15. kapitola: Další hádka

16 2 0
                                    

15.kapitola:další hádka

Kluci,já do obýváku dojdu po svých!"ujišťoval jsem je, a vešel pomalu do obýváku. Sedl jsem si dokřesla a už jsem se nechtěl hnout. Za sebou jsem šlyšel šeptání.

Zelo!"Na klíně se mi objevila Jekkie s chrapotem.

Zlatíčko."hned jsem jí obejmul kolem pasu a nehodlal jí pustit. Ty čtyřidny v nemocnici byli hrozný.

Kolikzmrzlin spořádala tahle kostra?"zeptal jsem se. Terka, Guk a Chan se začali smát. Taky jsem sechtěl zasmát, ale bolest v břiše mi to nedovolila.

Snědladohromady tři kýble zmrzliny. A jak vidíš, tak nemůže mluvit,ale za to přibrala pár kilo."zasmál se Jae. Jekkie popadla polštář a hodila ho po něm. Jaepolštář chyt a obejmu ho. Jekkie začal zvonit mobil, s chrapotemho zvedla a odešla nahoru.

Zelo.Že už nebudete blbnout?"zeptal se Guk.

Jáuž ne. A proč se ptáš?"odpověděl jsem mu, nohy jsem si dal do tureckéh sedu a trochu jsemse nahrbil.

Bylatu Saya a Jekkie na ní vzala vařečky."odpověděl mi Up a podal mi talíř s jídlem. Přikývl jsem azačal jíst. Ona se tu objevila Saya?

Dobrý,konec si dokážu představit."ujistil jsem je.

Kluci,přijede můj táta. Chce si vyříkat tu věc s vařečkami."zachraptila Jekkie a posadila se na kraj křesla.

Sofajf. Afesjoň so ti vyfíkáve."řekl jsem s plnou pusou. Kluci i Terka se na mě nechápavěpodívali.

Říkal:'Jo fajn. Alespoň si to vyříkáme.' ale já si to sním chcivyřídit sama."řekla Jekkie prokřupla si klouby v prstech. Kluci jenom přkývli aTerce naskočila husina. Po chvíli někdo zazvonil. Jekkie šlaotevřít a pak přišla v závěsu se Sayou a jejím tátou.

Pojďtejdeme do kuchyně."pobídl nás Guk. Jekkie přikývla a my odcházeli do kuchyně.Posadil sjem se na barovou židličku a pomalu jsem dojídal jídlo.

Jessico,sklapni!"šlyšeli jsem řvaní a pak pískot. Hned jsme všichni vylítli doobýváku. S Upem jsme přikočili ke Jekkie. Seděla na pohovce adržela se za tvář.

Tohlepřeháníte. Uhodil jste vlastní dceru. Chlap co mlátí ženu jebábovka!"řekl jsem rázně a odvedli jsme Jekkie do kuchyně. Posadili jsemjí za stůl, sedl jsem si vedle jí a Up před ní dal mističkuzmrzliny.

Tonemyslíš vážně?"zeptala se ho Jekkie s chapotem.

Takfajn, já jí snim sám. Ale myslel jsem abys si se neopila."řekl Up, Jekkie nakonec misku zmrzliny spořádala se mnou.

Bolímě bříško."zaskuhrala Jekkie. Přesunuli jsme se do našeho společného pokoje.Jekkie si lehla na postel a já jsem šel do koupelny. Když jsemvyšel z koupelny, Jekkie byla ke mně točená zády a s někýmtelefonovala.

Ne.Děkuju nashledanou."ukončila hovor a hodila mobil na postel. Sedla si na její okraj aobličej schovala do dlaní. Sedl sjem si vedle ní a hladil jí pozádech.

Jekkieco se ti děje?"zeptal jsem se jí ustaraně.

Alenic."odpověděla.

Jessico.Koukej mi to říct. Bojim se o tebe."řekl jsem jí rázně.

Zelojá ti to neřeknu! To je moje věc."popadla mobil a odešla. Hned jsem šel za ní, do jejího pokoje.

Jessico!"volal jsem na ní.

dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن