11.

6.3K 275 6
                                    

,,Ahoj všichni!''...Teri zapni ty ruční stěrače. Sakra vůbec mi to nejde. Znova!
,,Takže ahoj všichni."... Takže? Wtf? Teri. Znova a lépe.
,,Ahoj, já jsem Teri a budu natáčet videa na YouTube.'' No neříkej, když to bude na YouTube. Znova.
Ale počkat! Kdybych zavzpomínala co mě k tomu přivedlo, možná by mi to pomohlo.

Vzpomínka.
Byl pátek, krásný slunečný den a já se měla sejít s Vadimem. V parku u fontány jsme měli sraz, já od něho dostala růže a šli jsme k nám domů, kde mě měl naučit s mým novým foťákem.
Jenže náš milý cucák (rusák) si vymyslel, že si zrovna natočí nové video na můj, chápete to, na můj foťák.
Jak si tak natáčel, tak jsem ho pozorovala (seděla jsem vedle něho) a byla jsem strašně zaujatá tím, jak ho to baví - baví ho to dělat pro ty lidi, naplňuje ho to, dává do toho všechno. Je zajímavé, co všechno pro to dělá. Fanoušky má rád a někdy mi i přijde, že jsou jeho oporou. Prostě když mu není nejlíp, tak sedne před foťák, udělá něco strašně funny a pak to nahraje na YT a kladné zpětné vazby mu zvyšují sebevědomí a on si tak přijde lepší s tím, že něco dokázal a vlastně to funguje tak, že on potřebuje pomoc a zároveň pomáhá. Je to neuvěřitelné.
Každopádně, jak jsme tak natáčeli, zapojil do toho i mě. Jelikož věděl, že chci pomoc s foťákem, abych se s ním naučila, tak si na svojí facebookovou stránku napsal, aby mu lidi psali různé úkoly, že bude s kamarádkou natáčet 7 seconds challenge, tak jsme začali plnit úkoly, které tam lidi psali. Jedním z úkolů bylo, aby mi dal Vadim pusu. To bylo strašně easy a za sedm sekund se to dalo zvládnout, jenže Vadim mě políbil. Bylo to nečekané, ale krásné. Díky tomu jsme se tak nějak dali dohromady, ale nečekala jsem, že to napíše i do toho videa na FB, jak mi tam předával ty růže.
Po hodinovém natáčení jsme si ještě chvíli povídali, a pak sbalil můj foťák, protože prý potřeboval druhou kameru na nějaké video a já pitomá jsem mu to věřila a nedošlo mi, že by asi mohl sestříhat ten náš slavný 7 seconds challenge a dát ho na YouTube. A hádejte co, on to udělal. Měla jsem sto chutí ho uškrtit, ale nebýt toho videa, nenarazila bych na tak úžasného člověka jako je Gabča. Ano Gabrielle Hecl (Gabriela Heclová) - moje nová nejlepší kamarádka.
A nejvíc mě k tomu natáčení nadchl její komentář, že bych si měla založit svůj Channel a začít natáčet svoje videa...
A překecat Vadima, aby mi ten foťák vrátil bylo docela dost těžké, protože se mu až moc líbil.
Takže...

,,Ahoj, já jsem Teri Blitzen a budu natáčet beauty videa, kde se dozvíte jak se malovat nebo jaké druhy líčení jsou moje oblíbené, dále budu natáčet pokec s Teri, a občas nějaký ten vlog nebo GetReadyWithMe..."

Já: *Ťuk, ťuk*

Vadim: Kdo tam?

Já: Já.

Vadim: Já kdo?

Já: Teri Blitzen.

Vadim: Cože?

Já: Právě jsem se rozhodla, že se starou nudnou Teri zkoncuju a vstoupím do světa Youtube.

Vadim: Tak to se nestačím divit. Vítej mezi námi, zlato.

Messenger w/ VadakWhere stories live. Discover now