Trip-uri pentru minore

36 0 0
                                    

Draga Anonimule,

Aceasta este o colectie de cuvinte care îmi exprimã pe scurt frustrarea.

(1) Este trist. Trist cã înseamnã atât de mult, trist cã nu înseamnã destul, trist cã nu pot citi gândurile altor oameni *cough cough* ale lui *cough cough*, trist cã nu existã destule cuvinte în vocabularul limbii române care sã exprime tot ceea ce simt momentan. Sã le listez, pe scurt, mi-este practic imposibil. Am ajuns la stadiul respectiv de singurãtate tristã în care mãnânc ciocolatã, înfãsuratã într-o pãturã pufoasã si mã uit la pozele lui de pe facebook. Mã pis pe distanta dracu'!!! Am pus trei semne de exclamare pentru cã asa m-a tãiat pe mine capul, si sunt o femeie independentã si nu las o distantã surmontabilã sã mã futã asa de grav.

(2) Sunt obsesivã în ceea ce priveste detaliile. Memoria, amintirile, trecutul, si mã sufocã toate cele mentionate anterior. Abia astept sã scap, planul A este sã plec, sã fug in lume de îndatã ce împlinesc vârsta legalã, nu existã un plan B. Ideal ar fi sã fug cu el, am planificat totul; unde am sta, cum am trãi, etcetera. Sunt o visãtoare întemnitatã de propriile standarde. La fel si el. Si ca sã fiu excesivã, e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pânã acum.

YOU'LL LOSE THE BLUES AND YOU MAY LOSE YOUR HEART...

(3) Sug pula grav. Mai mult metaforic.

(4) De ce dracu' nu se poate lua Xanax fãrã retetã??? I mean really. Vreau sã fiu chill asa vreo câteva ore apoi sã fac supradozã si sã mor. Nu sunt depresiva, nu sunt sinucigasã, pur si simplu sictiritã de viatã si am un mare ciob în centrul pieptului care se învârte si mã sufocã. Deci da, mai putinã durere fizicã pentru probleme de naturã emotionalã ar fi perfect. Adicã, sunt Balantã, deci se subîntelege cã viata mea se rezumã la o cãutare infinitã a iubirii ideale, asa cã asteptãrile mele cu privire la disparitia ciobului acela nu sunt foarte mari. Si poate cã mi-e si putin foame...

(5) CÂND ÎTI IEI ANGAJAMENTUL DE A RÃNI O PERSOANÃ NU AR TREBUI SI SÃ-TI IEI LIBERTATEA DE A-I URMÃRI VIATA! DACÃ AI ZIS CÃ TE DOARE ÎN PULÃ, NU DOVEDI CONTRARUL CU FIECARE GEST!!!!!!

(6) Dezordinea din camera mea mã implorã sã o ordonez, dar prefer sã dorm pe tone de rahaturi inutile decât sã risc sã gãsesc ceva care mi-ar amplifica starea de deziluzie.

(7) Sunt piromanã. As face bine sã-mi dau foc.

(8) Am cutii peste cutii peste alte cutii de chestii gen pachete goale de tigãri, bonuri, scrisori, ambalaje, bilete... Pentru ce le pãstrez? Si de ce mãnânc ciocolatã la 2 noaptea, sub lumina romanticã a lumânãrilor pe care le-am aprins cu un bic si capãtul unei pensule?

(9) De ce doamne iartã-mã nu pot sã trag o fucking linie dreaptã ??? I mean really ?????

(10) Mã întreb dacã extraterestrii îsi dau facepalm des când ne vãd cât de aiurea suntem. Mã întreb dacã voi putea sã mã simt vreodatã cu adevãrat întreagã, ca înainte, când mã durea în funduletul mic de prescolarã de toatã lumea. Mã întreb cât ceai poate, cu adevãrat, sã bea o persoanã- sunt la a sasea canã si nu plãnuiesc sã mã opresc curând. Mã intreb câte rânduri pot sã mai scriu pânã când începutul frazelor devine enervant...hmm, nu multe. Mã întreb dacã are rost sã-mi mai consum oxigenul pe persoane de tot bleherul, sau dacã mã ajutã cu ceva în viatã faptul cã îmi pasa de fiecare lucru. Mã întreb dacã n-ar fi mai bine sã-mi dau foc pânã am ocazia.

(11) DE CE MÃ DERANJEAZÃ CÂND IESE CU PRIETENELE MELE?? AM ZIS CÃ ÎL DAU ÎN PIZDA MÃ-SII ELEGANT, DECI DE CE HRISTOS STAU ACUM SI ASCULT PIESE LACRIMOGENE SI BOCESC CA ULTIMA PREMATURÃ?? a, da, pentru cã asta sunt, momentan.

(12) Sincer credeam cã dacã aveam sã schimb ceva la mine, partea aia din mine care l-a iubit si retine toate fleacurile si gesturile si cuvintele lui s-ar fi dus sã moarã dracului într-un sant #fucklogic

(13) Urãsc toate dãtile de 13 pentru cã de obicei atunci se declanseazã catastrofele. Deci esti naspa. Sunt naspa. Toti suntem naspa.

E ATÂT DE SEENIIIIIIISTRUUUUUUUU.







AnonimatTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang