Party

1K 54 0
                                    

Lukas!? Prečo ma drží za boky ? Prečo so mnou tancuje ? Určite sa s niekym stavil aby so mnou tancoval.
,,Ahoj!''povedal. Videla som na ňom , že bol trochu pripitý. A vlastne aj ja som bola. Nevadilo mi to lebo som nemala kontrolu nad vlastným telom , bolo vo mne až priveľa alkoholu. A tak sme tancovali a tancovali až kým DJ nepustil slaďak. To bol koniec. ,,No ja už pôjdem!" posunula som sa od neho. ,, Ale kamže ,kam? pekne si tu teraz so mnou zatancuješ aj na slaďák!" Nechcela som lebo som vedela ,že to bude trápne. Nikdy v živote som netancovala na slaďák ! Len chod aj tak si to nebude pamätať! Nie! Zvrtla som sa a išla preč , keď ma niekto chytil za zápästie.,,Len pod kráska, neboj sa ja ti neublížim ! Chcem si s tebou len zatancovať na túto pesničku , prosím!" Obzrela som sa či náhodou nehovorí s niekym iným. Nikoho som nevidela len páry, ktoré tancu spolu. ,, Prosím , princezná!" Tak týmto si ma úplne dostal! Princezná ?! Tak mi ešte nikto nepovedal. ,, Fajn , ale nesmej sa mi nikdy som ešte na slaďák netancovala!"Očervenela som. Chvála bohu ,že si to zajtra nebudem nič pamätať a dúfam že ani on! ,, Neboj budem viesť! " usmial sa na mňa stým sexi úsmevom. Potiahol ma za ruku a ja som už bola v jeho náručí. Oprela som si hlavu a o jeho hruď a vdychovala jeho sladkú vôňu. Je božská! Síce je s neho cítiť aj alkohol ale so mňa je asi viac. A tak som sa nechala unášať tancom s Lukasom. Je to úžasné, cítiť na sebe jeho ruky ako ma obímajú a tlačia k nemu.Neskutočne hrejiví pocit pri srdci.Skončila pesnička a ja som chcela aby nikdy neskončila! Lukas sa odo mňa odtiahol , pozrel mi do očí a niečo za mrmlal. Nerozumela so mu ale to nevadí lebo to bolo úplne úúúžasnéé! Dokázala si to ! Zatancovala si sním! Som na teba pyšná!

Priblížil sa ešte bližšie a ja som cítila jeho dych. Cítila som ako sa vo mne niečo pohlo. A ja som vedela že už nechcem byť takáto ! Chcem sa zmeniť! Chcem zažívať viacej takýchto romantickejších chvíl! Aj keď viem že asi s Lukasom nie. Ale možno keď sa zmením , možno ma bude chcieť! Opatrne som sa mu pozrela do očí a videla som v nich niečo čom som ešte u nikoho nevidela! "Bola to otázka smiem ?" Prikývla som, ani neviem na čom som prikývla. Spojil naše v pery jedno. Začali sme sa bozkávať. Bolo to pre mňa niečo nové , nevedela som čo mám robiť . Tak som robila presne to isté čo on . Nevedela som , že mám niečo taká v sebe! Konečne ! Kusol ma do spodnej pery . Asi niečo odo mňa chce ale som nevedela čo tak som sa odtiahla. ,, Neboj sa princezná , len sa bozkávame!" usmial sa na mňa. ,, Ale vieš ja som sa ešte nikdy...." zvesila som hlavu dole , pretože som sa hanbila za to. Z dvoma prstami ma chytil za bradu a zdvihol mi hlavu tak aby mi videl do očí.,, Ja ťa to naučím , budem ťa viesť všetko čo spravím ja spravíš aj ty !" Usmiala som sa a zase spojil naše pery v jedno . Usmial sa tak som sa usmiala aj ja . Oblizol mi peru tak som mu aj ja oblizla peru. Pootvoril trochu pery tak som aj ja a strčil mi do nich jazyk . To isté som spravila aj ja . Tak toto je francúzak. Je úplne úžasný. ( ten bozk) Nikdy som nečakala ,že prvý bozk bude práve s Lukasom , ktorý sa mu páčil už od prvého ročníka. ,, Poď" odtiahol sa a ja som šla ta ním. Posadil sa na gauč a potiahol ma za ruku nech si naňho sadnem. V žiadnom prípade som príliš ťažká , zlomím mu nohy! ,, Sadni si na mňa je to tak príjemnejšie keď sa bozkávame ." Šibalsky sa usmial. Ja som len pokrútila hlavou.

,,Prečo ?" spýtal sa s psačími očkami. ,, Lebo som moc ťažká , nechcem ti zlomiť nohy!" falošne som sa zasmiala. ,, Neblázni zlato, a sadaj !" Tento krát trhol mojou rukou silnejšie a ja som pristála na ňom. Aká hanba. Sklonila som hlavu. Bolo to vždy moje obranné gesto.( sklonenie hlavy) Zobral mi tvár do dlani a začal ma bozkávať, zase! No vidíš dokázala si to !

Simple love?Where stories live. Discover now