26.kapitola: Zábava

14 2 0
                                    


26.kapitola:Zábava

-Zpohledu Zela-

Ránomě probudila Haru že má hlad. A nebyla jedniná já jsem taky mělhlad a dokonce i Miky, ty malý prcové mají hlad pořád.Vzal jsemsi jí opatrně do náruče a šel sní do kuchyně, Jekkie jsmenechali ještě spát. Posadil jsem Haru na vyvýšenou židličku,promnul jsem si oči a šel dělat snídani. Haru jsem nakrájeljalbko, banán, oloupal mandarinku, dal jsem jí to do mističky apřed ní. Pomalu jedla a já jsem začal dělat snídani pro Jekkie.

Jétady to voní~!"zívla Jekkie a sedla si za stůl vedle Haru.

Hnedto bude miláčku."usmál jsem se na Jekkie a začal jídlo dávat na talíře. Hnedjsem talíře odnesl na stůl a začali jsme jíst, ale oba jsmekrmili Haru svím jídlem.

Haruco kdybychom šli y dva a strýčkoné B.A.P do zoo?"navrhl jsem, Haru pohotově přikývla.

Amaminka si odpočine."usmál jsem se na Jekkie, překvapeně na mě koukala, ale přikvýla.

Udělámvám svačinu."řekla Jekkie, když domyla nádobý.

Amy si jdeme vyčistit zoubky, převlíknout a učesat."vzal jsem si Haru do náruče a pomalu jsem s ní běžel dokoupelny. Jak jsem řekl tak se udělalo. Haru jsem oblíkl došedivých teplých tepláčků, růžového trička a růžovémikinky. Sebe jsem oblíkl do tepláků, co vypadají jako džíny,černého trička s potiskem 'Live on earth', černé mikiny anesměla chybět kšiltovka. Haru si šla pro růžovoučký baťůžek,kam jí Jekkie dala svačinu. A já jsem vzal ještě jedenu taškukam Jekie dala svačinu a pro kluky.

Otevřetepolicie!"slyšeli jsme silné bouchání na dveře a křik. Jekkie, v náručis Haru, mi skočila do náruče. Až jsme si z toho všichni dřeplina zem a začali se smát. Podle hlasu to byl ale Gukkie.

Jeodemčeno!"vovala Jekkie a u nás se objevili čtyři kluci, YongGuk, HimChan,DaeHyun a JongUp. Když nás viděli žačali se tlemit.

Heleza to můžete ale vy!"zasála se Jekkie a pomalu se zvedla i s Haru.

Ajá jako nic?"zeptal jsem se. Jekkie pustila haru, která přeběhla za mě atačila mi do zad abych se zvedl.

Ata-da."vyskočil jsem na nohy a vzal si do náruče svojí princeznu.

Tymoje princezno ty máš síly!"polochtal jsem jí po bříšku.

Aco jsemjako já?"ozvala se Jekkie.

Tyjsi moje královna."odpověděl jsem a políbil Jekkie na rty. Všichni jsme se sbalili ašli do přistaveného auta. Jekkie nám mávala z okna. Haru pocestě usnula.

StrejdaTOP!"křikla Haru a rozběhla se. Já jsem se podíval a on vážně TOP.Probohl jsem Gukkieho pohledem.

Co?Ty by jsi totiž nejel a navíc je to pro Haru."odpověděl mi Guk. Kluci z BigBang k nám přišli a TOP v náručiHaru.

Klucidneska se tu natočí pár záběrů pro ten váš konzert."vedle nás se objevil kameraman s kamerou. Když nám kameraman smanažerama vysvětlili, tak jsme všichni šli pomalu do zoo.

Harupodívej."vzal jsem si Haru do náruče a ukázal na výběh s kozama a ovcema.Kam jsme mohli, kozy i ovce jsme krmili ale Haru se jich trochu bála.Postavil jsem jí na zem, do dlaní jsem jí dal pár kusů krmenípro kozy a ovce.

Neboj."ujišťoval jsem jí, když se k nám blížily dvě ovce, kteréhned zblajzly krmení. Haru se začala smát. Prošli jsem si půlkuzoo, a k poledním jsme si sedli do trávy kde může být piknik.Haru jsem vyndal svačinu. Já jsem otevřel tašku, ve které mámjí jídlo. Jekkie myslela na všechny jak vidim. Ta musela vědětže pojede i BigBang. A jistě spolíhalo se že Jekkie udělájídlo, všichni ro rozebraly popsané krabičky s jídlem. Domu jsmese s Haru vrátili kolem osmé, ale problém byl e haru usnula vnáruči TOP-a.

Božínku."Jekkie se začala rozplívat nad těma dvouma.

|Ahojmiláčku."pozdravil jsem Jekkie a políbil jí na rty. Podíval jsem se pocelém její těle a zjistil jsem že si leduje kotník. Pozvedl jsemjedno občí a podíval se na Jekkie.

Ijóga může být nebezpečná."zasmála se nevinně. TOP chytěl položit Haru na Jekkie, ale drželaho kolem krku.

Sakrata holka má ale sílu."zašeptal jsem, když jsem se snažil oddělil její ruce od sebe.Povedlo se a TOP mohl odejít. Šel jsem Haru dát do postele. Ani sejí nedivim že je po dnešku tak unavená. Šel jsem do obýváku,sedl jsem si vedle Jekkie a obejmul ji kolem ramen.

Vážnějsi cvičila jógu?"zeptal jsem se jí zvědavě. A já se vsadime jó necvičila.

Ne.Praskla u nás žárovka a tak jsem ji vyměnila. Ale zvrtli se minohy."nevinně se na mě usmála.

Pročjsi tam lezla? Vždyť jsi to mohla nechat na mě."řekl jsem jí. Pokrčila rameny a sedla si mi na nohy.

Tolikjste mi dneska chyběli."obejmula mě kolem krku. Další den jsme se měli setkat předAquaparkem, jeli jsme všichni tři. V auquaparku jsme si užilistoustu zábavy. Kole páté jsme se dostali domu i navečeření.

dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]Where stories live. Discover now