Ešte stále v kaviarni

1K 52 0
                                    

Nechapem to . Ako som si mohla toto objednať ! Ach jaj. Je dokonalý. Keď odchádzal nemohla som z neho struhnúť oči. Rozmýšlala som odkedy tu asi pracuje ? hmm,,Vera ,Vera,''! luska mi pred očami Nika. Zatraslia som hlavou a Nika sa začala smiať a ja sňou. Sedeli sme tam asi hodinu a rozprávali sme sa o party na ,ktoru ma mimochodom ešte nepozvala.,,Tak co dojdeš na tu moju party ??" Usmiala sa. Aspoň že je to konečne doplo.
,,No ja neviem. Asi bi som tam nezapadla." falošne som sa pousmiala.
,,Ale nebud hlupa ,len musíš ukázať svoju ženskú čast tela!teda časti." pousmiala sa.
,,Ked ja neviem , ale pomóžeš mi sa obliecť a namalovať a asi tiež bi som mala niečo zhodiť aby som sa vôbec do niečoho navliekla." Vydychla som . To bol teda zoznam a dlhy monolog.
,, Neboj ,mi si už nejako porad..."
,,Dáte si ešte niečo slečny ?" usmial sa Lukasa spravili sa mu jamky na líčkach.

z pohľadu Lukasa
Kristi mi nadiktovala objednávku. Keď som sa na ňu pozrel horúca čokoláda ,čaj ovocný, minerálku. Musel som sa usmiať. Kto bi si už dnes objednával horúcu čokoládu. To bude určite nejaké dieťa. Alečo ja tiež milujem horkú čokoládu. Nikomu to radšej nehovorím lebo si somna utahovali.Ako som premýšlal robil som čokoládu a všetko ostatné na objednávke. Ked už som mal všetko hotové ,musel som sa ešte opítať Kristin na aký stôl to bude.,,Na tamten,''ukazala a usmiala. Nechapal som prečo. Až keď som obzrel som ju zbadal.

Simple love?Where stories live. Discover now