~26~

6.7K 450 15
                                    

Probudila jsem se do nádherného slunečného dne a myslela si, že vše co se stalo byl jen sen. Ale nebyl. Podívala jsem se na mobil a ten ukazoval 9:03. Vstala jsem a šla do koupelny. Očistila jsem si zuby a potom hned vlezla do sprchy. Umyla jsem své tělo i vlasy a poté vodu vypla. S ručníkem okolo těla jsem vyšla z koupelny až ke svému kufru. Vytáhla jsem si šedé látkové kraťasy, černé triko bez rukávů, bavlněný svetr a černé slip-on boty. Nejdříve jsem si oblékla čísté spodní prádlo a potom vybrané oblečení. Vlasy jsem si vyfoukala a nechala si je rozpuštěné. Nina už tady nebyla takže musela být na snídani. Vyšla jsem z pokoje a zamkla. Sjela jsem výtahem až k jídelně a vešla dovnitř. Prohlédla jsem si velkou místnost a potom uviděla stůl u kterého všichni seděli. Opravdu všichni i Jai. Vzala jsem si jídlo a sedla si na volné místo ke stolu.
„Ahoj." pozdravila jsem je a snažila se o úsměv. Všichni mě pozdravili, ale Jai ne. Jen jsem sklopila hlavu a snažila se něco sníst. Ucítila jsem na sobě nečí pohled tak jsem zvedla hlavu a uviděla Jaie, jak se na mě dívá. Hned když uviděl, že se na něj díval tak se podíval jinam. Jedna slza stekla po mé tváři a já se ji ani nesnažila setřít. James, který seděl vedle mě, mě pohladil po noze a já se na něj podívala. Usmál se, ale já ne.
„Promiň." řekla jsem, ani nevím proč, a odešla pryč z jídelny. Došla jsem do mého pokoje a lehla si na postel. Začal mi zvonit mobil a já ho zvedla.
„Ano?" řekla jsem do mobilu.
„Ahoj zlatíčko." ozval se hlas táty.
"Ahoj tati." usmála jsem se.
„Včera jsem si četl email, že ve škole jsou nějaké problémy a že prázdniny máte už od teď. Ale nechtěl jsem ti volat, když jste měli zrovna noc. Takže klidně tam s Ninou můžeš zůstat a vrátit se, kdy budeš chtít. Pro vysvědčení bych ti já zašel v pondělí." dořekl taťka a já na chvilku přemýšlela.
„Pojedu domů." rozhodla jsem se.
„Jak to? Stalo se něco?" zeptal se.
„Ne, jen už mi chybíš a Endy taky." řekla jsem.
„Dobře. Budu muset jít, tak se měj." rozloučila jsem se a mobil položila na postel. Chtěla jsem si lehnout, ale vyrušilo mě ťukání na dveře. Jen jsem zavrčela a otevřela dveře. Stál v nich James. Pustila jsem ho dovnitř a oba jsme si sedli na mou postel.
„Poslyš," začal, „jsi pro mě jako vlastní sestra. Nechci aby ses trápila. Jai to co řekl nemyslel vážně." přerušila jsem ho.
„Řekl, že jsme se nikdy neměli setkat a že to byla chyba."
„Jess on takový není. Kdybys viděla, co dělal když přišel na pokoj po tom co se stalo. Nejvíce ho mrzí když řekl, že to byla chyba, když jste se vy dva potkali. Dokonce i trochu brečel. Má tě fakt rád, a když viděl to co viděl tak ho to zničilo." řekl a usmál se. Taky jsem se pokusila o úsměv, ale moc to nevyšlo.
„Mrzí mě co jsem udělala,  ale byla jsem totálně opilá. A-a já prostě nevím." začala jsem zase brečet. James mě pořádně objal.
„Už můžeš jít." řekla jsem po chvíli. James se zvedl a dal mi pusu na čelo.
„Lehni si a vyspi se pořádně. Dobrou noc sestřičko."usmál se a já se přikryla. On odešel a já se zachumlala do peřin.

