47.časť

1.5K 159 25
                                    

Cassie

,,Rozhodol som sa, že dnes nejdeme do školy," vyhlásil Niall a bleskovo ma zhodil pod seba. Zamračila som sa na neho. Posledný týždeň som toho vymeškala už dosť a naozaj si nepotrebujem narobiť nejaké problémy.

,,Keď už tak, ty nejdeš do školy," prstom som mu slabo pinkla po nose, na čo sa nespokojne usmial a ešte v tej sekunde sa zmocnil mojich zápästí, ktoré pritlačil o matrac nad mojou hlavou.

,,Povedal som, že my nejdeme do školy," zavrčal mi do ucha. ,,Prepáč mi to, Cass. Od tej tvojej dokonalej pusinky sa dnes nemienim odtrhnúť."

,,Nechce sa mi byť celý deň doma," zafňukala som a bola to pravda, pretože som naozaj nemienila ostať celý deň doma. Najmúdrejšie bolo ísť do školy, no predstava, že budem celý deň sama s Niallom ma nehorázne lákala a vzrušovala.

,,Fajn. Prezleč sa, zoberiem ťa niekde," šepol a trochu povolil stisk na mojich zápästiach, no stále ho nepovolil úplne, aby som sa mu náhodou neušla. Nemala som v plánu ujsť mu, ale za to všetko, čo si so mnou prežil som mu to ani nepokladala za zlé.

,,Zvládnem sa prezliecť aj sama," zasmiala som sa, keď zo mňa veľmi pomaly zliezol a začal mi vyťahovať čisté veci zo skrine.

,,Tým by som si nebol až tak istý. Ale budem sa snažiť uveriť ti, takže sa ma posnaž nesklamať," moje oblečenie vrátil späť do skrine a už bol na ceste von, no v tom sa zvrtol na päte a zarazene na mňa pozrel.

,,Čo je?" nechápavo som naň zazrela, no jeho výraz sa v tej chvíli zo zarazeného premenil na urazený. Odul spodnú pery, vystrel chrbát a zamračil sa na mňa. Absolútne som nechápala, o čo mu ide, a tak som len ďalej ležala na posteli a s povzdvihnutým obočím som si ho premeriavala.

,,Pusu," precedil pomedzi zovreté pery, čo spôsobilo, že som sa na ňom musela zasmiať už druhýkrát za deň.

,,Och, prepáč. Zabudla som," zamrmlala som a vyskočila z postele, zatiaľ čo sa Niall chytil za srdce a až prehnane úzkostlivo zahral, že sa ho to dotklo.

,,Ako môžeš zabudnúť na niečo také dôležité? Je to, ako by si zabudla na mňa," zafňukal, keď som svoje pery priložila k tým jeho. Boli rovnako teplé a sladké ako pred chvíľou. Vlastne ani neviem, prečo som zrazu očakávala, že budú chutiť nejako inak.

,,Vieš, zranilo ma to. Naozaj strašne. Bolí ma z toho srdce, Cass. Cítim sa, ako by sa išlo každú chvíľu rozpadnúť. Je to naozaj, naozaj hrozné," zamrmlal mi do úst. Začínalo mi to liezť na nervy. Niall sa hral na urazeného a hoci mi to prišlo zlaté, trochu to preháňal.

,,Neviem, ako ti to mám vysvetliť. Proste ma to zranilo. Naozaj, ale naozaj veľmi ma to zra..."

,,Čuš už!" zahriakla som ho a následne ho jemne potiahla za jeho jemné blond vlasy, na čo zastonal a po dlhej chvíli plnej jeho hundrania mi začal bozky konečne opätovať. Zacítila som jemné šteklenie v podbrušku, ktoré mi bolo neskutočne príjemné. Moje srdce bilo neskutočne rýchlo, mala som pocit, akoby sa aj ono snažilo dostať čo najbližšie k Niallovi. Úplne som ho chápala.

Svoje ruky som prekrížila za Niallovím krkom, vďaka čomu sa moje telo dokonalo prilepilo na to jeho. Jeho ruky blúdili po mojom chrbte, ukľudňujúco ma hladili, no napokon zišli nižšie. Ani nechcem hovoriť, ako zúfalo som po tom túžila.

,,Nechajme si to naneskôr," zamrmlal Niall pomedzi bozky a jemne mi skusol spodnú peru, na čo som nahlas zavzdychala a nechtiac ho potiahla za vlasy.

,,Nie. Chcem to teraz. Tu a hneď."

,,Chceš to o tie dvere?"

,,Och, kľudne aj o tie dvere."

Irish Idiot (Niall Horan)Where stories live. Discover now