Prvý rozhovor

1K 57 6
                                    

Položil som ich objednávku na stôl a odišiel. Aj ked nerad.
^^ o 1. hodinu neskor^^
Oni tam ešte stále sedia. Vsetko uz vipili.Tak so dostal napad.Prišiel som knim. ,,Date si ešte niečo slečny?"opital som sa.
Ona sa začala červenať.Prečo?:o
,,Nie už zaplatíme,,povedala blondska a usmiala sa.
,,Prídete k baru alebo vám to prinesiem sem ? "
,,Prídeme k baru"usmiala sa na ňu. Konečne zdvihla hlavu a pozrela som na blondsku. Bola celá červená.Tak tajne dúfam že som to zpôsobil ja. A tak som pomali išiel a popri tom som začul ,,Vera,ty si taká...'' viac som nepočul lebo som bol už daleko.Takže Veronika. hmmm... pekné meno pre pekné dievča.Pousmial som sa.
^^Vera^^
Nemohlo to biť ešte trapnejšie. ,, Nika ja za žiadnu cenu niejdem k baru''
,,Ale Verča ja nemám prachy. Musíš tam ísť.''
,,Ja ťa raz zabijem"
Vyplazila mi jazyk. A ja som vedela že mi to robí naschval.Tak som sa postavila a šla. Celú cestu som pozerala do zeme. A zrazu som sa ocitla na zemi. Ani som si neuvedomila že mam celý čas zavrete oči. Ked som ich otvorila ležal na mne Lukas. A to bol môj koniec. Chcela som umrieť. Postavil sa a podal mi ruky. Ja som ich vzdvorilo priala a postavila sa. Ked už som stála nohami na zemi tak som sklonila hlavu a červena som sa sko paprika . ,,Prepáč''zamumla som. Chitil mi ruky. Ten dotyk bol taky nečakaný až ma striaslo. ,,To je v pohode. To ja som väčšinou ten nešika.''Pousmial som sa a ja tiež ale ešte stale som nemala odvahu sa mu pozriet do očí.,,Prepáč ale toto ti musím povedať,''stiskol mi viacer ruku a to mi dodalo odvahu konečne sa mu pozrieť do očí ,,si fakt zlatá keď sa červenáš.''čo to povedal ? hned mi zase zrak klesol dole.

Simple love?Where stories live. Discover now