Bude sex ?

991 41 5
                                    

ˇˇNikaˇˇ

Došla som k nej  zdrbala sa s gauča. Ako sa niekto môže zjebať s gauča?!Nechápala som. Snažila sa postaviť , podišla som k nej  a podala jej  ruku  a podoprela som ju. Chytila sa ma okolo pásu. ,,Ďakujem ,  mám ťa najradšej na steve !" povedala  nejako divno. Zbledla a padla na  zem. Kriste Pane  ona odpadla. ,,Nika " , Nika " zádavala som jej  mále facky.Začala kívať zo strany na stranu.,,Musím isť  na hajzel !" povedala a snažila sa postaviť. ,,Pomôžem ti !" podoprela som ju. Dotackali sme sa nejako do  kúpeľne.Otvorila som jej dvere a hneď sa hodila  k  záchodu. Vrátila snáď všetko čo mala  v sebe.,,Budem  vonku " zavrela som za ňou dvere. Lebo ako ona grcala  tak aj mne  sa chcelo ako som ho počula. Už na naplo. Nie , nie pokoj! Ustála som tom a išla radšej  preč od dverí. Niekto trieskal na dvere ako zmyslov zbavený.Z nervami som otvorila dvere. ,,ČO!"Lukas sa mi  vopchal do dverí . Chcela som mu zavreť dvere pred nosom ale  nemohla som lebo  už  bol u nás doma. ,,Kde je  ?" vedela som ,že hovorí  o Vere ale ja som sa rozhodla  ,že budem robiť nechápavú.,,Koho myslíš ?"Videla som ako sčervenel. ,, Nerob sa ,že nevieš o koho  ide!" zvreskol po mne. ,,Kto si myslíš ,že si ? Prídeš ku mne a ešte budeš po mne aj hučať ?!" skríkla som ja po ňom.,,Nika , kde si  ?" zakričala Veronika ešte trochu pripito. ,,Nech ťa to ani nenapadne !" Než som to stihla povedať Lukas  už bol preč. ,,NIka " kričala na celý dom moje meno. ,,Čo tu robíš ty ?" skrikla a počula som buchnutie dverí.  Utekala som rýchlo k kúpeľni.Videla som iba Lukasa ako sa opiera o dvere. ,,Čo si jej urobil ?" rozhučala som sa na neho.,,Chcel som jej  iba pomôcť !" otočil sa na mňa. ,, Čo sa jej stalo ?Prečo ma celú dobitú tvár ?" Iba som mykla plecami. ,,Prečo sa tak ožrala ?" zase som mykla plecami. ,,Choď do obývačky,  mi tam o chvíľu prídeme !" Iba prikývol a odišiel.Zaklopala som jej na dvere. ,,Vera , už som tu iba ja  , Lukas je  preč !" trošku som jej zaklamala ale iba trošku.Odomkla dvere. Sedela na vani. Mala úplne  rozmazanú špirálu. Ale  ona neplakala  mala ešte aj  vlasy trochu mokré. Asi si  oblievala tvár a teraz vyzerá ako chodici zombie. Celá je biela ,  tie kruhy , modriny,  rana.,,Poď spravíme s teba človeka!" Podoprela som ju a  odtiahla  do svojej izby. Posadila som ju tam na stoličku. ,,Seď a vydrž chvíľu !"Išla som do kúpeľne pre uterák a vlhké servitky. Došla som do izba ,Vera sedela ako kôpka nešťastia.,,Poď sem " Prišla som k nej  , zvihla som ju a objala. Stlačila ma tak pevne ako  asi nikdy. ,,Ďakujem "  odtiahla som sa a posadila som ju. ,,Teraz nechaj oči zatvorené " iba prikávla . 