~JAI~
Poté co odešla Jess jsem se taky zvedl a šel do svého pokoje. Sedl jsem si na postel a hlavu dal do dlaní. Jistě, že mě to naštvalo. Koho taky ne. S někým se chtěla vyspat. Neměl jsem říkal, že byla chyba, když jsme se potkali, ale měl jsem vztek. Chtěl jsem se vrátit do toho klubu a rozbít tomu chlápkovi hubu. Seděl jsem tam asi půl hodiny a potom vyšel z pokoje. Pomalu jsem otevřel dveře od pokoje Jess a Niny a vešel dovnitř. V pokoji byla jen Jess, která spala. Došel jsem k ní a dřepl si. Pohladil jsem ji po tváři a dal pusu do vlasů.
„Promiň mi to krásko. Jen jsem byl naštvaný. Taky bys na mě určitě byla naštvaná. Nechtěl jsem říct to co jsem řekl, ale bohužel jsem to řekl. Mrzí mě to." zase jsem se zvedl a odešel ven se projít.

~JESSICA~

Vzbudila jsem se a venku stmívalo. To jsem spala tak dlouho?! Podívala jsem se vedle na postel, ale nikdo tam nebyl. Z vedlejší místnosti jsem slyšela smích. Jen jsem si povzdychla a začala si urovnávat věci v kufru. Vytáhla jsem všechno oblečení a začala ho pomalu skládat zase zpátky. Asi uprostřed balení jsem si vzpomněla na Cama. Vytočila jsem jeho číslo a čekala až to zvedne.
„Halo?" ozvalo se z mobilu.
„Ahoj, to jsem já Jessica." řekla jsem.
„Jee ahoj Jess." řekl Cameron.

Povídala jsem si s ním pár minut a potom do pokoje vtrhla Nina.
„Měj se už musím jít." rozloučila jsem se a típla to.
„Jeeess," prodloužila mé jméno Nina, „volala mi máma. Nikam letět nemusíme." vypískla radostně.
„Já, ale odlétám." řekla jsem a začala zase balit.
„Proč?" zeptala se smutně.
„Proč?! Protože se nedokážu dívat na to jak mě Jai nenávidí. Nezvládnu to tady s ním, když budu bez něj. Když na něj nebudu moct promluvit, chytit ho za ruku, usínat s ním. Já si ho už nezasloužím." po tváři mi stekla slza.
„Promiň." objala mě Nina.
„Slib mi, že se ti tady s nimi nic nestane." přikázala jsem jí.
„Slibuju." usmála se. Já jsem si zapnula kufr a šla se osprchovat. Potom jsem se převlékla zpátky do normálního oblečení jako jsou legíny, volné triko a mikina. Odlíčila jsem si zbytek make upu a vyšla zase do pokoje. Obula jsem si černé slip ony a věci, které mi ještě zbyly jsem hodila do kufru. Do kabelky jsem si dala peněženku, sluchátka, power banku, nabíječku a potom i mobil. Ještě jsem se koukla kolik je hodin a zjistila, že skoro devět. Do kabelky jsem ještě přihodila pas a letenku a společně s kufrem jsem vyšla na chodbu. Letí mi to v jednu ráno takže s časem jsem v pohodě. Kluci byli v pokoji od Jamese a Daniela. Se zaťukáním jsem vešla dovnitř a se všema se rozloučila.
„Jai je vedle." řekl Daniel a já přikývla. Opět jsem přešla na chodbu a několikrát se nadechla. Teď nebo nikdy. Bez zaklepáni jsem vešla dovnitř, ale to jsem dělat neměla. Jai byl v posteli s nějakou děvkou. Bez jediného slova jsem zabouchla dveře pokoje a rychlím krokem šla k výtahu.

Dojela jsem na letiště a už jsem se nechala odbavit. Bylo něco okolo dvanácté hodiny a já se slzy seděla na záchodech v letišti. Jak to mohl udělat?! Tak jasně, já taky něco udělala, ale nevyspala jsem se s ním. On s ní jo. Nenávidím ho. Nenávidím. Nenávidím! Seděla jsem tam ještě pár minut a potom se zvedla. Vyšla jsem ze záchodů a šla až k letuškám, které mě zkontrolovaly a pustily do letadla. Potom co jsem našla své sedadlo jsem se pohodlně usadila a dívala se z okýnka. Sice jsme ještě neletěli, ale to mi bylo jedno.

~JAI~
Když jsem zjistil, že jela na letiště hned jsem tam jel taky. Vyjel jsem sice o pár hodiny později než Jess, ale doufám, že ji stihnu. Doběhl jsem na letiště v 00:58. Bylo to k ničemu. Podíval jsem se na ranvej, odkud zrovna startovalo její letadlo. Tuhle chybu si nikdy neodpustím.

~SMS~ (probíhá korekce)Kde žijí příběhy. Začni objevovat