Nová kamoška

797 44 5
                                    

ˇˇVeraˇˇ

s Nikou som sa celí deň nerozprávala. Ale zato som si našla novú kamarátku Vivien. Je tiež trochu plnšia ale ja som zatiaľ viac. Je strašne milá aj keď ona je ten typ čo má všetko na háku :). No proste tepláky a mikiny . Ale čo ma najviac zatiaľ štve ,že počúva rap. Ach to je taká muzika až ma to bolí pri srdci. (Teraz nechcem urážať tých čo počúvaju rap ) Ale Viva, už som jej dala aj prezývku. Jak to rádio Viva. Zatiaľ ju to neštve ale som presvedčená , že o chvíľu bude.

Celý deň som nevidela ani Lukasa ani Tomáša. Tomáš nebol ani za Nikou čo mi prišlo divné lebo inak je v našej triede stále nacpaný. Tak mi to nedalo a išla som sa popozerať po škole , či ho niekde neuvidím. Mala som taký zlý pocit , že sa mu niečo stalo. Ako som sa prechádzala po škole videla som ako upratovačky utierajú krv zo zeme. Krv ? Bolo to pri Lukasovej triede. Bože ja nemám ani Lukasovo číslo. To je na piču. Och.

Zo zlým pocitom som išla domou. Niečo sa mu určite stalo ! Viem kde býva ,pojdem potom za ním.1.dojsť domou,2.Spraviť ulohy,3.pripraviť veci na trening,4.Obliecť sa nejako pekne,5.Vymyslieť výhovorku prečo som išla za ním. Vymýšľala som body , ktoré musím dodržať ,keď prídem domou.

Všetko som už spravila a chcela som ísť von. ,,Ale kamže kam ,takto vifintená ?" spýtala sa ma mama sarkasticky. ,,Von " odpovedala som jednotvárne. ,,S kým ?" zaujímala sa. Až mi to bolo divné. ,,S Nikou" zaklamala som. ,,NEKLAM" zrevala na mňa a dala mi facku. ,,Ako vieš ,že klamem ?" ocapila som sa na ňu. ,,Vidím ti to na očiach , ty kurva " dala mi ďalšiu. ,, Už ma láskavo netlč na tvár , mám tam potom modriny a všetci sa ma pýtaj s čoho to mám." usmiala som sa ňu falošne. ,, Ako chceš " potiahla ma za vlasy. Tak aby som bola pred ňou na kolenách. S kopla ma na chrbat. A začala do mňa kopať. Nechcela som plakať. Chcela som ju zabiť. Konečne prestala. ,,Máš ,čo si chcela " cmukla na mňa a odišla. Pozbierala som zo . Som celá zafúľana. Ach jaj. Musím sa ísť zase prezliecť. Dala som si na seba čierne rifle a tmavo modré tričko s podtlačou. Na to som si dala mikynu a išla von.

Bola som pred jeho dverami. Som nervozna. Mám zazvoniť ? nemám ? čo mu poviem ? Už viem ! Odhodlala som sa zazvoniť.



Simple love?Where stories live. Discover now