45.časť

1.8K 169 30
                                    

Cassie

,,Preboha Cassie! Čo sa ti stalo?" Liam zalapal po dychu, len čo ma uvidel vojsť dnu. Nahlas som zavzlykala, na viac som sa už bohužial nezmohla a tackavými krokmi som si to namierila až k nemu.

Ležal na gauči, pozeral telku a nehlo to s ním, ani keď som vošla dnu. Len vypol telku a vystrašene sa na mňa zahľadel, to bolo všetko. Vlastne som ani nič viac neočakávala, prosto som sa čo najrýchlejšie potrebovala dostať do jeho objatia.

,,Och bože. Poď ku mne," šepol a vystrel ku mne ruky. Zvalila som sa na neho. Len čo si ma jeho dlane privinuli tesnejšie k sebe, moje srdce radostne poskočilo, pretože aspoň zčasti dostalo to, čo chcelo.

Začala som mu vzlykať do hrude a on ma pritom jemne hladil po vlasoch. V hlave som mala hotový guláš. Všetko pomiešané a celkovo som bola strašne zmätená.

Niall ma pobozkal. On to naozaj spravil. Na svojich perách som stále cítila tie jeho, hoci som sa tak veľmi snažila zbaviť sa toho zlého pocitu. Vlastne ani neviem, či to bol skutočne zlý pocit. Ak by to bol pre mňa zlý pocit, odstrčila by som od seba Nialla okamžite, no takto som ho od seba odstrčila takmer po dvoch minútach.

,,Liam...p-pobozkaj ma," vyšlo z mojich pootvorených úst. Oči som držala zatvorené a v tej chvíli som túžila len po jednom. Striasť sa dotyku Niallových pier na mojich a to sa dalo len jedným spôsobom. A to presne týmto.

,,Prosím? Cass ja by som to s radosťou spravil, ale momentálne si veľmi zmätená a ani nevieš, čo hovoríš," zašepkal Liam a nervózne si prehrabol prstami vlasy. Už som viac nechcela počúvať tie jeho kecy.

Svoje pery som pritisla na tie jeho a takmer ihneď som s nimi začala hýbať. Chuť jeho pier mi už bola dobre známa a klamala by som, ak by som povedala, že mi vôbec nechýbala.

Liam si ma stiahol pod seba, takže sme teraz ležali na gauči obaja. On ležal na mne, pričom sa lakťami pridržiaval a boky gauča, aby ma úplne nepriľahol svojou váhou.

Jazykom mi prešiel po spodnej pere, na čo som nahlas zavzdychala a pootvorila ústa. Liam to ihneď využil a jazykom mi vošiel dnu. Ešte v tej chvíli sa medzi nami rozpútala vojna, v ktorej po celú tú dobu viedol prevažne Liam.

,,No vidíš, že to ide aj bez zbytočných rečí," zamrmlala som mu do úst, na čo sa uškrnul a nachvíľu bozkávanie prerušil.

Svojimi hnedými očami sa zadíval do tých mojich, ktoré na neho v očakávaní hľadeli. Vlasy už nemal tak dokonalo upravené, ako keď som sem prišla. Trochu som mu ich rozstrapatila, no aj so strapatými vlasmi bol na zjedenie.

Každý jeden sval v mojom tele bol napätý. Môj dych sa trochu zrýchlil a keď sa Liamove pery krátko obtreli a jemnú pokožku na mojom krku, nahlas som zastonala. Prsty som si zaplietla do jeho vlasov a slabo potiahla, na čo sa aj z jeho úst ľahko vydral tichý ston.

,,Cassidy toto nemôžme robiť," šepol. Zamračila som sa na neho. No v tom som si spomenula.

,,Prečo nie?" premerala som si ho zachmúreným pohľadom a on si nervózne skusol spodnú peru.

,,No-no...proste...proste ešte nie je ten správny čas," zahabkal Liam a odvrátil odo mňa zrak. Nechápala som, čo sa mi tým snaží povedať a rozhodne mi to nebolo jedno. Čo myslel tým, že ešte nie je správny čas? Čo predomnou zase tají?

,,Viem o tej stávke, Liam," predniesla som a odsotila ho od seba, na čo zalapal po duchu a celý očervenel.

,,Prepáč. Bol som opitý. Prepáč, Cass," ospravedľňoval sa. Veľmi som ocenila, že sa narozdiel od Nialla po mne hneď nevrhol a nesnažil sa ma upokojiť aj tak úplne zbytočnými bozkami a objatiami, o ktoré som vtedy naozaj nestála.

Irish Idiot (Niall Horan)Where stories live. Discover now