domov.

Došla som domou , zhodila som veci zo seba a išla do sprchy. Tak som sa hanbila, určite to poviem všetkým v škole. Zase budú na mňa všetci hučať a posmievať sa mi. Radšej som túto myšlienku hneď zavrhla možno , že ani nevie kto som.

Vyšla som zo sprchy a išla som si pozrieť fb. Nikto nič ! Ja si vlastne ani s Niku nepíšem , lebo si myslím ,že by sme sa potom nemali o čom rozprávať! Ľahla som si do postele a hneď som zaspala.

Simple love?Where stories live. Discover now