13.

5.8K 221 6
                                    

Čtrnáct dní bez Vadima. Někteří by to snášeli naprosto v pohodě, ale pro mě to bylo utrpení. Nevěděla jsem, co mám celé ty dlouhé dny dělat. Nebavilo mě ani natáčet a to už je co říct.
Den před tím, než se měl Vadim vracet, mi napsal, že se jeho "dovolená" prodlužuje, protože mu vážně onemocněl děda. Nevěděla jsem, jak na to mám zareagovat. Mrzelo mě to. Byl z toho dost špatný. Chtěla jsem tam být s ním a být mu oporou, jenže to nešlo. Pár dní před Vánocemi a stane se toto. Koho by to nemrzelo? Vše jde do kytek a já nevím co mám dělat.

Gabča: Čáu Terii! Nechtěla bys dneska večer někam zajít? Chtěla bych tě seznámit s jedním super člověkem.

Já: Ahoj. Promiň, ale nemám moc náladu se někde courat. Možná si to ještě rozmyslím. Děkuji za nabídku.

Gabča: Ale notak, zlato! Tuhle Teri Blitzen neznám. Zvedni ten svůj zadek a pojď se odreagovat. Nemůžeš sedět doma na zadku a nechat to na sebe všechno padat. Vždyť by ses z toho za chvíli zhroutila!

Asi má pravdu, nic tím nemůžu zkazit a alespoň přijdu na jiné myšlenky.

Já: Tak dobře. Asi máš pravdu. V kolik a kde se sejdeme?

Gabča: V 19:00 před Palladiem, půjdeme nakupovat a potom vyrazíme na Atmo Music. Už se na tebe těším.

Já: Ok, budu tam. Taky se těším, zatím.

Docela by mě zajímalo, co má Gabča v plánu. Nikdy se mě nesnažila přemluvit k něčemu, co jsem nechtěla. Určitě v tom je nějaký háček, a právě toho se bojím. Co když ví o tom co se stalo Vadimovému dědovi? Bože, ty jsi tak blbá, Terezo! Jasně že to ví, když jsou už pár let nejlepší kamarádi a říkají si úplně všechno. Ale tak když nechce, aby to na mě všechno spadlo, tak se o tom se mnou snad bavit nebude. Uvidíme...

____________________________________

Ahoj všichniii!
Moc se omlouvám, že dlouho nevyšla nová část, ale musím se učit :( nějak to nestíhám a jelikož jsem měla hodně zameškáno, protože jsem pár dní ležela v nemocnici, tak chodím na doučování. Ale nebojte nezapomněla jsem na vás a doženu to.

- lucs99

Messenger w/ VadakWhere stories live. Discover now