Všetok make-up má už dole ,  teraz jej už iba zalepím tu ranu. Dostala som nápad. Napadlo ma ,že keď sú ľudia nejebaný tak rozprávajú pravdu.,,Veronika ,  kto ti to urobil ?" ,,Neviem čo myslíš ?" ,,Tie modriny ?" chvílu uvažovala. ,,mama " povedala smutne. Nechápala som prečo jej  to mama robí. Ale  viac mi asi k tomu  viac nepoviem. ,,NIka , ja som unavená  ,môžem si  ľahnúť na chvíľu " ,,Poď  , ja ťa odvediem  do postele " prikývla a odviedla som ju  do postele.,,Diki" Ležala  tam v tých potrhaných silonkách a ešte k tomu bola celá zafúľaná.Len  čo si ľahla hneď zaspala ako batoľa. Aspoň ,že tvár mala k  svetu. Asi ju prezlečiem. Dala som jej dole sukňu.,,Možem ďalej "obzerala som sa . Stál tam Lukas celý bledý. ,,Prezliekam ju. Je úplne grogi ",,Pomôžem ti " nevedela som či je to dobrí nápad ale ok. Dal jej dole silonky a  obliekol jej  tepláky. Už nevizerá ako macko. Je chudšia , až teraz som si to uvedomila. Prikryl ju.,,Môžem si k nej nachvíľu ľahnuť ?" Iba som pokrčila ramenami. ,,Diki " ľahol si knej  a pritiahol si ju k sebe bližšie. Veronika sa k nemu otočila . Ležali obidvaja na bokoch.Veronika si ho pritiahla k sebe a zaborila mu tvár do hrude. Boli taký zlatý spolu. ,,Lukas , nezlom jej  srdce ! Lebo inak pocítiš moje hnev!" ... ,,Neboj  , ani jeden jej nechceme ublížiť . Takže by som jej určite nezlomil srdce jedine ako  mne. " Usmiala som sa. ,,A Lukas ? Čo máš stou Miou ?" Lukasovi sa napli svaly. ,, Nič ! To len oná má bujnu fantáziu ,že raz mi dvaja "budeme"! Nemám ju rád. Jedine čo sa medzinami stalo bolo to že ma začala olizovať , a ja som musel  pokračovať pretože všetci chalani  z družstva po nej slintajú  ale bola to len pretvárka. Nikdy by som sňou nič nemal !" Prikývla som a odišla nebudem ich predsa rušiť :D

ˇˇLukas ˇˇ

 Ležím pri nej už asi hodinu. Je úplne zlatá  keď spí. Najlepšie je na tom to  ,že spím vedľa nej  a ona sa ku mne tlačí. Jednu nohy ma cezo mňa prehodenú a jej prsia sú primačknutej  na moje hrudi. Och ,ale ja už by som mal ísť už je celkom neskoro a určite mi tu nedovolí Nika prespať!Alebo ?Veronika sa začala triasť. Asi jej je zima. Ale potom som uvidel ako jej  z očí tečú slzy. Ale ona  ešte stále spala.Chytil som ju za ruku , bola celá ľadová. Musím ju  zobudiť. ,,Veronika , Vera" skúšal som najpr jemno. Nič. Dal som jej pusu. Trochu sa pomrvila. Nehovorím , že bolo zrovna  príjemne  z jej  úst cítiť alkohol ale  čo už. Tento krát som ju  pobozkal dlhšie. Potvorila trochu pery a ja som hneď využil šancu a vopchal jej  tam jazyk.Pomaly začal so mnou spolupracovať. Ano ! Je  hore !Odtiahol som sa. Pozrel som je do očí.,,Čo tu  do pi " umlčal som ju bozkom. Hneď spolupracovala. Už som nemohol dýchať a tak som sa odtiahol.,,Lukas " povedala moje meno a začala ma hľadiť po tváry. Zrazu zbledla .Rýchlo vybehla z postele a utekala do kúpeľne. Zase vracala. Utekal som za ňou do kúpeľne chytil som jej vlasy. Potom  ju ešte pár krát naplo a bolo po všetkom. Spláchol som to. Vera úplne vičerpaná sedela a opierala sa o vaňu. ,,Poď zlato , ideš naspäť do postele " Pomohol som jej vstať a podopieral som ju až k postele aby nespadla.,,Prečo  mám na sebe tepláky , čo si naposledy pamätám mala som sukňu "...,, Uhmm , prezliekol som ťa " ,,Aha tak teda Ahoj !" ľahla si na posteľ a zakutrala sa pod perinu až po hlavu.,,Ja ešte neodchádzam !"..,,Prečo by si nemal , už si videl skoro všetko , som hnusná , tak a teraz choď preč !"..,,Nikam nejdem princezná , si úplne krásna , Akeby len pre info  prezliekal som ťa už asi pred pol hodinou , takže ... "Ľahol som si knej. Pritúlil som sa k nej. Objala ma. Bol to  ten najúžasnejší pocit na svete. Začal ma bozkávať.Nejako som sa nebránil.Zvalil som ju na stranu a ľahol si nad ňu. Ruky obmotala okolo môjho pásu a pritlačila si ma bližšie sebe. Vzdychol som. Začala sa mi lonom obtierať o mojho kokota.,,Veronika , toto nerob inak  to nedopadne dobre! Ja sa neudržím !" Kusla mi do pery. Bral som to ako nevadí aj ja chcem. 



Simple love?Where stories live. Discover now